کد خبر:۲۸۵۲۳۶
معاون فرهنگی بسیج دانشجویی کشور ؛

جشنواره عمار ضمن مردمی بودن به سمت حرفه ای بودن برود

وجدانی نیا گفت:فرهنگ فیلم دیدن و مصرف فیلم به مثابه یک کالای فرهنگی در سراسر کشور شود و باید کوشیده شود ضمن مردمی بودن، نگاه حرفه ای در این جشنواره تقویت شود.
جشنواره عمار ضمن مردمی بودن به سمت حرفه ای بودن برود

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، وجدانی نیا معاون فرهنگی بسیج دانشجویی کشور  طی مصاحبه ای گفت: معاونت فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی 2 ماه قبل از آغاز جشنواره عمار نشستی با مسئولین جشنواره عمار برگزار نمود که ضمن این نشست تعاملی با مسئولین این جشنواره برقرار گردید در این تعامل به دلیل تقارن بودن این جشنواره با ایام امتحانات معاونت فرهنگی  بسیج دانشجویی کشور اعلام آمادگی کرده است که پس از پایان این جشنواره فیلم‌های اکران شده به صورت سازمان یافته در دانشگاه‌های سراسر کشور پخش گردد که این امر با استقبال دفتر جشنواره عمار روبه رو گردید.


وی افزود: این جشنواره حرکت خوبی است و نگاه عمومی جشنواره به سمت مفاهیم مانده انقلاب است.

 

وجدانی نیا در ادامه گفت: فرهنگ فیلم دیدن و مصرف فیلم به مثابه یک کالای فرهنگی در سراسر کشور شود و باید کوشیده شود ضمن مردمی بودن، نگاه حرفه ای در این جشنواره-هم در نحوه برگزاری جشنواره و هم داوری‌ها و هم استانداردهای حرفه ای- تقویت شود.


معاون فرهنگی بسیج دانشجویی در پایان پیشنهاد داد: امیدوارم این جشنواره بستری امن را فراهم کند تا طیف‌های گوناگونی بتوانند وارد جشنواره شوند و این جشنواره تبدیل به گلخانه ای جهت حضور فیلم سازان خاص نباشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار