آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۹۵۸۱

نواز شریف: حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی متوقف شود

نخست وزیر پاکستان در واشنگتن اعلام کرد که حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا مانعی "بزرگ" در روابط دو کشور محسوب می‌شود.
نواز شریف: حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی متوقف شود

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خبرگزاری فرانسه، نواز شریف، نخست وزیر پاکستان از آمریکا خواست تا حملات هواپیماهای بدون سرنشین به اراضی پاکستان که حاکمیت این کشور را نقض می کند، متوقف کند.


نواز شریف در نشستی در واشنگتن پس از دیدار با باراک اوباما در کاخ سفید گفت: حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا "مانعی بزرگ" در روابط دو کشور را تشکیل می دهد.


نخست وزیر پاکستان در ادامه افزود: در وهله اول بر ضرورت توقف حملات هواپیماهای بدون سرنشین تاکید دارم.


وی همچنین اعلام کرد استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا نه تنها حاکمیت این کشور را نقض می کند، بلکه تلاش های پاکستان در مبارزه با تروریسم را با مشکل مواجه می کند.


«بن امرسون»، نماینده سازمان ملل در حقوق بشر و مبارزه با تروریسم اعلام کرد دولت پاکستان تاکید کرده است که حدود 2200 نفر در این کشور در حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی طی یک دهه اخیر کشته شده‌اند.


اسلام آباد در ادامه تاکید کرده است که از میان این 2200 نفر کشته شده، دست‌کم400 نفر شهروند غیر نظامی بوده و 200 نفر نیز به اتهام ارتباط با القاعده و درحالی که اتهام آنها به اثبات نرسیده بود، کشته شدند.


این اطلاعات موجب شد تا امرسون از واشنگتن بخواهد، اطلاعات ویژه و خاص خود درباره کشته و قربانی شدن شهروندان غیر نظامی براثر حملات هواپیماهای بدون سرنشین این کشور را اعلام کند.


نماینده سازمان ملل در حقوق بشر و مبارزه با تروریسم در ادامه افزود: وزارت خارجه پاکستان به وی اعلام کرده است که از سال 2004 تاکنون دست کم 330 نفر در مناطق مختلف «قبلیه‌« کشته شدند که حکومت‌ فدرال آنها را اداره می‌کند و در نزدیکی مرزهای افغانستان قرار دارد و تاحدود زیادی قانونی هم بر این مناطق حکمفرما نیست.


گفتنی است که اکثر حملات هواپیماهای بدون سرنشین صورت گرفته در این مناطق از آن آمریکا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار