آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۴۵۶۹

چرا نمی‌ذاری بچه‌ات درس بخونه؟

سید‌علی میرصادقی، از انتشار کتاب جدید خود با عنوان «چرا نمی‌ذاری بچه‌ات درس بخونه» با یادداشتی از پوران درخشنده، کارگردان سینما، در ابتدای آن خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سید‌علی میرصادقی، نویسنده و مشاور امور تحصیلی، درباره کتاب «چرا نمی‌‌ذاری بچه‌ات درس بخونه؟» گفت: این اثر در حقیقت به‌دنبال ارایه روشی است تا والدین بتوانند در نقش یک مشاور تحصیلی، به فرزندانشان کمک کنند. به عبارتی دیگر، این اثر با متنی ساده و روان به خانواده‌ها می‌آموزد برای ترغیب فرزندان به درس خواندن از چه راهکار‌هایی استفاده کنند.

 

 

وی، کتابش را حاصل سال‌ها مشاوره با دانش‌آموزان و خانواده‌ها عنوان کرد و افزود: معتقدم،‌ اصلی‌ترین عامل موفقیت فرزندان در دوران تحصیل، پدر و مادر‌ها هستند، بنابراین در تالیف این کتاب بر این نکته تاکید کرده‌ام.

 

میر‌صادقی،‌ در تشریح محتوای فصل‌های مختلف کتاب، اظهار کرد: «چرا نمی‌‌ذاری بچه‌ات درس بخونه؟» براساس فصل‌های سال، در چهار فصل نوشته شده است. نخستین فصل کتاب با عنوان «بهار» مهمترین بخش کتاب است. در این فصل، سعی شده برخی تفکرات اشتباه پدر و مادرها درباره درس‌ خواندن فرزندانشان، مورد نقد قرار گیرد.

 

نویسنده کتاب «برنامه‌ریزی با دوربین مداربسته» ادامه داد: در دومین فصل کتاب با عنوان «تابستان» سعی شده با تمرکز بر اهمیت مقوله امتحانات، به مهمترین وظایف خانواده‌ها در این روز‌ها پرداخته شود. در فصل سوم که «پاییز» نام دارد، با انعکاس جدیدترین نظریه‌های روانشناسی، به مبحث استرس به‌عنوان بزرگترین دغدغه خانواده‌ها اشاره شده است.

 

میرصادقی، «زمستان» را جذاب‌ترین فصل کتابش دانست و افزود: مخاطبان اصلی فصل پایانی کتاب، خانواده‌هایی هستند که تلاش دارند ماهی‌گیری را به فرزندانشان بیاموزند. معتقدم، در این فصل خانواده‌ها در قالب یک نظریه روانشناسی جدید، با راز تربیت بچه‌های خودکار، آشنا ‌می‌شوند.

 

گفتنی است، نخستین چاپ کتاب «چرا نمی‌‌ذاری بچه‌ات درس بخونه؟» باشمارگان سه هزار نسخه در 300 صفحه،‌ به بهای 15 هزار تومان به همت انتشارات بارسا به بازار نشر عرضه شده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار