آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۵۶۶۹
دعوای کوچک‌زاده و مطهری در مجلس

کوچک‌زاده: دادستان می‌توانست مطهری را بازداشت کند/ مطهری: نمی‌دانم چرا کوچک‌زاده از خشونت علیه من لذت می‌برد

صحن علنی مجلس امروز شاهد دعوای میان مهدی کوچک‌زاده و علی مطهری نمایندگان تهران بود.
کوچک‌زاده: دادستان می‌توانست مطهری را بازداشت کند/ مطهری: نمی‌دانم چرا کوچک‌زاده از خشونت علیه من لذت می‌برد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی کوچک‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس در جلسه علنی صبح امروز ‌(چهارشنبه) پارلمان در تذکری آئین‌نامه‌ای نسبت به دیر اجازه دادن رئیس جلسه به وی برای بیان تذکرش انتقاد کرد و گفت: در آئین‌نامه نوشته شده هر گاه نماینده ای تذکر داد باید بلافاصله آن را مطرح کند بنده از صبح تذکر داشتم اما الان اجازه داده شد که آن را مطرح کنم، به نظر می‌رسد بهتر است آئین‌نامه را اصلاح کنید و بنویسید هر وقت رئیس جلسه تشخیص داد.

 

 وی افزود: در ماده 110 آئین‌نامه گفته شده در هر جلسه قبل از ورود به دستور رئیس می‌توانند درباره حوادث مهم و مسائل فوری روز، مطالبی را که آگاهی مجلس از آنها ضروری باشد، به اطلاع نمایندگان برساند.

 

 وی افزود: از نطق خوب آقای لاریجانی تشکر می‌کنیم اما می‌خواهم به همکاران یادآوری و سؤال کنم که آیا آزادی بیان خود مردم مهمتر است یا نماینده مردم؟

 

 کوچک‌زاده تاکید کرد: در چند روز گذشته یک نشریه را به دلیل مخالفت با اظهارنظر منتقدانه نسبت به قوه قضائیه و دولت توقیف کردند، پرونده هفته نامه 9 دی و روزنامه وطن امروز را نیز به دادگاه فرستادند و سایت‌های متعددی را به دلیل همین ویژگی تعطیل کردند، آیا این مهمتر بود یا ایرادگیری نسبت به این که چرا دادستان یک نماینده مجلس را احضار کرده است؟

 

 وی ادامه داد:‌البته آقای دادستان هم به نظرم می‌توانست کار بهتری انجام دهد، به جای بیانیه وشعار دادن، یک شب کسی را که به قضات کشور گفته وابسته‌اند و فرمانبر بازجوها هستند و هر توهینی که خواسته انجام داده، می‌گرفتند و نگه می‌داشتند.

 

 وی خاطرنشان کرد: اگر کسی به خود همین نماینده مجلس همین نسبت‌ها را بدهد، آیا او تذکر ماده 79 نخواهد داد؟ اگر کسی به همین رئیس جلسه امروز بگوید حرف‌های شما ناشی از قرابت و خویشاوندی با این نماینده مجلس بود، او حداقل به استناد ماده 79 آئین‌نامه تذکر نمی‌داد؟ پس آقای رئیس بدانید این طور نیست که نماینده مجلس هر حرفی را بتواند مطرح کند، کسانی که می‌آیند در این جا برای ما نهج‌البلاغه می‌خوانند که بگوید چرا اجازه نمی‌دهید یک نماینده مجلس به قضات کشور تهمت بزند، بدانند نهج‌البلاغه‌دان در این مجلس زیاد است ولی این اقدامات یک خدعه است.

 

 نماینده تهران در محلس در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: امروز نزدیک‌تر از امام روح‌اله به امام علی (ع) در این کشور نداریم، امام خطاب به نمایندگان مجلس می‌فرماید" حسب موازین شرعی اگر کسی مطلع باشد که یک نفر مشخص خلاف کرده و متجاهر به فسق باشد، بگویید قضات، افشای آن فسق خالف شرع است، اگر در ادارات یا جای دیگری کسی مرتکب گناهی شد نباید در تریبون افشا شود بلکه باید به محاکم صالحه اطلاع داد تا جلوگیری کنند".

 

 وی در پایان تاکید کرد: تریبون مجلس دادگاه نیست.

 

 محمدرضا باهنر نائب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر کوچک‌زاده گفت: تشخیص مهم بودن موضوع طبق آئین‌نامه بر عهده رئیس جلسه مجلس است و اگر نه اگر قرار باشد رئیس از نمایندگان بپرسد چه چیزی مهم است و چه چیزی مهم نیست کار پیش نمی‌رود.

 

همچنین پس از آن علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس طی اخطاری با اشاره به اظهارات مهدی کوچک‌زاده دیگر نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: آقای کوچک‌زاده گفتند من در نطقم به قضات توهین کردم در حالی که اساسا هیچ اشاره‌ای به قضات نبود.

 

 وی اضافه کرد: انتقاد من به مدیریت قوه قضائیه بود که باید استقلال بیشتری داشته باشد و مثال‌هایی هم در این زمینه در آن نطق زده بودم.

 

 نماینده مردم تهران در مجلس در همین زمینه تصریح کرد: کل حرف من این بود که داستان فتنه را جمع کنیم، تا کی می‌خواهید به این قضیه ادامه بدهید؛ اگر ما حق چنین اظهارنظری را نداشته باشیم فلسفه وجود مجلس زیر سؤال می‌رود.

 

 مطهری با بیان اینکه اعلام جرم قانونی نبوده است، خاطر نشان کرد: من نمی‌دانم آقای کوچک‌زاده چه لذتی از خشونت و مسائل اینچنینی می‌زنند که شبانه بیایند. (مرا بازداشت کنند)

 

 محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که در غیاب علی لاریجانی ریاست بخشی از جلسه علنی خانه ملت را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر علی مطهری گفت: به هر حال بحثی از سوی آقای مطهری در تریبون مجلس بیان شده است که امکان دارد جمعی از سیاسیون این سخنان را قبول نداشته باشند، کما اینکه من در همان زمان هم طی سخنانی به محتوای آن اظهارات نقد داشته‌ام.

 

 وی اضافه کرد: بحث اینجاست که آیا آن اظهارات مجرمانه بوده است یا نه، باید این موضوع را بررسی کرد؛ دادستان تهران در این زمینه اقدام کرده است و به همین دلیل ما از هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان خواسته‌ایم تا طی جلسه‌ای این موضوع را به صورت دقیق بررسی کنند.

 

 نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: درباره اینکه آیا آن اظهارات و مذاکرات مجرمانه بوده است یا نه، خواهش کرده‌ایم که هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان این موضوع را به سرعت بررسی کرده و نتیجه را اعلام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴
زنده باد كوچك زاده
الان وقتش از اين معدود ابوذرهاي مجلس همچون گوهر حفاظت كنيد.
لطفا تيتر را اصلاح كنيد
12
13
مرتضي
-
۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۵
به نظر از گروه فشار به مجلس رسيده
4
1
مريم
-
۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷
سلام. بله بايد يک نماينده مجلس در حرف زدن خودش دقت کند تا بقيه مردم هم از نماينده خودشون ياد بگيرن. قوه قضاييه اگه قرار بود مستقل عمل نکنه تا الان سران فتنه سر دار بودند چون واقعا مطالبات براي اعدام اينها از سوي سياسيون و مردم بيش از اين بوده .
0
4
پربازدیدترین آخرین اخبار