کد خبر:۲۶۷۸۸۹
رئیس بانک جهانی با اشاره به بحران بدهی آمریکا:

تنها 5 روز با نقطه بسیار خطرناک فاصله داریم

رئیس بانک جهانی گفت: اگر در پنج روز آینده کنگره با افزایش سقف بدهی‌های آمریکا موافقت نکند اقتصاد جهانی به نقطه خطرناکی خواهد رسید.
تنها 5 روز با نقطه بسیار خطرناک فاصله داریم

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، اجلاس سالانه بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در نیویورک آمریکا در حال برگزاری است که در این اجلاس روسای بانک های مرکزی و وزرای اقتصاد کشورهای مختلف حضور دارند.


این در حالی است که اجلاس سال جاری تحت الشعاع بحران بودجه و افزایش سقف بدهی های آمریکا قرار گرفته است.


جیم یونگ کیم، رئیس بانک جهانی در این اجلاس نسبت به دو بحران بودجه و بدهی آمریکا موضع گرفت و نسبت به تاثیر آن بر اقتصاد جهانی هشدار داد.


وی گفت: اگر تا 17 اکتبر کنگره با افزایش سقف بدهی های آمریکا موافقت نکند اقتصاد جهانی به نقطه خطرناکی خواهد رسید.


کیم افزود: افزایش نیافتن سقف بدهی های آمریکا و حل نشدن موضوع بودجه، این کشور را با خطر ورشکستگی مواجه خواهد کرد.


هفته گذشته صندوق بین المللی پول نیز در گزارشی به بحران ها موجود در آمریکا اشاره و اعلام کرد: تبعات تعطیلی بخشی از دولت آمریکا در کوتاه مدت می‌تواند محدود باشد، اما در دراز مدت «بسیار مضر» است.


این گزارش می افزاید: عدم افزایش سقف بدهی های دولتی و ناتوانی دولت در بازپرداخت بدهی‌های خود می‌تواند «بر اقتصاد جهان ضربه جدی وارد کند.»


بر طبق قانون آمریکا اگر تا 17 اکتبر کنگره با افزایش سقف بدهی های این کشور موافقت نکند، دولت در اداره کشور و بازپرداخت وام های خارجی و داخلی خود دچار مشکل خواهد شد و حتی امکان تنزل رتبه اعتباری آمریکا نیز وجود خواهد داشت.


جمهوری خواهان که اکثریت کنگره را در اختیار دارند با افزایش سقف بدهی ها برای یک سال آینده مخالف هستند و پیشنهاد داده اند که سقف بدهی های این کشور تنها برای شش هفته افزایش یابد تا در این مدت برای یافتن راه حل با دولت مذاکره کنند.


از سوی دیگر تصویب نشدن بودجه این کشور و تعطیلی بخشی از دولت ادامه دارد. بسیاری از بخش های عمومی این کشور که از طریق بودجه دولت اداره می شوند کارمندان خود را به مرخصی بدون حقوق فرستاده اند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار