مجید پورولی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: موضوع نمایشنامه «بگو راوی بخواند» درباره جوانی نابینا به نام عمران است که برای شفا گرفتن به شام هدایت می شود تا حضرت رقیه (س) را ببیند و از دستان گرهگشای این دردانه امام حسین (ع) شفای چشمانش را بگیرد، اما وی زمانی به شام می رسد که حضرت رقیه سلام الله علیها از داغ و غصه به شهادت رسیده اند.
وی ادامه داد: عمران از طریق شامیان، از جفاکاری که نسبت به اهل بیت روا شده و واقعه کربلا باخبر می شود و کم کم خود نیز داغدار این سوگ عظیم می گردد. او در می یابد که طبیب سه ساله چشم هایش زیر خاک خفته و او باید سیه پوش این واقعه باشد. در آخر عمران از این که هنوز کور است و چشم هایش شامیان خائن و جفاکار را نمی بیند، راضی است. او اگر چه چشم هایش را بدست نیاورده، اما بصیرتی نو نسبت به امام حسین علیه السلام و واقعه عاشورا و اهل بیت علیهم السلام بدست آورده است.
نویسنده «اقیانوس مشرق» با اشاره به اینکه نگارش نمایشنامه «بگو راوی بخواند» به سفارش حمید تاجی و سعید منصوری، از فعالان فرهنگی معرفتی اصفهان انجام شده است، عنوان کرد: از آنجایی که فرصت زیادی برای به صحنه بردن این نمایش وجود نداشت و تمام هم و غم این بود که نمایش در اربعین حسینی در شهر اصفهان اجرا شود، این محدودیت وقت به من به عنوان نویسنده ابلاغ شد.
پورولی در ادامه اظهار داشت: متن این نمایشنامه ظرف 15 روز به اتمام رسید و البته چهار بار بازنویسی شد تا نظر تیم سفارش دهنده تامین شود؛ در واقع «بگو روای بخواند» جزو آن دسته از کارهایی است که خیلی به آن علاقه دارم و از نوشتن آن حس خوبی پیدا کرده ام، اکنون در صدد چاپ آن به صورت کتاب هستم و منتظرم تا یک حامی متعهد در این حیطه پیدا کنم.
به گفته وی سید قادر طباطبایی کارگردانی این نمایش را برعهده دارد که اربعین امسال در شهر اصفهان به نمایش درخواهد آمد.
نویسنده «اقیانوس مشرق» در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا در این نمایش حضرت رقیه (س) را به عنوان محور موضوع قرار دادید؟ ابراز داشت: در روزگاری که عده ای جاهل و کم خرد وجود مبارک این دردانه امام حسین علیه السلام را منکر می شوند، اجرای این نمایش در اصفهان نعمت بزرگی است که باید قدر آن و بانیان آن را دانست. حذف حضرت رقیه سلام الله علیها از برگه تاریخ قدمی کورکورانه در جهت تضعیف شعائر حسینی است، چه فرقی است میان آن که جان و جسم حضرت رقیه سلام الله علیها را محو کرده است با آن که قصد دارد نام حضرت را محو کند؟ باید دید حضور و وجود حضرت رقیه سلام الله علیها برای چه کسی خطر است؟ چرا کسانی در صدد حذف ایشان هستند؟ حذف ایشان به نفع چه کسانی است؟ آیا اینان که ادعای دانش تاریخی می کنند از مراجع مکتبی معاصر بیشتر می دانند؟!
پورولی در همین زمینه افزود: وظیفه نویسنده مکتبی در این حیطه تنها نشر فضایل و مناقب اهل البیت علیهم السلام و شناساندن این خاندان منور به جوانان این مرز و بوم است؛ در این حیطه سخت کوتاهی کرده ایم که کاش کسی دلش برای این موضوع می سوخت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در دوره ای که میلیاردها تومان از بیت المال صرف تولید فیلمی در خصوص معرفی یک خانم ایرانی قهرمان رالی می شود و تلویزیون با اصرار فراوان سرگرم بازپخش یانگوم ها و اوشین ها می گردد، معلوم است که گوهر حضرت رقیه سلام الله علیها خریداری ندارد. انشاالله قلم ما همواره در مسیر مکتب اهل البیت علیهم السلام خرج شود که البته این تکلیف شرعی ماست.