آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۰۹۱۵
هلوهای خواندنی در تلویزیون-2

پزشکی: صداوسیما بین ناشران تبعیض قائل می‌شود

غرفه موسسه عماد در چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس گفت: یکی از مشکلات رسانه ملی در پرداختن به حوزه کتاب این است که رسانه ملی تنها ...

مسعود پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره تبلیغ کتاب در رسانه ملی گفت: قطعاً کتاب به عنوان یک کالای فرهنگی باید در رسانه ملی تبلیغ شود؛ چرا که این کار باعث افزایش کتاب و کتابخوانی در سطح جامعه می شود.

 

وی درباره نپرداختن به این موضوع طی سال های اخیر اظهار داشت: طبیعتاً این مسئله به سیاست های فرهنگی کلان کشور باز می گردد؛ به احتمال زیاد مسئولان فرهنگی کشور طی این چند سال در زمینه تبلیغ کتاب احساس نیاز نکرده اند، اما با این حال طی چند ماه اخیر فعالیت هایی را در این زمینه از سوی رسانه ملی شاهد بودیم.


مسئول غرفه موسسه عماد در چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس افزود: البته یکی از مشکلات رسانه ملی در پرداختن به حوزه کتاب این است که رسانه ملی تنها به چند ناشر خاص می پردازد و به سایر انتشارات توجهی نمی کند.

 

پزشکی با بیان اینکه مشکل جامعه ما در حوزه کتاب این است که هنوز مردم کتاب را جزو سبد خرید خود قرار نداده اند، افزود: طبیعتاً این کار نیاز به فرهنگ سازی دارد و ناشران نمی توانند در این زمینه کاری انجام دهند؛ ناشران فقط توانایی برطرف کردن نیازهای مخاطبان خود را دارند نه فرهنگ سازی در حوزه کتاب و کتابخوانی.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر رسانه ملی؛ مطبوعات، موسسات و حتی NGO ها هم می توانند در حوزه فرهنگ سازی برای افزایش سرانه مطالعه در جامعه فعالیت کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار