به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بانک مرکزی در جدیدترین گزارش خود از قیمت مواد خوراکی در تهران اعلام کرد که در هفته منتهی به 22 آذرماه سال جاری، قیمت هفت کالا افزایش، سه کالا ثابت و یک کالا کاهش داشت.
در جدول زیر، خلاصه نتایج گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران و در هفته منتهی به 22 آذرماه را مشاهده می کنید.
1 و 2_ لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر غیر پاستوریزه معادل دو درصد، پنیر پاستوریزه چهار درصد و شیر پاستوریزه پنج درصد افزایش داشت.
بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 1.9 درصد افزایش یافت و شانه ای 8500 تا 10500 تومان فروش می رفت.
3 و 4_ برنج و حبوبات
در این هفته در گرو ه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو هر یک معادل دو درصد افزایش یافت. در گروه حبوبات قیمت عدس معادل یک درصد و لوبیا قرمز 9 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.
5 و 6_ میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری خربزه عرضه نمی شد و پرتقال درجه 2 و هندوانه عرضه کمی داشت، ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه قیمت خربزه بدون تغییر بود. بهای انگور معادل 2.7 درصد کاهش، ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 6 تا 10.9 درصد افزایش یافت. در گروه سبزی های تازه بهای گوجه فرنگی معادل 20.8 درصد، سیب زمینی سه درصد و پیاز 1.9 درصد افزایش یافت، ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 4 تا 6.8 درصد کاهش یافت.
7 و 8_ گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود. قیمت گوشت مرغ معادل پنج درصد کاهش یافت.
9 و10 و11_ قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای شکر معادل شش درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
جدول سایر اقلام خوراکی را در زیر مشاهده می کنید.