به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،ششمین کنفرانس ملی جنگ الکترونیک ایران با حضور فرماندهان، مسئولین، پژوهشگران و صاحبنظران حوزه الکترونیک به مدت 2 روز در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد.
محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) و رئیس ششمین کنفر انس ملی جنگ الکترونیک ایران در این مراسم با بیان اینکه جنگ الکترونیک امروزه محدوده بسیار وسیعی از فناوریهای مختلف را در بر میگیرد و تاثیر زیادی در گسترش قابلیتهای تجهیزات دفاعی دارد گفت: راهبردهای نظامی در قرن بیست و یکم بر پایه جنگهای اطلاعاتی و الکترونیکی استوار شده و بیش از هر زمان دیگر در ابعاد پشتیبانی، آفندی و پدافندی مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بررسی و تحلیل جنگهای بیست ساله گذشته که توسط استکبار جهانی رقم خورده است، نشان میدهد که در آن به جای استفاده از سربازان، جنگ افزارهای مدرن، دقیق، هدایت شونده و مبتنی بر حملات از راه دور استفاده شده است اظهار داشت: همان گونه که در گذشته آتش جنگ افزار به عنوان یک عامل قدرت رزمی به حساب میآمد، امروز مقابله با تهدیدات جنگ الکترونیکی بعد تازهای از این قدرت به حساب میآید.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) از جنگ الکترونیک به عنوان نقطه گلوگاهی جنگهای جدید یاد کرد و افزود: در این راستا تسلط بر دانشهای بنیادی و کاربردی ارزشمند در این حوزه به منظور دفاع از انقلاب اسلامی امری مهم و حیاتی است.
حسنی آهنگر تصریح کرد: تجربیات دفاع مقدس و اقدامات صورت گرفته، ارتقای توانمندیها، پیشرفت کمی و کیفی حوزه جنگ الکترونیک را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به همره داشته است.
علیرضا صادقی دبیر برگزاری ششمین کنفرانس جنگ الکترونیک نیز این همایش را بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه جنگ الکترونیک عنوان کرد و اظهار داشت: جنگ الکترونیک یکی از اقدامات تأثیرگذار در صحنه راهبردهای دفاعی میباشد که اگر به درستی و عالمانه به کار گرفته شود نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری را در موازنه نبرد، پیشگیری از وقوع حملات سخت و اجرای اقدامات پیش دستانه خواهد داشت.
وی افزود: از ارکان اصلی دست یافتن به توفیقات مهم در دفاع الکترونیکی، خوداتکایی علمی در دانش و فناوریهای این حوزه است که ششمین کنفرانس ملی جنگ الکترونیک ایران با هدف گسترش شناخت و به کارگیری دانش و فناوریهای جنگ الکترونیک و حوزههای مرتبط، تعادل نظر علمی و ارائه آخرین یافتههای تحقیقاتی مرتبط به میزبانی دانشگاه جامع امام حسین (ع) و با مشارکت گسترده دانشگاهها، مراکز پژوهشی شرکتهای فناور، سازمانها و نهادهای دفاعی و انجمن الکترونیک ایران برگزار گردید.
صادقی با بیان اینکه ششمین کنفرانس ملی جنگ الکترونیک به طور مؤثری مورد استقبال اساتید، پژوهشگران و جامع تحقیقاتی و علمی کشور قرار گرفت گفت: حاصل برگزاری این کنفرانس ارائه بیش از 500 مقاله به دبیرخانه کنفرانس بود، در این کنفرانس دو روزه علاوه بر ارائه مقالات پژوهشی بدیع، برنامههای جانبی شامل 2 میزگرد علمی با موضوعات جدید جنگ الکترونیک، 6 نشست علمی، 20 کارگاه علمی تخصصی و برگزاری نمایشگاه محصولات و فناوریها، نمایشگاه ارائه ایدههای نو، نمایشگاه کتاب، مقاله و پایان نامههای مرتبط با جنگ الکترونیک با همت متخصصین، صاحبنظران و شرکتهای فناور ارائه شد.