آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۲۷۴
مدیر کل دفتر امور چاپ و نشر مطرح کرد؛

میزبانی سرای هنر صنعت چاپ از ۱۳ چاپخانه صادرات محور در نمایشگاه کتاب

مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از حضور ۱۳ چاپخانه موفق عرصه صادراتی در سرای هنر صنعت چاپ سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عباس زارع با اشاره به برنامه‌های «سرای هنر صنعت چاپ» در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، عنوان کرد: در این سرا روند تولید چاپ کتاب به شیوه دیجیتال از مرحله طراحی تا چاپ کتاب به شکل زنده در مقابل دیدگان بازدیدکنندگان انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه به دلیل محدودیت مصلی امکان آوردن ماشین‌آلات افست به نمایشگاه نبود، افزود: علاوه بر دستگاه‌های چاپ دیجیتال، خط تولید کامل صحافی سنتی و صنعتی کتاب را نیز در این سرا برای مخاطبان ارائه خواهیم دید تا به شکل کامل از این روند مطلع شوند.

زارع همچنین از حضور ۱۳ چاپخانه بزرگ کشور در این نمایشگاه خبر داد و گفت: چاپخانه‌هایی که طی دو سال اخیر صادرات گسترده‌ای به خارج از کشور داشتند در این رویداد حضور خواهند داشت و نمونه آثار صادراتی آن‌ها به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی ادامه داد: «سرای هنر صنعت چاپ» در فضایی به وسعت ۲۰۰ مترمربع در نمایشگاه کتاب تهران و بخش فناوری‌های نوین دایر خوهد شد و هدف اصلی از برپایی آن آشنایی مخاطبان با ظرفیت‌های صنعت چاپ کشور است.

زارع با اشاره به لزوم افزوده شدن بخش دائمی «سرای هنر صنعت چاپ» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، توضیح داد: با توجه به اینکه هر سال مهمان‌های بین‌المللی مختلفی داریم، حضور در این رویداد می‌تواند به توسعه مرزهای فرهنگی و صنعتی در این حوزه کمک کند.

وی با بیان اینکه ایران سال گذشته ۲۳ هزار تن کالاهای چاپی به کشورهای خارجی صادرات داشته است، گفت: بخش عمده این صادرات به کشورهای افغانستان و عراق بوده است، در این زمینه معتقدم حالا که کشور عراق مهمان ویژه نمایشگاه کتاب است، می‌توان از این فرصت به خوبی استفاده کرد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار