به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی اکبری گفت: برای آموزش مفاهیم صلح و بشردوستی به مددجویان مراکز اصلاح و تربیت و بندهای جوانان و نسوان زندان های مرکزی استان ها احتیاج داریم.
اکبری با بیان اینکه زندانی ها بخشی از جامعه ما هستند، افزود: همان طور که هلال احمر برای گروه های مختلف جامعه برنامه دارد، باید برای افراد داخل زندان ها هم که بخشی از ملت ما هستند، برنامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه در این زمینه باید ظرفیت ها شناسایی شود، گفت: هدف از اجرای طرح کانون های بشر دوستانه خیر است و خروجی آن قاعدتا باقیات و صالحات است و می توانیم از منظر حقوق بشر و غیرت ملی روی این طرح سرمایه گذاری کرد.
مدیر کل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان ها افزود: تا کنون اقدامات خوبی در قالب طرح کانون های بشردوستانه انجام شده، اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.
اکبری از آمادگی سازمان زندان ها برای هر گونه همکاری با سازمان جوانان هلال احمر خبر داد و گفت: در تلاش هستیم طرح کانون های بشر دوستانه را به صورت زیربنایی و پایه ای در مراکز اصلاح و تربیت و بند جوانان و نسوان زندان های مرکزی استان ها اجرا کنیم.
در ادامه این دیدار ، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان از اعتماد سازمان زندان ها به سازمان جوانان هلال احمر برای فعالیت در داخل زندان ها و مراکز اصلاح و تربیت تشکر و قدردانی کرد و گفت: با توجه به حساس بودن حوزه زندان ها، به طور قطع نوع نگاه مدیران در پیشبرد اهداف طرح کانون های بشردوستانه هلال احمر موثر است.
امیر لَله گانی با بیان اینکه خوشبختانه در سال های گذشته نگاه تربیتی و آموزشی در داخل سازمان زندان ها توسعه یافته افزود: به طور قطع نگاه ما باید به سمتی برود که حوزه زندان ها را بخشی از جامعه ببینیم.
وی اضافه کرد: باید برنامه ریزی های ما به گونه ای باشد که از وقوع آسیب های اجتماعی جلوگیری شود و آموزش محور و تربیت محور حرکت کنیم.
لَله گانی با بیان اینکه امروز به فعالیت های آموزش محور بیشتر توجه می شود، گفت: اگر نگاه ما به جامعه آموزش محور باشد به طور قطع به جرم و فضای زندان طور دیگری می نگریم.
معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ریاست سازمان جوانان هم نگاه توسعه ای به اجرای طرح کانون های بشردوستانه دارد، افزود: بر این اساس، با کمک سازمان زندان ها نگاه توسعه ای نسبت به این طرح خواهیم داشت و از تمام ظرفیت های سازمان جوانان هلال احمر برای گسترش طرح کانون های بشردوستانه استفاده می کنیم.
وی بر ارزیابی اثر بخشی مراکزی که کانون های بشردوستانه در آنها راه اندازی شده است اشاره کرد و گفت: پس از انجام ارزیابی ها می توان روی توسعه کیفی و کمی کانون های بشردوستانه کار کرد.
معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان هلال احمر کسب دو جایزه بین المللی توسط این طرح را افتخاری برای هر دو سازمان خواند و گفت: کسب این جوایز بین المللی پیام بشر دوستی جمهوری اسلامی ایران به کشورهای دیگر، سازمان حقوق بشر و سازمان ملل است.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی که دشمنان از هر روشی برای فشار به کشور ما از ناحیه بحث های حقوق بشری استفاده می کنند، لازم است نگاه خاصی به طرح کانون های بشردوستانه هلال احمر در زندان ها داشته باشیم و این آمادگی از سوی سازمان جوانان هلال احمر وجود دارد.