آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۴۹۲۳
فضائلی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سینه‌چاکان احقاق حقوق مردم در قبال مفاسد اقتصادی بستگانشان پاسخگو باشند

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به مسئله رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی گفت: آن کسانی که برای احقاق حقوق مردم سینه چاک می‌کنند باید ...
سینه‌چاکان احقاق حقوق مردم در قبال مفاسد اقتصادی بستگانشان پاسخگو باشند

مهدی فضائلی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‎وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با حضور جک استراو در ایران گفت: من آمد و رفت هیئت های این چنینی را  نامناسب نمی دانم. اینکه هیئت های مختلف دیپلماتیک با ما گفت و گو کنند در کلیت، چیز مذمومی نیست و اتفاقاً این حرکت می تواند به تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران کمک کند، البته به شرطی که برنامه ریزی مناسبی صورت بگیرد و داستان هیئت پارلمانی اروپا که دزدکی و خارج از عرف دیپلماتیک مسیرهایی را طی کردند، دوباره تکرار نشود.

وی افزود: به لحاظ سیاست خارجی، ما بجز رژیم صهیونیستی که آن را به رسمیت نمی شناسیم و دولت آمریکا که رابطه سیاسی با این کشور نداریم، با سایر دولت ها مشکلی نداشته و بنا هم نداریم که رابطه مان را قطع کنیم، البته اینکه آقای جک استراو هم مانند بسیاری از سیاستمداران غربی تا زمانی که در موضع و جایگاه قدرت بود، یک مواضعی داشته و امروز به عنوان یک عضو هیئت پارلمانی مواضع دیگری دارد، جای تامل و بررسی جدی دارد. 

فضائلی با اشاره به مسئله رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی گفت: اجرای عدالت زمان ندارد، بلکه باید هر زمان هر کس تخلفی را مرتکب شد بدون توجه به وابستگی ها و نسبت هایش با افراد شاخص با او برخورد شود، اما متاسفانه باید اذعان کنیم که در کشور ما این طور نبوده و نیست و ملاحظات متعددی مانع اجرای عدالت می شود؛ به نظر من اعتراف آقای اژه ای مبنی بر اینکه انتقادها در مورد پرونده هاشمی به قوه قضائیه وارد است و در مورد رسیدگی به این پرونده کوتاهی شده، ما را از استدلال درباره این مسئله بی نیاز می کند.

 

این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: آن کسانی که برای احقاق حقوق مردم سینه چاک می کنند، اما به تخلفات بستگان خودشان که می رسد شرایطی فراهم می کنند که دستگاه قضایی نمی تواند عدالت را اجرا کند، باید پاسخگوی افکار عمومی باشند.

 

وی همچنین در رابطه با جریان فسادهای اقتصادی، بویژه پرونده بابک زنجانی بیان کرد: در مورد آقای زنجانی هنوز چیزی به اثبات نرسیده و پرونده وی در مراحل اولیه است، اما در کل باید سیستمی بر دستگاه قضایی ما حاکم شود تا چنین تخلفاتی را خیلی سریع تر از این نمونه ها کشف و بررسی کند، نباید اجازه بدهیم این افراد این قدر بزرگ و صاحب جریانات رسانه ای بشوند که دستگیری شان برای ما حاشیه ساز شود.

 

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: اینکه هر کس در کشور صاحب ثروت است باید با وی برخورد شود به هیچ وجه صحیح نیست، البته از آن طرف هم باید مراقبت کرد که افراد از مسیرهای خلاف و با استفاده از رانت به ثروت دست پیدا نکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
من
-
۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۶
تو مملکتي که اقتصادش حبابه،فرهنگش خرابه،ورزشش سرابه،هنرش خوابه، اجتماعش درپيچ وتابه و درس و دانشگاش عذابه پس آرزوي داشتن سياست خوب نقش برآبه!! پس کسي نيس که حرف مردمش رو دريابه و من خجلم از راي و رنگ انگشت سبابه.....
3
7
ما
۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۶
فرهنگ و ادبياتي که اين طرز نوشتار رو به شما ياد داده قطعا ضعيفه... اينجوري که شما نوشتين، اينجا مملکت نيست ويرانه است!!!!
پس فردا امثال اين "من"ِ عزيز به ما ملت ايران نگن "زامبي" صلوات....
من
-
۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۳
"ما" عزيز منظورت از فرهنگ و ادبيات طرز نوشتارم رو نفهميدم! چون رک حرف زدم؟! کجاي حرفم اشتباست!؟ من هم کشورم رو دوست دارم ولي بهتره چشمامونو باز کنيم و واقعيت هارو بپذيريم.
2
3
پربازدیدترین آخرین اخبار