آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۴۷۰۷

کانال سوم شبکه سحر راه‌اندازی می‌شود

مدیر شبکه بین المللی سحر گفت: با فراهم شدن مقدمات فنی، کانال سوم این شبکه بزودی راه‌اندازی می‌شود که در صورت تحقق این امر فضای مناسبی برای افزایش زمان پخش سیماهای ششگانه فراهم خواهد شد.
کانال سوم شبکه سحر راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، شبکه بین‌المللی سحر فعالیت خود را از سال 1376 شروع کرده و هم اکنون با 6 سیما در قالب دو کانال به پخش برنامه برای مخاطبان برون مرزی خود در نقاط مختلف جهان می‌پردازد.

 

«معرفی انقلاب اسلامی ایران به عنوان شاخص ترین و اثرگذارترین قیام دینی سده اخیر»، «معرفی شخصیت و نظرات امام خمینی (ره)»، «تحکیم همبستگی و ایجاد فضای اعتماد و تفاهم در بین مسلمانان ایران و سایر ملل»، «تبلیغ و معرفی فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی و پیشرفت‌ها دستاوردهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایران» و «مقابله با تبلیغات منفی و نادرست رسانه‌های غربی بر ضد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران» از جمله اهداف تاسیس شبکه تلویزیونی بین‌المللی سحر است که توانسته است با تولید و پخش برنامه‌های متنوع و مناسب برای جمع‌های خانوادگی، فضایی امن و سالم برای مخاطبان خود به ویژه خانواده‌های مسلمان فراهم آورد. ضمن اینکه موفق شده است آداب و سنن و زیبایی‌های سرزمین کهن ایران را به دوستداران این مرز و بوم در خارج از مرزهای ایران اسلامی معرفی کند.

 

کانال 1 این شبکه شامل سیماهای فرانسوی، بوسنیایی و آذری به ترتیب به مدت 6:30، 5 و 8:30 و در مجموع 20 ساعت و کانال 2 آن نیز شامل سیماهای اردو، کردی و انگلیسی به ترتیب به مدت 8، 9 و 7 و در مجموع 24 ساعت در شبانه‌روز اقدام به پخش برنامه‌های مختلف اعم از اخبار، برنامه های سیاسی و تحلیلی، مذهبی، اجتماعی و خانوادگی، مستند، کودک و نوجوان، مسابقه و سرگرمی، مجموعه‌های تلویزیونی به صورت دوبله یا زیرنویس می‌کنند.

 

برنامه‌های کانال یک از ساعت 8 صبح با پخش برنامه‌های سیمای فرانسوی آغاز می‌شود. در ادامه سیمای بوسنیایی از ساعت 11 تا 13:30 اقدام به پخش برنامه می‌کند. سپس از ساعت 13:30 تا 22 برنامه‌های سیمای آذری به صورت یکسره روی آنتن می‌رود. بخش دوم برنامه بوسنیایی و فرانسوی نیز به ترتیب از ساعت 22 تا 00:30 بامداد و 00:30 تا 4 صبح پخش می‌شود.

 

کانال دو شبکه سحر نیز فعالیت روزانه خود را از ساعت 4 بامداد با پخش قسمت اول برنامه‌های سیمای اردو شروع می‌کند. در ادامه بخش اول برنامه‌های سیمای کردی از ساعت 08:00 تا 12:00 و پس از آن بخش اول برنامه‌های سیمای انگلیسی نیز از ساعت 12:00 تا 14:00 روی آنتن می‌رود. بخش عصرگاهی این کانال از ساعت 14:00 با برنامه‌های سیمای اردو آغاز می‌شود و پس از آن بخش دوم سیمای کردی از ساعت 18:00 تا 23:00 و بخش دوم سیمای انگلیسی از ساعت 23:00 تا 04:00 پخش می‌شود.

 

حاجی محمدی: رشد 70 درصدی دوبله در شبکه جهانی سحر

 

در شش ماهه نخست سال جاری رشد دوبله و زبانگردانی برنامه ها جهت پخش از 6 سیمای شبکه جهانی سحر به رقمی معادل بیش از 70 درصد در مقایسه با همین مدت در سال گذشته رسیده است.

 

مقارن با 25 آبان، سالگرد تاسیس شبکه سحر، سیدمهدی حاجی محمدی مدیر اطلاعات و برنامه‌ریزی با اعلام این خبر گفت: در طول شبانه روز 44 ساعت برنامه از شبکه سحر پخش می‌شود که این میزان در ایام خاص افزایش می‌یابد به طوری که در طول ماه مبارک رمضان این میزان به 48 ساعت رسید.

 

وی افزود: در سال جاری، سیماهای مختلف شبکه در مناسبت‌های مختلف اقدام به تولید و پخش برنامه‌های مرتبط با این مناسبت‌ها کردند که می‌توان به تولید و پخش 306 ساعت برنامه در ماه مبارک رمضان، 53 ساعت در زمینه دفاع مقدس، 67 ساعت ویژه برنامه انتخابات، 19 ساعت به مناسبت روز جهانی قدس و 19 ساعت درباره ارتحال امام خمینی (ره) اشاره کرد.

 

حاجی‌محمدی از افزایش 5 درصدی تولید و رشد 71 درصدی دوبله و زبانگردانی در سال جاری در شبکه سحر خبر داد و تصریح کرد: در مجموع میزان 3612 ساعت برنامه در 6 نخست امسال در شبکه تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 5 درصد رشد داشته است. ضمن اینکه در این مدت 853 ساعت برنامه دوبله، زبانگردانی یا زیرنویس شده که نسبت به سال گذشته 71 درصد رشد داشته است.

 

مدیر اطلاعات و برنامه‌ریزی شبکه سحر، تعداد بخش‌های خبری این شبکه را 13 بخش عنوان و اظهار کرد: زمان برخی از این بخش‌های خبری در سال جاری افزایش یافته و تولید خبر در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود 6 درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به تصویب 6/95 درصد طرح‌های ارایه شده به شبکه گفت: از بهمن ماه سال 91 تا پایان شهریور ماه سال 92 ، 159 طرح مورد بررسی قرار گرفته که 6/95 درصد آنها مصوب، 8/3 درصد بررسی مجدد و 6/0 درصد نیز مردود شده است.

 

سید مهدی حاجی محمدی بر سیاست شبکه مبنی بر استفاده از ظرفیت های تولید برنامه در خارج از ایران تاکید کرد و گفت: هم اکنون حدود 30 برنامه یا سریال در کشورهای آذربایجان، هند، پاکستان و لبنان در حال دوبله است. همچنین در این راستا 32 برنامه به صورت زنده یا ضبطی از کشورهای لبنان، انگلستان، آلمان، فرانسه، هند، پاکستان، آذربایجان و بوسنی و هرزگوین در حال پخش بوده و 19 برنامه نیز در حال تولید در این مراکز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار