کد خبر:۲۶۷۴۷۹
آملی لاریجانی در آذربایجان غربی:

روحانیون با داستان و فیلمنامه نویسی، دین را ترویج کنند

رییس قوه قضائیه تبلیغ در دین را منحصر به منبر ندانست و از روحانیون خواست با داستان و فیلمنامه نویسی فرهنگ دینی را ترویج کنند.
روحانیون با داستان و فیلمنامه نویسی، دین را ترویج کنند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله صادقی آملی لاریجانی امروز پنجشنبه در دیدار با علما، روحانیون و ائمه جماعات استان آذربایجان غربی به مساله تبلیغ دین و تربیت مبلغان دینی در حوزه های علمیه اشاره کرد و افزود: تبلیغ دین در جامعه امروز مقدمات خود را می طلبد و تکرار مکرر شیوه های قدیمی ، جوابگوی نیازهای امروز نیست.

 

رییس قوه قضاییه با تاکید براینکه تبلیغ دین نباید فقط به منبرها محدود شود، گفت: البته ما منابر را مقدس می دانیم و باید حفظ کنیم اما نباید خود را به آن محدود کنیم.

 

آیت الله آملی لاریجانی به پیدایش رسانه های جمعی جدید در عصر امروز اشاره کرد و افزود: یکی از مهم ترین کارها در تبلیغ دین ، شناخت مخاطب و نیاز آن است و گاهی در منابر صحبت هایی گفته می شود که مخاطب احساس می کند به آن نیاز ندارد.

 

وی، داستان نویسی و فیلمنامه نویسی را یکی از راه های مناسب برای تبلیغ دین خواند و اضافه کرد: فیلم هایی که امروز از شرق و غرب وارد کشور می شود ، فرهنگ کشورهای مبدا را ترویج می کند.

 

به گفته رییس دستگاه قضایی، برای تبلیغ معارف حقه دینی باید متونی تنظیم شود تا قابل عرضه به جهان امروز باشد.

 

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه رسانه ها در جهان امروز ، سیطره یافته اند، گفت: باید از این رسانه ها به نحو مطلوب استفاده شود چراکه تبلیغ دین در زمان ما ، مقتضیات خود را دارد.


رییس قوه قضاییه به بحث اخلاق در حوزه های علمیه و نیاز به آن در تربیت مبلغان دینی و مدیران آینده کشور اشاره کرد و گفت: گمان می کنم این مساله یک مقدار در حوزه های علمیه مغفول مانده است.

 

آیت الله آملی لاریجانی یکی از مهم ترین ابزارها در حوزه های علمیه را اخلاق و معنویت دانست و با اشاره به فهم کتاب و سنت در حوزه های علمیه گفت: مقصود از فهم کتاب و سنت، بحث فقهی نیست بلکه مساله تفسیر و استنباط نظامات اسلامی از متون کتاب و سنت است.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز جوامع و روابط افراد آن ، پیچیده شده است، گفت: در شرایط فعلی، اجتهاد فقهی و استنباط احکام از کتاب و سنت در موضوعات جدید نیاز به فهم این موضوعات در حوزه های علمیه دارد.

 

آیت الله آملی لاریجانی ، بحث پول در نظام اسلامی ، نقش بانک و حکم بانک ها ، حکم سودهای بانکی و وضعیت شخصیت های حقوقی مانند بانک ها و شرکت های بیمه را از جمله موضوعات جدید جامعه امروز خواند و اظهار داشت: برخی علمای بزرگ، بانک ها را مالک نمی دانند و اینکه آیا بانک ها مالک هستند یا خیر باید در حوزه های علمیه بحث و بررسی شود.

 

وی در ادامه سخنان خود به کمبودهای موجود در حوزه های علمیه اشاره کرد و افزود: یکی از این کمبودها، عدم مدیریت در پژوهش های حوزه علمیه است بطوریکه امروزه بسیاری از پژوهش ها در این حوزه، شخصی است و این امر برای حوزه های علمیه که می خواهند پاسخگوی دنیا باشند، درست نیست.

 

به گفته رییس قوه قضاییه ، باید موسساتی ایجاد شود تا پژوهش های حوزه های علمیه را به طرف نیازها سوق دهند.

 

جلسه مسوولان عالی قضایی بعدازظهر امروز به ریاست آیت الله آملی لاریجانی در استان آذربایجان غربی تشکیل خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بنده خدا
-
۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸
حالا ما طلبه فيلمنامه نويسي را هم ياد گرفتيم !در حد حرفه اي ولي به چه کار مي ايد وقتي از صدا و سيما گرفته تا فارابي فقط با رانت و باند بازي مي ه فيلمنامه را برد براي توليد لطف بفرماييد به غير از شعار دادن بستر مناسبي هم براش مهيا کنيد وگرنه ما بدون نطق شما هم دنبالش رفتيم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار