آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۸۸۶۷
از بازار هلوهای خواندنی چه خبر؟

احمد پوری برای عروسک‌ها چسب زخم می‌سازد! / «کوه یخی» و «جغد و صبح» با هم می‌آیند

«چسب زخم براى عروسک» مجموعه‌ای از 180 هایکوی آمریکایی را به انتخاب پوری در بر می‌گیرد. احمد پوری، مترجم این اثر معتقد است در بیشتر ...

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ بازار نشر و کتاب طی هفته گذشته با خبرهای گوناگونی همراه بود؛ از «کوه یخی» «صبحش را با صدای جغد» شروع می‌کند تا ساخت «چسب زخم برای عروسک ها» توسط احمد پوری. خبر اول اینکه:  
 

«کوه یخی» و «جغد و صبح» با هم می‌آیند


دو داستان برای گروه سنی «ب» بزودی از سوی انتشارات شباویز منتشر می‌شود؛ «کوه یخی» نوشته کامبیز کاکاوند با تصاویر آلن بایاش، یکی از این دو داستان است که ماجرای بچه نهنگی را روایت می‌کند که می‌خواهد در جشن فواره‌ها شرکت کند، اما ضمن بازیگوشی‌های خود با کوهی یخی و بسیار زیبا برخورد می‌کند. بچه نهنگ، درگیر بازی با کوه یخی می‌شود و از شرکت در جشن فواره‌ها باز می‌ماند، اما به جای آن، هیچ‌کس مهارت نهنگ کوچولو در پرش و جهش را ندارد و این به خاطر بازی کردن‌های بسیار او با کوه یخی است.


«جغد و صبح» یکی دیگر از کتاب‌های نشر شباویز برای گروه سنی «ب» است. این داستان را فاطمه مشهدی رستم نوشته و امیر مفتون، تصویرگری کرده است. این کار، ماجرای جغدی است که از شب و تاریکی لذت می‌برد اما همه کسانی که شب تا صبح بیدارند چون تیر چراغ برق و کوه و نگهبان شب از خُر و پُف مردم و سیاهی شب به ستوه آمده‌اند و می‌دانند اگر جغد بخوابد، تاریکی شب به پایان می‌رسد و جغد این فداکاری را می‌کند.

 

احمد پوری برای عروسک ها چسب زخم می‌سازد

 

شعرهاى مجموعه‌ «چسب زخم براى عروسک» از مجموعه‌اى که «کورت وان دل هوول» هایکوسراى، سرشناس آمریکایى جمع‌آورى کرده، انتخاب شده‌اند. هایکوهاى یادشده، خلاف آن‌چه خواننده‌ فارسى‌زبان خوانده و توقع دارد، در فضای آسیا‌ى شرقی و ژاپن نیستند، بلکه همان‌طور که از عنوان کتاب برمى‌آید سروده‌ شاعران آمریکایى هستند و حال و هوایی آمریکایی دارند.


«چسب زخم براى عروسک» مجموعه‌ای از 180 هایکوی آمریکایی را به انتخاب پوری در بر می‌گیرد. مترجم این اثر معتقد است در بیشتر این هایکوها، دیگر خبری از طبیعت سنتی ژاپن که یکی از ویژگی‌های هایکو است، نیست. طبیعت عریان، پروانه‌ها، درخت‌ها و دیگر عناصر موجود در شعری که به نام هایکو شناخته می‌شود، در این اشعار وجود ندارد. بلکه این اشعار کوتاه اغلب، زندگی شهری و دیگر عناصر جامعه‌ای صنعتی و پیشرفته را جایگزین عناصر هایکوی معمول کرده‌اند.

 

«آه با شین» سرانجام زیر چاپ رفت


رمان «آه با شین» نوشته محمدکاظم مزینانی سه سال پس از تالیف و دو سال پس از برگزیده‌ شدن در چهارمین جشنواره داستان انقلاب سرانجام توسط انتشارات سوره مهر به زیر چاپ رفت و تا دو هفته آینده روانه بازار کتاب می‌شود؛ این در حالی است که مزینانی هفته گذشته و در گفتگو با خبرنگار مهر از دو سال و نیم زمان صرف شده برای انتشار این رمان گله کرده بود.


