آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۵۴۳۶
یادداشت/

جک استراو و دلایل حضورش به ایران در سالروز کشف حجاب

نکته قابل توجه سفر استراو به ایران این است که شروع این سفر به اصطلاح دیپلماتیک مصادف با واقعه کشف حجاب شده که در تاریخ 17 دی ماه 1314به دستور رضا شاه ملعون در کشور اجرا شد.
جک استراو و دلایل حضورش به ایران در سالروز کشف حجاب
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» ، سید رضا سید فتحی - هنوز یک ماه از سفر هیئت پارلمانی اروپا به کشور نگذشته که درآن ،دیدارهای مخفیانه و بی احترامی به مسولان نظام صورت گرفت و خدشه دار کردن آرامش سیاسی جامعه در برداشت از خاطرمان نرفته است و با گذشت بیش از یک ماه هنوز معلوم نشده که کدامیک از دستگاه‌های مربوطه در وظیفه خود کوتاهی کرده است و هر کدام مسئولیت را به گردن دیگری انداختند.
 
هیئت چهار نفره به ریاست جک استراو وزیر سابق امور خارجه انگلستان سفری چهار روزه به کشورمان را آغاز کردند که علاوه بر جک استراو، «نورمان لامونت»، وزیر دارایی سابق بریتانیا، «بن ولیس»، نماینده محافظه‌کار مجلس عوام و «جرمی کوربوین»، نماینده مجلس مزبور از حزب کار در قالب تیم دوستی پارلمانی بریتانیا با ایران به کشورمان وارد شدند.
 
گفتنی است آقای استراو مدت‌ها پیش قصد سفر به ایران را داشت، در آستانه مراسم تحلیف حسن روحانی، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، برخی رسانه‌ها از احتمال سفر استراو به ایران خبر می‌دادند.
 
در اینباره باید گفت ، پس از تجمع دانشجویان مقابل سفارت انگلستان در تهران و حوادث پیش آمده توسط دانشجویان در آذرماه 1390، روابط دیپلماتیک تهران و لندن به نازل‌ترین سطح رسید. نقش فعال سفارت بریتانیا در آشوب‌های سال 88 یکی از اصلی‌ترین علل خشم دانشجویان از لندن و سیاست‌هایش بود.چندی است که در دولت تدبیر و امید سعی در بهبود روابط دو کشور شده است.
 
با روی کار آمدن دولت حسن روحانی و وزارت خارجه‌ای که تمایل زیادی به تنش‌زدایی با غرب دارد و بالاخص پس از دیدار محمد جواد ظریف با ویلیام هیگ، تدابیری برای بهبود روابط دوجانبه اندیشیده شد که اصلی‌ترین تدبیر، تبادل کاردار غیرمستقر و غیرمقیم بین ایران و انگلیس بوده است. در این راستا انگلیس یک دیپلمات هندی‌الاصل را به عنوان کاردار غیرمستقر خود در تهران معرفی کرده است.
 
نکته قابل توجه در این سفر این است که شروع این سفر به اصطلاح دیپلماتیک مصادف با واقعه ی کشف حجاب شده که در تاریخ 17 دی ماه 1314 که به دستور رضا شاه ملعون در کشور اجرا شد. اکنون با گذشت بیش از 78سال از این واقعه، جک استرو وزیر سابق انگلستان شخصی که نقش مهمی در تعلیق قبلی فعالیت های هسته ای ایران داشت به کشور می آید.
 
حال جای سوال است که علت این سفرها چیست؟ آیا برای مباحث صلح طلبانه وارد کشور میشوند ویا اینکه برای اختلاف افکنی و یا دخالت در امور داخلی کشور عزم سفر کردند.
 
تاریخ کشور ثابت کرده است که میزبانی ایران از انگلیسی ها، هزینه های سنگینی برای مردم در پی داشته و مشکلاتی برایمان فراهم کرده است؛ حضور فردی مانند جک استراو در سالروز کشف حجاب در ایران نیز می تواند برای مسئولین یادآور سیاست های فریب‌کارانه انگلیس در ایران برای پیشبرد اهداف خود باشد.
 
لازم است دولت و مجلس محترم توجه ویژه ای نسبت به موضع ملت ایران در قبال حامیان خارجی فتنه داشته باشند. واین امید را داریم که دیگر شاهد اتفاقاتی همچون سفرهایی از سوی کشور های حامی فتنه به کشور نباشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۵
خداوند آناني را که

سعادت را در دوستي با دشمنانش ميدانند ،
رسوا خواهد کرد.
25
0
بدون نام
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۶
آخ که حرف دل مارو زدي
19
0
دغدغه مند
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۵
اقاي استروا از فکرهاي پليد خودشان حرف هاي شنيدني ايي دارد....
8
0
ياسوج زيبا
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۴
اولا انگليس از امريكا مكارتر وخطرناكتره وهردو دشمن ايرانند
دوما ما نبايد از اين روبه صفتان بترسيم بايد از علوم و فناوريهاي مثبتشون استفاده درست ببريم ودرمسايل سياسي و فرهنگي به جاي اينكه اونا به ما حمله كنند ما به ارزشهاي انها حمله كنيم مگه ما زبون نداريم هميشه نبايد حالت دفاعي بگيريم بايد حالت هجومي داشته باشيم
8
0
رفيق
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۵
امريکا بدون انگليس هيچه... همشون مريد اون ملکه هستن
حسين
-
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
بابا دارن تنش زدايي ميکنن ديگه!!
تنش زدايي بفرماييد!
اونا ي تنش ميافرينند و شما همه انرژي تون رو بذاريد تنش رو زُدا بفرماييد.
خخخخخخخخخخ
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار