کد خبر:۲۸۴۴۷۰
الرای الیوم بررسی کرد:

رد پای اسرائیل در خشونت های طایفه ای لبنان

یک رسانه عرب زبان با اشاره به تشدید انفجارها و حوادث خشونت بار لبنان در سال جدید میلادی به دخالت رژیم صهیونیستی در شعله ور کردن آن پرداخته است.
رد پای اسرائیل در خشونت های طایفه ای لبنان

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، روزنامه الرای الیوم در مطلبی با اشاره با ادامه انفجارها در لبنان آورده است: یک هفته پس از انفجاری که منطقه سنی نشین در بیروت را لرزاند و به کشته شدن تعداد زیادی از جمله محمد شطح وزیر  دارایی سابق لبنان و مشاور سعد الحریری از سران جریان چهارده مارس انجامید،ضاحیه بیروت شاهد انفجاری بود که به کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن بیش از چهل نفر منجر شد.

 

این رسانه می نویسد: هنوز زود است که انگشت اتهام به سوی طرفی نشانه برود و تحقیقات تازه شروع شده است اما نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که جنگ با خودروهای بمب گذاری شده میان طرف های سنی-شیعی در لبنان وسوریه یکی از عنوان های برجسته سال جدید میلادی است.

 

منابع لبنانی بر این باورند که طی ماه های آینده لبنان شرایط دشواری را سپری خواهد کرد و انفجارها با هدف بی ثباتی و انتقال جنگ سوریه به اراضی لبنان ادامه خواهد یافت.

 

الرای الیوم می افزاید: محمد جهاد اللحام رئیس پارلمان سوریه روز گذشته حمله شدید اللحنی به کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله سعودی،قطر و ترکیه درباره حمایت از گروه های تکفیری و حمایت از انفجارهای روسیه که به لبنان،تونس و عراق خواهد رسید داشت.

 

این رسانه می افزاید: ناظران بر این باورند که اسرائیل با قدرت وارد خط بحران لبنان شده است و به مشکلات طایفه ای در این کشور دامن می زند و مزدوران خود را برای دست زدن به انفجارهایی در مناطق سنی نشین و شیعی نشین به طور همزمان برای شعله ور کردن جنگ داخلی طایفه ای در لبنان به کار گرفته است.

 

بسیاری مواضع سعد الحریری درباره حزب الله را سرآغاز بحران خونین در لبنان می دانند.لبنان در آستانه سال خونین قرار دارد و این بحران با نزدیک شدن به نشست ژنو2 درباره سوریه تشدید خواهد شد و بسیاری به طور گسترده از لبنان مهاجرت خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار