آيت الله بهجت مبلغ علم و عرفان و فقاهت بود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، متن پيام آيت الله نوري همداني به شرح زير است:
بسمالله الرحمن الرحيم
انا لله و انا اليه راجعون
ارتحال عالم رباني، فقيه بزرگوار، چشمه جوشان اخلاق و فضيلت و مبلغ علم و عرفان و حكمت و فقاهت حضرت آيتالله العظمي حاج شيخ محمدتقي بهجت اعلي الله مقامه مصيبتي بزرگ براي عالم اسلامي است.
آن فقيه كامل و وارسته مصداق كامل گفتار خداوند حكيم و من يؤت الحكمة فقد اوتي خيراً كثيرا و معيار تمام عيار گفتار حضرت محمد مصطفي(ص) بودند كه فرمود: با عالمي مجالست كنيد كه ديدار او شما را به ياد خدا بيندازد و عمل او شما را به آخرت ترغيب نمايد و گفتار او موجب افزايش علم شما گردد.
حضرت آيتالله بهجت(ره) تمام عمر خود را در راه تحصيل و تعليم و نشر و تبيين مفاهيم قرآن مجيد و معارف علمي و اخلاقي اهلبيت عصمت و طهارت(ع) سپري كرد كه سلامٌ عليه يوم ولد و يوم مات و يوم يبعث حيّا.
اينجانب اين مصيبت را به حضور مبارك امام عصر ارواحنا لتراب مقدمه الفداء و رهبر معظم سكاندار كشتي انقلاب اسلامي در دنياي پرطوفان و مراجع بزرگوار تشيع و كليه علما و فضلا و حوزههاي علميه مخصوصاً ارادتمندان آن مرجع عظيمالشا ن و بيت محترمشان به ويژه آقازاده مكرّم تسليت عرض ميكنم و براي آن فقيه علم و اخلاق و عرفان علوّ درجات و براي بازماندگان محترم صبر و اجر از درگاه خداوند اكرم الأكرمين مسألت مينمايم.
حسين نوري همداني
بيست و سوم جمادي الأول 1430
/انتهاي پيام/