آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۴۵۲۸
حاشیه‌های افتتاحیه جشنواره فیلم عمار؛

تجلیل از آقای قصه‌های ایران در جشنواره مردمی فیلم عمار

در بخش دیگری از جشنواره عمار پاسداشتی برای امیرحسین فردی که نقشی پدرانه برای ادبیات انقلابی اسلامی داشت و کودکی و نوجوانی بسیاری از جوانان امروز مرهون او و قصه‌های اوست، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،  افتتاحیه چهارمین دوره جشنواره مردمی عمار با استقبال بهتر و مردمی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شد؛ این مراسم ساعت  18روز گذشته در سالن نمایش شماره یک سینما فلسطین با حضور هنرمندان، مسئولین سینمایی و مخاطبان برگزار شد.

 

نگاه مردمی این جشنواره همچون سال‌های گذشته استقبال ویژه مردم، نهادهای فرهنگی و هنری و دیگر اقشار مخاطب سینما را به دنبال داشت؛ چرا که جنس سینمای عمار از جنس دغدغه‌های سینمای دینی انقلابی و ضدصهیونیستی است.


نادر طالب‌زاده مستندساز و دبیر این دوره از جشنواره در سخنان خود به استقبال ویژه از این جشنواره از سوی مردم، هنرمندان و فیلم‌سازان اشاره کرد.

 

وی  گفت: سینمای عمار قرار است به مسئله دغدغه‌های دینی، انقلابی و مسائل انسانی بپردازد. ‌ بسیاری از مسائل کشور به دست مخلص به معنای واقعی آن قابل حل است این جشنواره نگاه ویژه‌ای به این مسئله دارد.


طالب‌زاده به مهمانان مختلف دعوت شده به این جشنواره اشاره کرد و گفت‌: امیدواریم سال‌های دیگر بتوانیم چند مهمان ویژه از کشورهای دیگر داشته باشیم.


وی همچنین به نگاه و توجه ویژه صهیونیست به این جشنواره اشاره کرد و گفت: جشنواره عمار اتفاقا مورد توجه صهیونیست بوده و برخی آژانس‌هایصهیونیستی به علت نگاه ویژه و ضدصهیونیستی این جشنواره اخبار آن را پیگیری می‌کردند.


طالب زاده به آغاز دوره جدیدی از این جشنواره اشاره کرد و گفت‌: من فکر می‌کنم امسال که چهارمین سال برگزاری این جشنواره است سیکل اولیه جشنواره عمار را به پایان برسانیم و سال آینده دوره و مرحله جدیدی را آغاز خواهیم کرد.


وی ابراز امیداوری کرد بخش تربیت نیرو در پیشبرد این جشنواره که بخشی مهمی بتواند به خوبی و همچون سال‌های گذشته کار خود را انجام دهد تا شاهد آثار ارزشمندی در دوره‌های بعدی این جشنواره باشیم.


طالب‌زاده همچنین به حضور آثار خوب و ارزشمندی از موسسه‌‌های فرهنگی و هنری همچون موسسه اوج، میثاق، شبکه پرس تیوی و شبکه مستند که به این جشنواره ارسال شده‌ بودند اشاره نمود.


وی گفت: عمار جشنواره‌ای است که بسیاری از نهادهای فرهنگی و هنری آن را دنبال می‌کنند و اخبار آن را از من می‌پرسند عمار جشنواره ملموس است و از این بابت بسیار خوشحالم.


تجلیل از آقای قصه‌ها


افتتاحیه جشنواره عمار با پخش ویدئو کلیپی حرف‌ها و نگاه‌های از مسئولین و جریانات پیرامون یکی دوساله اخیر سینمای ایران را روایت کرد.


در بخش دیگری از جشنواره عمار پاسداشتی برای امیرحسین فردی که نقشی پدرانه برای ادبیات انقلابی اسلامی داشت و کودکی و نوجوانی بسیاری از جوانان امروز مرهون او و قصه‌های اوست، برگزار شد.


از همان ابتدای پخش مستند، می شد حدس زد مردی که هم اهل فوتبال و ادبیات است کسی جزء مرحوم امیرحسین فردی نمی‌تواند باشد.


استاد امیرحسین فردی مرد قصه‌های نوجوان، کیهان بچه‌ها و بچه‌های مسجد که سال جاری به علت بیماری چشم از جهان فروبست با پخش مستندی مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت. فردی کسی بود که مقام معظم رهبری از وی به‌عنوان تشکیل‌دهنده هسته‌های اصلی هنر متعهد یاد نمودند.


به جرات می‌توان گفت در چند ساله اخیر کسی به اندازه فردی در حوزه ادبیات و رسانه نیرو تربیت نکرده بودو به تعبیر خودش وظیفه اصلی و انقلابی‌اش یعنی تربیت سپاه ادبیات ارزشی و انقلابی را از جمله وظایف مهم و اصلی می دانست.


با حضور خانواده شهید بخشی طی اهدای لوح تقدیری از خانواده مرحوم فردی تقدیر به عمل آمد.


بخش دیگر افتتاحیه به هنرنمایی سکان‌دار جوان و انقلابی موسیقی حامد زمانی اختصاص داشت زمانی خواننده متعهد و جوان کشور در جایگاه حاضر شد و قطعه مرگ بر ا مریکا را به صورت زنده اجرا نمود.


زمانی پس از اجرای این قطعه از رونمایی و اجرای آهنگ جدیدیش به نام گزینه‌های روی میز تا پایان برنامه خبر داد.


بخش دیگر برنامه به اهدای جوایز بخش فیلم‌نامه و سخنان حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی و معاونت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص داشت.


ایوبی در رابطه با آینده سینمای کشور جشنواره مردمی عمار و نگاه دینی این جشنواره ابراز امیداوری نمود.


در پایان برنامه جوایز بخش‌های مختلف این جشنواره با حضور داوران و مسئولان و خانواده‌های شهدا به برگزیدگان اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار