نشر چشمه صدای کمیسیون فرهنگی را درآورد/ صالحی برای پاسخگویی به مجلس احضار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۷۴۵۴

نشر چشمه صدای کمیسیون فرهنگی را درآورد/ صالحی برای پاسخگویی به مجلس احضار شد

حجت‌الاسلام طاهری گفت: وزیر ارشاد پیشنهاد داد تا سید عباس صالحی، معاون فرهنگی این وزارتخانه برای پاسخگویی به سوالات درباره نشر چشمه به مجلس بیاید.

حجت الاسلام علی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره فراخوان سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی ارشاد به کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه ای که وزیر ارشاد برای پاسخ به سوالات نمایندگان به مجلس آمد، متاسفانه فرصت نشد که به موضوع نشر چشمه پرداخته شود؛ از این رو وزیر ارشاد پیشنهاد داد تا معاون فرهنگی این وزارتخانه برای پاسخگویی به سوالات درباره نشر چشمه به مجلس بیاید.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اظهارنظرهای اخیر علی جنتی خاطرنشان کرد: بعد از برگزاری جلسه مجلس با سیدعباس صالحی، سیاست های وزارت ارشاد مشخص خواهد شد و بعد از آن نظر کمیسیون فرهنگی مجلس درباره مسائل وزارت ارشاد اعلام می‌شود. 

پربازدیدترین آخرین اخبار