منتظر آلودگی هوا در کلانشهرها باشید
طبق پیشبینی سازمان هواشناسی، طی چند روز آینده شاهد افزایش آلایندهها در کلانشهرهای کشور خواهیم بود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، بررسی نقشه های پیش یابی نشان می دهد اواخر امروز بتدریج سامانه بارشی از کشور خارج می شود و از این رو تا پایان هفته جاری جوی پایدار در اکثر مناطق کشور حاکم می شود.
براساس این گزارش، از امروز تا پنجشنبه به سبب سکون نسبی هوا در کلان شهرهای صنعتی و پر جمعیت شامل تهران، اصفهان، اراک، کرج، تبریز و طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در مشهد مقدس شرایط برای انباشت آلاینده های جوی فراهم است.
لازم به ذکر است، پیش بینی می شود که در این مدت کیفیت هوا و دید افقی در این کلان شهرها کاهش یابد، بنابراین از افراد آسیب پذیر، سالخورده و کودکان درخواست می شود که از تردد غیر ضرروری در این روزها بپرهیزند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.