فرزندان شاهد و ايثارگر نماد فرهنگي جامعه هستند
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر دهقان صبح امروز در گردهمايي بزرگ دانشجويان شاهد و ايثارگر تهران در تالار فردوسي دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه تهران اظهار داشت: دانشجويان شاهد و ايثارگر با همت بلند خود مي توانند به تمام خواسته هاي خود برسند.
وي افزود: حضرت امام (ره) فرزندان شاهد و ايثارگر را فرزاندان خود خطاب مي كردند و آنها را نماد عزت و بزرگي جامعه مي دانستند.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: از دانشجويان شاهد و ايثارگر انتظار مي رود با همكاري بنياد شهيد به عنوان يك مجموعه يكپارچه به سوي يك هدف متعالي حركت كنند.
دهقان اظهار داشت: بنياد شهيد آنچه را كه در توان دارد بدون منت در اختيار دانشجويان شاهد و ايثارگر قرار مي دهد.
وي گفت: همت دانشجويان شاهد و ايثارگر تا اندازه اي است كه محدوديتي آنان را از مسير رسيدن به هدفشان دور نمي كند.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: دانشجويان شاهد و ايثارگر بايد درختاني با ريشه هاي محكم باشند تا با پشتوانه عميق فرهنگي بتوانند با همه محدوديت هاي موجود بارور شوند.
دهقان تاكيد كرد: بنياد شهيد مي خواهد با كار جمعي فعاليت هاي دانشجويان شاهد و ايثارگر را گسترش دهد.
وي در پايان گفت: فعاليت هاي فرهنگي و آموزشي و خدماتي بنياد شهيد با ايجاد سازمان هاي شاهد و ايثارگر گسترش مي يابد./انتهاي پيام/