آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۹۵۴۵
در شصتمین سالروز قربانی کردن 3دانشجو جلوی پای نیکسون

«توافقنامه ژنو» در بوته نقد دانشجویان علم و صنعت قرار گرفت

به مناسبت «روز دانشجو» دانشجویان علم وصنعتی در کرسی آزاد اندیشی «موافقت یا مخالفت با توافقنامه ژنو» شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» مراسم کرسی آزاد اندیشی با موضوع توافق ژنو در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم که در سالن شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، کلیپی با موضوع مرور حوادث و رخدادهای 16 آذر سال 1332 نمایش داده شد.

 

در ابتدای این مراسم دانشجویان داوطلب جهت صحبت پیرامون توافق ژنو در پشت تریبون حاضر شدند و به ایراد سخنرانی پرداختند.

 

یکی از دانشجویان در نقد توافق ژنو ضمن انتقاد از عملکرد رؤسای جمهور گذشته و رئیس جمهور فعلی در قبال برنامه ریزی اقتصادی برای کشور اعلام کرد: عملکرد نامطلوب اقتصادی دولت های گذشته کار را به جایی رسانید که اکنون با مقایسه چرخش سانتریفیوژها و چرخ اقتصادی کشور حاصل ده سال مقاومت ما را به راحتی معامله کردند.

 

دانشجویی دیگری در تایید توافقنامه ژنو گفت: تنها هدف این توافق نامه اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران است و چنانچه این توافق به سرانجام نرسد ما ناچار بر سر دو راهی جنگ یا صلح قرار خواهیم گرفت که این موضوع خوشایندی نیست و باید سعی کنیم این توافق را به نتیجه برسانیم.

 

یکی دیگر از دانشجویان در مورد هدف توافقنامه گفت: اگر هدف از این توافق مطمئن شدن از صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران است، خوب سئوال اینجاست که چه کسی باید این صلح آمیز بودن را تأیید کند؟، اگر تأیید نکردند چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ ما به تیم مذاکره کننده کشورمان اعتماد داریم ولی مشکل آنجاست که آمریکا هیچ گاه به پیمان های خود پایبند نبوده است و مطمئناً اکنون نیز خواسته های بیش از توافق ژنو را در نظر دارد.

 

دانشجویی دیگری در مورد موافقتنامه  ژنو گفت: به نظر من توافقنامه ژنو کار درستی بود و هدف آن جلوگیری از بدتر شدن اوضاع کشور بود و در حال حاضر ما تا حدودی به چنین خواسته ای رسیده ایم.

 

یکی دیگر از دانشجویان در نقد توافق نامه ژنو گفت: مشکل اصلی این توافق نامه این است که فقط تحریم های مربوط به مسائل هسته ای لغو شده است در حالی که بخشی از تحریم های ما که مربوط به مسائلی غیر از مسائل هسته ای است همچنان پابرجا باقی مانده است.

 

دانشجویی دیگر در موافقت با توافقنامه ژنو گفت: در موضوع برنامه هسته ای کشورمان باید جدا از نگاه سیاسی با رویکرد ملی به این قضیه نگاه کرد و همواره پشتیبان تیم مذاکره کننده بود آمریکا دشمن ما بوده و هست ما باید طوری عمل کنیم که حداقل تحریم ها در بخش برنامه هسته ای به طور کامل برداشته شود.

 

یکی دیگر از دانشجویان درباره توافق نامه ژنو گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی ما باید نیاز خود را به نفت حداقل برسانیم و اگر این کار را انجام بدهیم دیگر تحریم ها بر ساختار تولیدی و بازرگانی کشورمان تأثیر نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار