دبیر اجرایی چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: در جشنواره امسال بالغ بر 1500 اثر در بخش داخلی و 700 اثر در بخش بینالملل به دبیرخانه راه یافتند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حامد بامروتنژاد در نشست خبری چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار که صبح امروز در حسینیه هنر برگزار شد گفت: بالغ بر 1500 اثر در بخش داخلی و قریب به 700 اثر در بخش بین الملل به دبیر خانه جشنواره مردمی فیلم عمار راه یافتند طی چندین مرحله آثار توسط هیئت انتخاب مورد بررسی قرار گرفت در این دوره برخلاف دورههای قبل آثار به لحاظ کیفی بسیار به هم نزدیک بودند و ما مجبور شدیم تا معیارها را سختتر در نظر بگیریم تا بتوانیم جشنواره را برگزار کنیم.
وی افزود: از میان 1500 اثر راه یافته به بخش داخلی در بخش داستانی 25 اثر، در بخش مستند بالغ بر 130 اثر، در بخش انیمیشن 60 اثر در بخش نماهنگ 40 اثر و در بخش برنامه تلویزیونی بالغ بر 20 اثر به بخش مسابقه جشنواره راه یافتند.
بامروتنژاد در ادامه با اشاره به اینکه از میان 206 اثر رسیده در بخش فیلمنامه و نقد نزدیک به 30 اثر به بخش مسابقه راه یافته است عنوان کرد: در بخش اقلام تبلیغی که بخش ویژه جشنواره عمار بود از میان 230 اثر ارسالی قریب به 35 اثر به بخش مسابقه ارسال شد همچنین حدود 100 اثر به بخش فیلم جشنواره رسید که از میان آنها 25 اثر برای راه یافتن به بخش مسابقه انتخاب گردید از میان 700 اثر بخش بینالملل هم تنها 20 اثر موفق شد به بخش مسابقه راه یابد.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار در ادامه با اشاره به اینکه آثار ارسالی امسال به شدت به هم نزدیک بودند و این موضوع داوری را مشکل میکرد عنوان کرد: در جشنواره امسال سعی کردیم بخش مهمان را به اکرانهای مردمی ببریم بسیاری از شرکتکنندگان تماس گرفتند و درخواست داشتند که حتی اگر اثرشان به بخش مسابقه راه نیابد فقط دیده شود ما این اتفاق را به فال نیک میگیریم که این جذابیت به فیلمسازان و هنرمندانمان اضافه شده که اثرشان دیده شود این موضوع بسیار مهم است و ما از آن استقبال میکنیم و تلاش ما این است که آثار دیده شوند.
بامروتنژاد در ادامه اظهار داشت: از دو روز گذشته بررسی آثار به اتمام رسیده و داورها در روزها آینده معرفی میشوند جشنواره عمار یک جشنواره مردمی است که البته خانواده شهدا همیشه مهمان ویژه این جشنواره بوده و خواهند بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بسیاری از هزینههای جشنواره عمار با قناعت تامین میشود گفت: در حال حاضر در 3500 نقطهای در کشور که اکران عمومی صورت میگیرد ما فقط وظیفه رساندن فیلمها را به آنها داریم و هزینهای برای اکران فیلم به آنها پرداخت نمیکنیم البته امسال هم با توجه به تعداد بالای فیلمها و هزینههای زیاد حتی تکثیر فیلمها را هم برعهده شهرستانها گذاشتهایم سال گذشته آخرین بودجهای که به جشنواره اختصاص داده شد 70 میلیون تومان بود که از آن موقع تا به حال هیچ رقمی به جشنواره عمار اختصاص داده نشده است.
وی افزود: در بخش مستند و داستانی آثار بلندی به دستمان رسیده که در بخش داستانی بالغ بر ده اثر به جشنواره ارسال شده است.
بامروتنژاد در ادامه در خصوص آثار ارسالی به جشنواره در بخش مستند تصریح کرد: در این بخش در حوزه تاریخ معاصر 52 اثر در حوزه جنگ نرم 30 اثر در خصوص بیداری اسلامی و جهانی 20 اثر در حوزه نقد درون گفتمانی تعداد 19 اثر در بخش اقتصاد مقاومتی که بخش ویژه جشنواره است بالغ بر 10 اثر در بخش فتنه 88، 5 اثر به جشنواره راه یافتهاند.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار در پایان در خصوص بخش جوایز این جشنواره خاطر نشان کرد: طبق سنوات گذشته به بخش مستند به دلیل دربرگیری آثار متنوع به صورت موضوعی جوایز اهدا میشود و به بخشهای دیگری به صورت قالبی جوایز تعلق خواهد گرفت اما جوایز از سوی هیئت داروان انتخاب خواهند شد.