آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۶۳۴۸

دیدارهای ظریف و اشتون در روز چهارم آغاز شد

محمد جواد ظریف و کاترین اشتون در ادامه مذاکرات ایران و 1+5 صبح امروز بار دیگر با یکدیگر دیدار کردند.
دیدارهای ظریف و اشتون در روز چهارم آغاز شد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه کشورمان و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به عنوان نماینده کشورهای 1+5 در مذاکرات هسته ای در روز چهارم مذاکرات ایران و 6 کشور در ژنو گفتگوهای خود را از سر گرفتند.

 

بر اساس این گزارش ، وزرای امور خارجه 6 کشور نیز از شب گذشته به مذاکرات ایران و 1+5 ملحق شده اند.

 

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه دیشب و جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا و فابیوس ، وزیر امور خارجه فرانسه نیز صبح امروز وارد ژنو شدند.

 

وزرای امور خارجه انگلیس و چین نیز امروز وارد خواهند شد.

 

سید عباس عراقچی ، عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان معتقد است که به توافق نزدیک شده ایم اما دو سه مورد اختلاف همچنان وجود دارد.

 

با این حال حضور وزرای امور خارجه این امکان را بیشتر کرده است که ایران و 1+5 در این دور به سند توافقی مورد نطر دست یابند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵
ملتي که بخواهد سر ميز مذاکره حق خود را بگيرد ، سرنوشتي بهتر از اين هم نمي تواند داشته باشد. آيا شما در تاريخ جايي سراغ داريد که ملتي از جهان سوم توانسته باشد با مذاکره حق خودش را از قدرت هاي زورگو و استکباري بگيرد؟ اين قضيه فن آوري هسته اي هم همان جوري رقم خواهد خورد که در ماجراي گرفتن لانه جاسوسي آمريکا تمام شد. آنها هرچه مي خواهند نقد مي گيرند و ما تا ابد منتظر گرفتن نسيه خود مي مانيم. آيا آمريکا به وظايفي را که در عهد نامه الجزاير نوشته شده ، عمل نمود؟ آيا آنها هنوز از آن زمان تا بحال به ما اموال ما را بدهکار نيستند؟ بازهم با اين جماعت قرارداد مي نويسند و از دفاع از حقوق مردم دم ميزنند. تا ما مي خواهيم خودمان را گول بزنيم؟
1
0
بدون نام
-
۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۶
بنده هنوز هم منطق اين اعتمادي که با تعليق در مقابل تعليق قرار است براي قدرت هاي استعماري پيدا بشود را نفهميده ام. يعني ما از فن آوري بومي که خودمان ، هم از لحاظ نظري و هم از جهت عملي ، به آن دست يافته ايم صرفه نظر کنيم و يا آنها را در تصميم گيري در اين حيطه شريک نماييم تا آنها به ما بتوانند اعتماد کنند؟ اين ديکر چه مزخرفي است؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار