کارشناس مستئل سیاسی در رابطه با اظهار نظر محمد رضا خاتمی گفت: ادعای آقای محمدرضا خاتمی نه تنها هیچ پایه و اساسی ندارد بلکه نشان میدهد اصلاح طلبان هنوز هم در محاسباتشان نسبت به جامعه و مردم ایران دچار اشتباه جدی هستند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» ، حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی با توجه به سبقه اصلاح طلبان در دوران دولت اصلاحات و بحران آفرینی آنان گفت: اصلاح طلبان بدهکار ترین جریان انقلاب و نظام هستند که در طول دوران حکومتشان نه تنها گام درستی را در مسیرتوسعه اقتصادی کشور برنداشته اند بلکه با سرگرم کردن مردم به توسعه سیاسی، کشور را دچار بحران و دوگانگی در قدرت کرده اند و همچنین موجب طمع ورزی دشمنان انقلاب اسلامی نسبت به نفوذ و تاثیر گذاری در انقلاب اسلامی و آینده اش شده اند.
وی افزود: مهم ترین بدهکاری اصلاح طلبان به حادثه 18 تیر 76 بر میگردد که در واقع با آلت دست قرار دادن عدهای از دانشجویان برای رسیدن به اهداف و اقراض سیاسی خودشان موجب افت فعالیت سیاسی دانشگاه ها و سرخوردگی قشر عظیم دانشجویی در کشورمان شدند. بنابراین ادعای آقای محمدرضا خاتمی نه تنها هیچ پایه و اساسی ندارد بلکه نشان می دهد اصلاح طلبان هنوز هم در محاسبات خودشان نسبت به جامعه و مردم ایران دچار اشتباه جدی هستند و نه مردم ما را شناخته اند نه پیام 23 تیر و نه 9 دی 88 را گرفته اند و نه اینکه تحلیل واقع بینانه ای نسبت به نتایج انتخابات 24 خرداد دارند.
ترقی همچنین بیان کرد: سوء استفاده اصلاح طلبان در شرایط کنونی کشور برای دستیابی به قدرت تلاشی است برای مصادره رأی هایی که مردم به اعتدال دادند، به نفع اصلاحات و این روش قطعا با مقاومت ملت و مجلس از هم اکنون رو به رو شده است و اطمینان داشته باشند که ملت و جامعه ما با توجه به آزمونی که اصلاح طلبان در قدرت داده اند اجازه نخواهد داد که بار دیگر مسیر انقلاب از مسیر آرمان های اصلی خودش منحرف شود و تحت عنوان اصلاحات مسیر ساختار شکنی و دو گانگی قدرت در کشور دوباره گشوده شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به موضوع محکومیت سران فتنه خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی بر اساس قانون نمی تواند نقش این افراد را در کشته شدن حداقل 22 نفر در این حوادث نادیده بگیرد. این ها مسبب و مقصر در این قتل ها هستند، و باید بر اساس قانون مجازات اسلامی حکمشان اجرا شود.همه هم باید تسلیم اعمال قانون در مورد این افراد باشند؛ عدهای گمان میکنند در قالب نرمش قهرمانانه سعی می شود که برخوردهای مداراگونه ای صورت بگیرد، نخیر باید گفت مفهوم این مدارا و نرمش اصلا این نیست که نظام از جرم سران فتنه گذشته و آن ها را تبرئه کرده باشد. ظلمی که آن ها در حق نظام کرده اند نه در افکار عمومی جامعه فراموش شدنی است، نه توسط دستگاه قضایی قابل چشم پوشی و نه اینکه ملت می توانند این را بپذیرند که بار دیگر این نوع افراد و جریان هایی که نقش اصلی را در فتنه داشته اند به قدرت برگردند.
ترقی در ادامه ی این گفتوگو در رابطه با پیشنهاد مناظره با روحانی که از طرف احمدی نژاد صورت گرفته است بیان کرد: با توجه به سیاه نمایی هایی که در گزارش 100 روزه نسبت به دولت قبلی صورت گرفته است، حق همه تلاش گران دولت های نهم و دهم است تا از زحماتی که برای دستیابی به شاخص های کم نظیر کشیده اند دفاع کنند و اجازه ندهند که برخوردهای غیر منصفانه خط قرمز روی همه ی تلاش های مثبت آن ها بکشد. البته هر دولتی نقاط ضعفی هم داشته است اما اینکه ما بیاییم تمام نقاط مثبت دولت های قبل را زیر سوال ببریم و هیچ نقطه مثبتی را در ذهن مردم باقی نگذاریم، خیانت به انقلاب و نظام و ضایع کردن دستاوردهای ارزشمند انقلاب و همه نیروهایی است که خالصانه و بدون اقراض سیاسی برای کشور خدمت کرده اند و کشور را پیش برده اند، باید در یک مناظره ای از مسائل دفاع شود و پاسخ آن داده شود.