کد خبر:۲۸۶۸۱۵
روحانی در جمع علما و طلاب خوزستان:

غرب هرچه دارد از اسلام است اما قدرنشناسی می‌کند/ فناوری هسته‌ای را ادامه می‌دهیم

حجت‌الاسلام حسن روحانی در ادامه سفر استانی خود به خوزستان در جمع علما، فضلا و طلاب خوزستان سخنرانی کرد.
غرب هرچه دارد از اسلام است اما قدرنشناسی می‌کند/ فناوری هسته‌ای را ادامه می‌دهیم

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام حسن روحانی در ادامه سفر استانی خود به خوزستان لحظاتی پیش در جمع علما، فضلا و طلاب خوزستان سخنرانی خود را آغاز کرد.

 

مسئولیت حراست از مرزهای دینی برعهده روحانیت است
 
رئیس جمهور در ابتدای سخنانش ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبراکرم(ص) اظهار کرد: روحانیت شیعه از آغاز بار مسئولیت سنگینی را بر دوش داشته و این مسئولیت حراست از مرزهای دینی است.
 
وی افزود: روحانیت همواره حافظ مرزهای دینی و اسلامی، مبین دین و انطباق دین بر شرایط زمان و تبیین احکام دین در مقاطع مختلف تاریخی از طریق اجتهاد بودند.
 
حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه وظیفه روحانیت بعد از دوران غیبت کبری به دلیل عدم دسترسی به معصوم سخت‌تر و سنگین‌تر شده است، تصریح کرد: مهم این بوده که روحانیت شیعه می‌خواهد کاری که مربوط به انبیاء و معصومین و ائمه اطهار(ع) است را برعهده بگیرد.
 
رئیس جمهور با اشاره به تلاش روحانیت در این راستا اظهار کرد: یکی از اقداماتی که شیخ‌الطائفه در قرن پنجم تاسیس حوزه علمیه نجف بود که محصول آن امروز فقه، اصول و تفسیر و کلام و فلسفه و سایر علوم اسلامی است، همچنین تاسیس حوزه علمیه قم در مقطع دیگر دیگر منشاء فقه، اصول و سایر علوم اسلامی امروز است.
 
شیخ اعظم افتخار دیار خوزستان است
 
وی افزود: در قرن پنجم کاری که شیخ‌الطائفه انجام داد تاسیس حوزه نجف بوده و آثار و برکات آن تربیت افرادی چون شیخ اعظم و شیخ انصاری است که افتخار این دیار و استان است.
 
حجت‌الاسلام روحانی با تاکید بر اینکه هنوز هم بعد از سال‌ها شیخ انصاری می‌درخشد، خاطرنشان کرد: امام راحل در ارائه دروسش وقتی از شیخ نام می‌برد می‌فرمود شیخ اعظم.
 
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه امروز همه امکانات از جمله اینترنت، کامپیوتر و غیره برای طلاب فراهم است، گفت: علما در آن زمان سختی‌ها و مشکلات فراوانی تحمل کردند که امروز ما باید در برابر کاری که آن‌ها کردند سر تعظیم فرود آوریم.
 
تشیع و تاسیس حوزه‌ها مرهون تلاش شیخ‌الطائفه و شیخ حائری است
 
وی اظهار کرد: از سویی 90 سال پیش نیز شیخ بزرگ دیگری یعنی مرحوم حائری در تاسیس حوزه علمیه قم نقش بسزایی داشت، تشیع و تاسیس حوزه‌ها مرهون تلاش این دو شیخ بزرگ یعنی شیخ‌الطائفه و شیخ حائری است.
 
حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه اسلام در حوزه‌ها و مراحل مختلف فراز و نشیب مختلفی داشته است، افزود: دورانی نیز داشته‌ایم که کل علوم منحصرا در حوزه‌های علمیه بوده است.
 
رئیس جمهور با اشاره به داشتن دانشمندان بزرگی چون ذکریای رازی گفت: کتاب‌های این دانشمند بزرگ در فلسفه، منطق، شیمی و طب آدم را دچار حیرت می‌کند و چه افتخار بزرگی است داشتن این دانشمندان.
 
روحانی همچنین به نقش بوعلی‌سینا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حتی دنیا به بوعلی‌سینا افتخار می‌کند.
 
غرب هر چه دارد از دنیای اسلام است ولی قدرنشناسی می‌کند/ دانشگاه‌های قدیمی غرب تقلیدی از حوزه‌های علمیه است
 
وی گفت: غرب هر چه دارد از دنیای اسلام و علمای اسلام دارد، با این وجود قدرناشناسی می‌کند، به‌طوری که حتی دانشگاه‌های قدیمی غرب نیز تقلیدی از حوزه‌های علمیه است.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه دانشمندان اسلامی خدمات بسیار بزرگی داشته‌اند گفت: قطعا انحرافاتی هم وجود داشته اما علمای بزرگ جلوی انحرافات را گرفتند.
 
روحانی تصریح کرد: در برابر عظمت اسلام و حوزه‌های علمیه دنیای غرب به جای قدردانی و قدرشناسی همواره بر مبنای اسلام‌هراسی در برابر اسلام و روحانیت و علما ایستادگی کرد.
 

3 مقطع پروژه اسلام هراسی غرب به روایت روحانی

 

وی با بیان اینکه غرب در 3 مقطع پروژه اسلام هراسی را دنبال کرده است، گفت: نخستین شروع اسلام هراسی در دوران جنگ‌های صلیبی صورت گرفته زمانی که علوم را از دنیای اسلام اقتباس می‌کردند اما اسلام‌هراسی را ترویج می‌دادند.

 

رئیس جمهور مرحله دوم اسلام هراسی‌ها را دوران عثمانی عنوان کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلاب سومین مرحله اسلام‌هراسی نیز شکل گرفت.

 

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به فعالیت‌های حوزه علمیه قم اظهار کرد: این حوزه شخصیتی همچون امام خمینی(ره) را که افتخار روحانیت شیعه و حرکات آزادبخشی و آزادیخواهان بوده تربیت کرده است.

 

وی با تاکید بر اینکه امام راحل کار بزرگی انجام دادند، تاکید کرد: وقتی یک انقلاب با رهبریت روحانیت و سازماندهی روحانیت شکل گیرد قطعا پیروز است و غرب از فهم آن عاجز خواهد ماند.

 

رئیس جمهور با اشاره به نقش روحانیت گفت: پیام‌های امام خمینی(ره) در پاریس با یک نوار که از طریق تلفن به تهران ارسال می‌شد ظرف 24 ساعت به سراسر ایران می‌رسید و فرمانی که صادر می‌کرد در همه کشور پخش می‌شد.

 

انقلاب اسلامی صدور یک فرهنگ بود

 

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی صدور یک فرهنگ بود، افزود: وقتی دشمنان دیدند انقلاب به رهبری یک عالم با حضور همه ملت به پیروزی رسید همان هراسی که در جنگ‌های صلیبی و قدرت عثمانی‌ها پیدا کردند یک بار دیگر به غلط لرزیدند.

 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پروژه اسلام‌هراسی در مقطعی به بهانه 11 سپتامبر تشکیل شد، اظهار کرد: البته در کنار اسلام‌هراسی همیشه ایران هراسی هم بوده است.

 

دشمنان دنبال این هستند نظام جمهوری اسلامی اگر شد نماند

 

حجت‌الاسلام روحانی تاکید کرد: دشمنان دنبال این هستند که نظام جمهوری اسلامی اگر شد نماند، اگر شد تضعیف شود و هر طور شده جلوی نفوذ این انقلاب را در منطقه بگیرند و در سال‌های اخیر بهانه‌های زیادی پیدا کردند.

 

وی با اشاره به تبلیغ‌های دشمنان اظهار کرد: دشمنان در تبلیغات خود سعی کردند اسلام را مظهر خشونت معرفی کنند و جوانان را به ناامنی و افراطی‌گری تجهیز می‌کنند و خودشان از طریق سازمان جاسوسی از گوشه و کنار دنیا جوانان ما را گمراه می‌کنند.

 

رئیس جمهور افزود: از دیگر بهانه‌های دشمنان در بحث ایران هراسی، فناوری‌ هسته‌ای صلح‌آمیز ایران بود که در دنیا ترویج کردند.

 

جمهوری اسلامی هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

رئیس جمهور افزود: از دیگر بهانه‌های دشمنان در بحث ایران هراسی، فناوری‌ هسته‌ای صلح‌آمیز ایران بود که در دنیا ترویج کردند که ایران به دنبال بمب هسته‌ای و ناامنی دنیا است در حالی که جمهوری اسلامی هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و مقام معظم رهبری فتوای صریح دادند و در تولید و استفاده از سلاح هسته‌ای ایران هرگز به دنبال این نبوده است.

 

حجت‌الاسلام روحانی تاکید کرد:‌ همه افرادی که به دنبال بمب می‌روند مخفی دنبال آن رفتند و به نتیجه رسیدند.

 

وی افزود: ما بعد از جنگ تحمیلی به سراغ کشورهای غربی رفتیم تا فناوری هسته‌ای به ما بدهند تا بتوانیم سوخت هسته‌ای بسازیم، هیچ کشوری نیست که به دنبال بمب باشد و عضو ام‌پی‌تی شود، متاسفانه غرب با تبلیغات و دیپلماسی قوی‌اش توانست در دنیا جا بیندازد که ایران یک تهدید هسته‌ای است.

 

ملت ایران به دنیا اعلام کرده‌اند که به دنبال اعتدال هستند

حجت‌الاسلام روحانی گفت: افتخار ما این است که هر چه دارم از اساتید حوزه علمیه است و بعد از اینکه ملت ایران با رای‌شان گفتند ما اسلام را می‌خواهیم همراه با اعتدال این افتخار نصیب بنده شد، مردم به دنیا اعلام کردند که ما به اسلام وفادار هستیم و میانه‌روی و اعتدال را می‌خواهیم.

 

رئیس جمهور افزود: یکی از اهداف بنده از ابتدا این بوده که اعتدال و میانه‌روی را در پیش بگیرم و کاری کنم که دنیا قبول کند چهره‌ای که از اسلام نشان داده شده غلط است.

 

وی با اشاره به ارائه طرح مقابله جهانی با خشونت و افراطی‌گری در سازمان ملل اظهار کرد: در همین راستا از سازمان ملل خواستم طرح ایران را در دستور کار قرار دهد.

 

حجت‌الاسلام روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات 24 خرداد تاکید کرد: خداوند توفیق داد و ملت ایران در این انتخابات کار بزرگی انجام دادند.

 

رئیس جمهور افزود: در ملاقاتی که در نیویورک و همچنین با علمای شیعه و سنی داشتم این موضوع عنوان شد که انتخابات چهره اسلام را در دنیا غرب تغییر داد.

 

وی در ارتباط با پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل اظهار کرد: مطرح شدن این پیشنهاد مورد استقبال قرار گرفت و این طرح چنان فائق آمد که دشمنان ما در موقع رای‌گیری جرات نکردند اعلام رای کنند و تنها کشوری که در مجمع عمومی مخالفت کردند هنگام رای‌گیری جرات مخالفت نداشتند.

 

حجت‌الاسلام روحانی تاکید کرد: پیشنهادی که ایران مطرح می‌کند مقابله جهانی با افراط و خشونت است و این طرح بدون رای‌گیری با اتفاق آراء تصویب شد.

 

رئیس جمهور عنوان کرد: این دولت قدم بزرگی در مقابله با اسلام‌هراسی برداشته است.

 

روحانی با بیان اینکه امروز باید در قبال این توطئه جهنی بایستیم، گفت: علما و حوزه‌های علمیه باید اسلام‌ رحمانی را برای دنیا تشریح کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار