دانشمندان هسته‌اي ايران از شهداي گمنام، گمنام‌ترند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۴۱۸
مشاور سازمان ملی کشور:

دانشمندان هسته‌اي ايران از شهداي گمنام، گمنام‌ترند

مشاور سازمان ملی کشور دانشمندان هسته‌اي ايران را گمنام‌تر از شهداي گمنام خواند.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، حجت الاسلام حميدرضا مهدوي بيات روز گذشته، 28 ارديبهشت ماه در اولين يادوآره شهداي دانشجوي شهرستان فارسان استان چهار محال و بختياري با اشاره به فضايل و درجات علمي بالاي حضرت آيت الله بهجت و با استناد به جملات وي، گفت: شهيد کسي است که مي‌داند و مي‌تواند از موقعيت‌ها استفاده کند، ولي همه را رها کرده و سراغ کارهاي خاص زمانه مي‌رود.

وي خاطر نشان کرد: امروز طالب شهادت کم شده و اگر دانشگاهيان عرصه علم و ضروريات آن در بالندگي جمهوري اسلامي ايران را درک کنند، طعم شهادت را خواهند چشيد.

مهدوي بيات با اشاره به گمنامي دانشمندان هسته‌اي ايران، تصريح کرد: اين دانشمندان به خاطر مسائل امنيتي کشور مجاهدت مي‌کنند و گمنام تر از شهداي گمنام هستند.

عضو شوراي عالي نظارت بر امر ترويج فرهنگ ايثار و شهادت با تأکيد بر لزوم مجاهدت دانشجويان در امر تحصيل علم، افزود: دانشجو بايد مجتهد باشد و تمام توان خود را در راه مطالعه قرار داده و براي نجات اسلام تلاش کند.

وي با بيان اين که جهاد علمي بستر مي‌خواهد، معنويت و طهارت نفس را بستر جهاد علمي برشمرد و يادآور شد: اگر بستر جهاد علمي فراهم نباشد، تلاش بيشتر به ضرر بيشتر منتهي مي‌شود.

همچنين در اين مراسم دکتر محمود خسروي، رئيس دانشگاه پيام نور فارسان طي سخناني در خصوص فرهنگ ايثار و شهادت، بر ضرورت گرامي‌داشت شهدا تأکيد کرد و گفت: با وجود اينکه واقعه عاشورا طي چند ساعت رخ داد، رسالت آن همچنان باقي است و رسالت عاشورا بر عهده وارثان عاشورا است، که هنوز ادامه دارد.

در ادامه اين مراسم تئاتر «محدوده قرني» به نمايش درآمد که در آن از شهيد با نماد مرواريد و از حضرت ولي عصر(عج) با نماد باران ياد شده بود.

خاطر نشان مي شود، اين مراسم به همت بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور فارسان و با حضور خانواده‌هاي معظم شهداي دانشجو و دانشگاهيان شهرستان فارسان در تالار فرهنگ اين دانشگاه برگزار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار