کد خبر:۲۸۱۷۶۲
عضو کمیسیون اقتصادی در واکنش به اظهارات وزیر مسکن:

وام 50 درصدی کم‌درآمدها را خانه‌دار نمی‌کند، عمده‌فروشان را پولدار می‌کند

صرامی فروشانی گفت: اگر به فکر اقشار کم‌درآمد هستیم باید متناسب با شرایط آنها برنامه‌ریزی کنیم؛ چون وام 50 درصدی این قشر را خانه‌دار نمی‌کند.
وام 50 درصدی کم‌درآمدها را خانه‌دار نمی‌کند، عمده‌فروشان را پولدار می‌کند

محسن صرامی فروشانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اظهارات امروز وزیر راه و مسکن و شهرسازی و وعده تسهیلات 50 درصدی قیمت مسکن گفت: هر دخل و تصرفی در رابطه با مسکن و به طور کلی شاخص های کلان در اقتصاد از جمله نرخ ارز و طلا، وضعیت را بدتر می کند.


وی افزود: در حال حاضر بازار مسکن با یک رکود همراه است که البته از جوانبی هم خوب است؛ چون باعث شده روند افزایش قیمت مسکن کنترل شود.


نماینده خمینی‌شهر گفت: اگر می خواهیم بازار مسکن را مدیریت و کنترل کنیم باید مراقب اظهارنظرهایمان باشیم و از حاکمیت اظهارنظرها فاصله بگیریم و کار را به دست بخش خصوصی بسپاریم.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: اگر بخش خصوصی وارد بازار مسکن شود و سود خوبی برای آن تعریف گردد و کار در دست آنها باشد، به خوبی بازار را کنترل خواهد کرد.


صرامی فروشان گفت: تجربه نشان داده است که وقتی مسئولان اظهارنظر می کنند، دلالان و سوداگران نیز بر اساس آن برنامه ریزی می نمایند و بازار را به سمت منافع خودشان هدایت می کنند که نهایتاً پیروز میدان هم آنها خواهند بود.


وی افزود: غول واسطه ها و دلال ها را تنها و تنها بخش خصوصی می تواند از بین ببرد و یا لااقل زمین گیر کند.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا پرداخت وام مسکن 50 درصد ارزش مسکن را هم جزو دخالت های مضر دولتی می داند، گفت: اگر دولت 50 دصد ارزش مسکن را تسهیلات بدهد، چه کسانی بهره مند خواهند شد؟ آیا واقعاً کم درآمدها توان بازپرداخت چنین وام هایی را دارند؟


این نماینده مجلس در پایان تصریح کرد: اگر به فکر کم درآمدها و تامین مسکن آنها هستیم باید متناسب با شرایط آنها برنامه ریزی کنیم؛ چنین طرح هایی باعث ورود پول به بازار مسکن می شود و نهایتاً سود آن به جیب عمده فروشان می رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار