آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۷۴۸۳
لاریجانی در دیدار با اسقف اعظم کرواسی:

با تروریسم نمی‌توان در سوریه دموکراسی ایجاد کرد

رئیس مجلس گفت: ما از گسترش دموکراسی در سوریه استقبال می‌کنیم، اما با تروریسم و سلاح‌های کشتار جمعی نمی‌توان دموکراسی ایجاد کرد.
با تروریسم نمی‌توان در سوریه دموکراسی ایجاد کرد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی رئیس مجلس امروز در دیدار با اسقف اعظم کرواسی با بیان اینکه نگاه مردم ایران نسبت به مسیحیت مثبت است، گفت: مسیحیان در ایران زندگی می‌کنند، کلیسا و مدرسه دارند و در مجلس هم نمایندگانی برای دفاع از حقوق آنها حضور دارند.


وی با بیان اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران احترام خاصی برای اقلیت‌های مذهبی قائل شده‌ است، افزود: در ایران انجیل به زبان‌های مختلف ترجمه شده و مردم ایران بسیاری از بزرگان مسیحیت را می‌شناسند.


رئیس مجلس با بیان اینکه در سوریه، مسیحیان و ادیان مختلفی زندگی می‌کنند، تاکید کرد: تروریست‌های مستقر در سوریه از کشورهای مختلف همچون افغانستان، یمن، مصر، اروپا و... هستند.


لاریجانی با بیان اینکه حضور تروریست‌ها در سوریه مشکل بزرگی را ایجاد می‌کند، ادامه داد: در حوادث اخیر سوریه بسیاری از مسیحیان، علوی‌ها و سنی‌ها سر بریده و ترور شدند.


وی با بیان اینکه نگرانی اصلی در سوریه این است که در پشت صحنه برخی از کشورها به تروریست‌ها سلاح می‌دهند، یادآور شد: ما از اینکه دموکراسی در سوریه گسترش یابد، استقبال می‌کنیم، اما با تروریسم و سلاح‌های کشتار جمعی نمی‌توان دموکراسی ایجاد کرد. ما بارها به کشورها منطقه این موضوع را گوشزد کرده‌ایم.


رئیس مجلس با تاکید بر اینکه متاسفانه برخی کشورها به شکل‌گیری جریان‌های تندرو در سوریه کمک کردند، گفت: آنها معتقدند موضوع باید از طریق نظامی حل شود. این مشکلی است که برخی کشورها اروپایی در دام آن گرفتار شده‌اند، مخصوصاً آمریکایی‌ها که منطقه را به خوبی نمی‌شناسند تصور می‌کنند با جنگ و نظامی‌گری مشکل حل می‌شود.


لاریجانی با بیان اینکه در قرآن کریم کتاب آسمانی مسلمانان حضرت مسیح (ع) جزو پیامبران اولی‌العزم است، گفت که از نظر قرآن همه ادیان الهی یک چیز را می‌خواهند و آن خداپرستی و سعادت انسان‌ها است، ما از گفت‌وگو در همه ادیان استقبال می‌کنیم و از این‌رو گفت‌وگو فیمابین کشور مسلمان ایران با مسیحیت برای ما اهمیت دارد.


در ادامه این دیدار یوسیپ بوجانیچ اسقف اعظم کرواسی خطاب به لاریجانی گفت: از حضور شما بسیار خرسندم و از اینکه می‌بینم ایران و کرواسی به خدای واحدی ایمان دارند بسیار خوشحالم و ارتباط بین دو کشور را ضروری می‌دانم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار