امروز نیز شاهدیم که منافقین تغییری در رویکرد خود نداشتهاند و مانند گذشته به فکر کارشکنیهای متعدد هستند.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - مجید سعادت؛ در سال 1997برای اولین بار نام سازمان منافقین (مجاهدین خلق) در فهرست سازمان های تروریستی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا قرار گرفت، هر چند در آن زمان برخی تلاش می کردند این اقدام آمریکا را نشانه صداقت این کشور در مبارزه با تروریسم معرفی کنند، اما خیلی زود معلوم شد که این اقدام نیز مانند دیگر فعالیت های آمریکا فقط یک حرکت نمایشی برای پاسخگویی به افکار عمومی بوده است. ایالات متحده در سناریویی بلند مدت قصد داشت ائتلافی جهانی تحت مبارزه با تروریسم آغاز کند و در پس پرده این پروژه و با بهره گیری از ظرفیت همدستان اروپایی اش، توجیهی برای لشکرکشی به منطقه استراتژیک خاورمیانه پیدا کند.
سال 2003 که نیروهای آمریکایی به عراق حمله کردند، پس از ورود به خاک این کشور و در مواجهه با سازمان منافقین متوجه شدند با گروهی شبه نظامی روبرو هستند که برای ادامه فعالیت و حیات در منطقه بشدت به حمایت ایالات متحده نیاز دارند و به ازای آن حاضر به ارائه هر گونه خدماتی نیز می باشند.
مقامات نظامی آمریکایی که در آن سال ها در عراق و در ارتش آمریکا خدمت می کردند بعداً از همین واقعیت پرده برداشتند که سازمان منافقین به مانند یک ارتش خصوصی ظرفیت های بسیاری را در اختیار نیروهای آمریکایی قرار می داد.
آنها اذعان کردند که بسیاری از ماموریت های جنایتکارانه آمریکا که امکان استفاده از نیروهای آمریکایی و آشکار شدن دست آمریکا در آنها وجود نداشته، به وسیله این گروه تروریست صورت می گرفته است.
اما امروز نیز شاهدیم که منافقین تغییری در رویکرد خود نداشتهاند و مانند گذشته به فکر کارشکنیهای متعدد هستند. این گروهک که به تازگی داغ ترک اشرف در دلش مانده است مانند گذشته با بازیچه شدن توسط سران رژیم صهیونیستی به ادعاهای پوچ نسبت به مسئله هسته ای جمهوری اسلامی ایران روی آورده است.
مهدی ابریشمچی، رئیس شورای ملی مقاومت –شاخه سیاسی منافقین- پنجشنبه گذشته، 18 مهر 1392 (10 اکتبر 2013) با برگزاری یک کنفرانس خبری در هتل ناپولین پاریس ادعا کرد که ایران در حال انتقال یکی از مراکز ساخت سلاح هسته ای خود به مکانی دیگر است.
ابریشمچی، همسر سابق مریم رجوی است که با اجبار همسر خود را طلاق داد تا وی بتواند با مسعود رجوی ازدواج کند.
ابریشمچی اعلام کرد: حکومت ایران، اکنون عملیات گسترده ای را برای انتقال سازمان تحقیقات جدید دفاعی (SPND) - که در آن اکثر عملیات تحقیقاتی و طراحی برنامه هسته ای نظامی این کشور انجام می شود - و نیز برای مخفی کردن فعالیت های هسته ای اجرا می کند.
به گفته وی سازمان جدید تحقیقات دفاعی که در محل ساختمان وزارت دفاع در شرق تهران قرار داشت به سه کیلومتری آنجا و در یک محل دیگر منتقل شده است.
ابریشمچی افزود: کار انتقال اوایل سپتامبر آغاز شده و هنوز پایان نیافته است، اما بخش اصلی انتقال انجام شده است. ما روز گذشته (چهارشنبه) آژانس را در این خصوص آگاه کردیم.
وی تصریح کرد: مرکز سابق، فعالیت های هسته ای را که می تواند با کاربرد دوگانه نظامی یا غیر نظامی تلقی شود، حفظ کرده است تا کارها را عادی جلوه دهد؛ به گفته وی مرکز جدید فعالیت های کاملاً نظامی را در خود متمرکز کرده است.
این نوع رفتارها از سوی این گروهک تروریستی مسبوق به سابقه است؛ چنانچه خبرگزاری رویترز در آستانه مذاکرات قبلی ایران و 1+5 در بخشی از گزارش خود ادعا کرده بود؛ پیش از این منافقین سایت نطنز و آب سنگین اراک را در سال 2002 افشا کرده بود و همچنین پیش تر این گروهک اطلاعاتی را در مورد یک تأسیسات اتمی که به شکل تونل مخفی زیرزمینی ساخته شده است، ارائه کرد.
پس از اظهارات ابریشمچی بود که رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه گروهک تروریستی منافقین مزدور رژیم صهیونیستی است، گفت: انتقال مرکز تحقیقات هستهای به وزارت دفاع خلاف واقع است.
علاءالدین بروجردی تاکید کرد: باتوجه به مزدور بودن این گروهک تروریستی طرح این گونه ادعاهای خلاف واقع یک هفته مانده به مذاکرات ایران و 1+5 تنها برای تاثیرگذاری بر روند مذاکرات است.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گروهک تروریستی منافقین اخیراً ضربه سنگینی از ملت عراق خورده است، تصریح کرد: با توجه به تحرکات رژیم صهیونیستی و ارتباط این گروهک تروریستی با آنها، تلاش میشود با فضاسازی، نشست جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 به نتیجه مبسوطی نرسد.
در همین حال، بیش از یک ساعت از به اصطلاح افشاگری منافقین نگذشته بود که کارشناسان نزدیک به آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین نیز این ادعاها را رد کردند.
نیکلا وینوکور و فردریک دال پنجشنبه در گزارشی برای خبرگزاری رویترز از وین و پاریس از قول مارک فیتزپاتریک، کارشناس هسته ای ارشد نزدیک به آژانس نوشتند: اتهامات شورای ملی مقاومت ایران معتبر نیست؛ فیتزپاتریک گفت: اگر شورای ملی مقاومت ایران درباره مرکز برنامه ریزی و تحقیقات نظامی هسته ای در ایران اطلاعات دارند، قطعاً سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز در این باره اطلاع دارد، با این حال هیچ گزارش افشا شده یا اشاره علنی به این مسئله نشده است.
در مجموع آن چیز که در این میان قابل ذکر است، لزوم توجه غرب به حسن نیت ایران برای پایان دادن به مسائل موجود در این پرونده است؛ چراکه با گذر هرچه بیشتر زمان بی شک گره این مشکلات کورتر می شود و قطعاً دخالت این سازمان های تروریستی و ارائه اطلاعات غلط نه تنها تأثیری در حل و فصل موضوع ندارد، بلکه این روند را با چالشی جدیدتر روبرو می کند.