اعتبارات امور اقتصادي در سال 87 نسبت به سال 83، حدود 3.7 برابر شده است
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، رحيم ممبيني امروز در نشست خبري با خبرنگاران گفت: رشد اعتبارات عمراني در دوره 84 - 87 مناسب بوده و در اين دوره مجموعاً 69 هزار و850 ميليارد تومان اعتبارات مصوب عمراني کشور بود که بيش از 61 هزار ميليارد تومان تخصيص داده شد.
معاون بودجه، معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري گفت: جهتگيري اعتبارات عمراني در دوره 87-84 نشان دهنده توجه به امور اقتصادي است به طوري که اعتبارات امور اقتصادي در سال 87 نسبت به سال 83، حدود 3 و هفت دهم برابر شده و در مقابل کمترين رشد مربوط به امور عمومي (ساختمان سازي دولتي) با يک و هفت دهم برابر است.
وي در مورد روند هزينههاي جاري (به قيمت جاري) در دوره 87-84 گفت: در حالي که رشد اعتبارات جاري در دوره 83-1380 حدود، 38 و هفت دهم درصد بود، در دوره 88-84 به 12 و چهار دهم درصد محدود شد.
ممبيني ادامه داد: نسبت هزينههاي جاري به کل منابع (به قيمت جاري) در سال هاي 83-80 حدود 77 و شش دهم درصد است که در سال هاي 87-84 به 72 و چهار دهم درصد کاهش يافت، اما در مقابل نسبت اعتبارات عمراني به کل منابع که در دوره 83-80 به 24 درصد رسيده بود، در دوره 87-84 به 27 و دو دهم درصد افزايش يافت.
معاون بودجه، معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري در تشريح روند شاخصهاي درآمدي در برنامه سوم و چهارم توسعه گفت: ثبت درآمد مالياتي به کل درآمد در برنامه سوم 28 درصد بود و در برنامه چهارم توسعه به 30 و 1 دهم درصد افزايش يافت.
همچنين در برنامه سوم توسعه نسبت درآمدهاي مالياتي به توليد ناخالص داخلي 6 درصد بود که در برنامه چهارم به 7 و 3 دهم درصد ارتقاء يافت.
ممبيني گفت: در حالي که نسبت درآمدهاي نفتي به کل درآمد در برنامه سوم 60 درصد بود در برنامه چهارم توسعه به 50 و 2 دهم درصد بهبود يافت.
وي ادامه داد: در مقابل نسبت درآمدهاي غيرنفتي به هزينههاي جاري در برنامه سوم 47 و 6 دهم درصد بود که به 67 و 3 دهم درصد در برنامه چهارم افزايش داشت، در مورد اعتبارات عمراني نيز، نسبت بودجه عمراني به کل بودجه در برنامه سوم 19 و 4 دهم درصد بود و در برنامه چهارم 25 و 5 دهم درصد افزايش يافت.
ممبيني گفت: تمام شاخص هاي مهم بودجه در برنامه چهارم توسعه نسبت به برنامه سوم بهبود يافته است./انتها پيام/