مزینانی که پیش از این در مورد این رمان عنوان داشته بود که فضای کاری آن ربطی به رمان «شاه بی‌شین» ندارد، در عین حال دومین مجلد از تریلوژی وی در مورد انقلاب اسلامی است.


«آه با ‌شین» روایت‌کننده فعالیت یک مبارز انقلابی چپ با فضای فکری کمونیستی است که از دهه 20 شمسی و از بدو تولد شخصیت اصلی داستان آغاز می‌شود و تا سال 90 ادامه دارد. نویسنده در این رمان به نوعی به تناقضات و تفاوت‌های نسلی بین شخصیت اصلی و فرزندش اشاره دارد.


این رمان در 6 فصل تدوین شده که عناوین آن به ترتیب عبارتند از: آن‌هایی، سال سِن، باغ‌های بی‌سیرت، کلت و کتلت، از افلاک تا کراک و این‌هایی‌ها.

 

ابراهیم فیاض «مهندسی فرهنگ عمومی» را منتشر کرد


کتاب «مهندسی فرهنگ عمومی» در شانزده فصل به مباحثی مانند: فرهنگ عمومی و نظم و کنترل اجتماعی، نهادهای اجتماعی و مشروعیت بخشی در فرهنگ عمومی، جمعیت و فرهنگ عمومی، مذهب و تحولات فرهنگ عمومی، خانواده و رشد و پالایش فرهنگ عمومی، تغییرات اجتماعی و فرهنگ عمومی و ... می‌پردازد.


در مقدمه کتاب فوق نوشته شده است: «مهم رین رهیافت برای فرهنگ عمومی، شعور عمومی است، شعور عمومی بعد روان شناختی اجتماعی فرهنگ عمومی را ترسیم می‌کند.


شعور عمومی یعنی آنچه مردم در فرایند زندگی عمومی و روزمره خود می‌اندیشند و چون یک معرفت و شناخت روزمره است در آن خطایی راه ندارد، به همین دلیل به آن عقل سلیم گفته شده است.                        

                                          
پس مردم همانگونه که زندگی می‌کنند، فکر می‌کنند و نظام شناختی خود را ترسیم می‌کنند و فرهنگ عمومی خود را شکل می‌دهند و می‌سازند. پس برای فهم فرهنگ عمومی به شناخت مغز آن، یعنی شعور عمومی نیازمندیم.»


نخستین چاپ کتاب مهندسی فرهنگ عمومی در 264 صفحه، به بهای 000/100 ریال و شمارگان 3000 نسخه توسط موسسه انتشارات کتاب نشر چاپ شده است.

 

اشعار علامه طباطبایی به چاپ رسید


«زمهر افروخته» ناگفته هایی نغز، همراه کامل¬ترین مجموعه اشعار از علامه شهیر حضرت آیت الله سید محمد حسین حسینی طباطبایی است که توسط سید علی تهرانی گردآوری شده است. گردآورنده در این مجموعه اشعار علامه طباطبایی را که پیشتر در کتاب ها و مجلات گوناگون به صورت پراکنده چاپ شده بود به همراه سخنان نغز، جملات و نکات مهم ایشان را  با تایید ناقلان آن جمع آوری نموده و در دو بخش بهشت یاد و المیزان منظوم در کتاب زمهر افروخته به چاپ رسانیده است.


توضیحی بر اشعار به همراه چهار پیوست تاریخ نقاط عطف زندگی علامه، کتاب ها و رساله های مرحوم طباطبایی، شاگردان و نیانامة علامه از دیگر مطالب مهم این کتاب ارزشمند است.


چاپ پنجم این اثر در 326 صفحه با قیمت 12هزار تومان توسط انتشارات در اختیار علاقمندان این  فیلسوف و عارف و اندیشمند معاصر جهان اسلام قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار