به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بورس تهران پس از فراز و نشیب بسیار و رقابت سنگین عرضه ها و تقاضاها در نهایت سیر نزولی به خود گرفت و تا آستانه حمایت بعدی پیش رفت.
بنا بر این گزارش، شاخص کل بورس تهران که روز گذشته با 83 هزار و 641 واحد بسته شده بود، امروز نیز 389 واحد کاهش داشت و با 83 هزار و 252 واحد به کارش پایان داد.
پس از رشد 130 درصدی بازار از ابتدای سال و رسیدن به نیمه کانال 89 هزار واحدی تا کنون شاخص روند اصلاح خود را با شیب تندی پیگیری می کند و تا اینجا دو حمایت را شکسته است و امروز در مرز سومین حمایت خود قرار گرفت. با شکسته شدن این حمایت، نقطه بعدی 81 هزار واحد خواهد یود.
این نوسانات در شرایطی اتفاق افتاد که بسیاری امروز انتظار بازاری مثبت را داشتند و به همین دلیل در ابتدای صبح اقدام به خرید نمادهای ارزشمند در صف های فروش کردند و یک ساعت پس از شروع بازار بسیاری از صف های فروش جمع شدند و جای خود را به صف های خرید دادند و شاخص تا آستانه کانال 84 هزارم نیز به پیش رفت.
با این رشد شاخص همه منتظر بازگشایی مثبت فارس و جهش شاخص به نزدیکی 85 هزار واحد بودند که با منفی باز شدن نماد هلدینگ خلیج فارس اولین اثر منفی رقم خورد.
پس از آن نمادهای تاثیرگذار مپنا و اخابر که اهمیت زیادی در وضعیت کلی بازار دارند مجددا نزولی شدند و صف فروش شکل دادند و روند نزولی بازار رقم خورد.
میزان معاملات امروز بازار نسبت به روزهای قبل افزایش داشت و به بیش از 69 هزار معامله به ارزش 330 میلیارد تومان رسید که در صورت ادامه روند منفی نوید از شکسته شدن مقاومت 83 هزار و 500 واحدی دارد.
شرکت نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، بانک صادرات ایران و بانک ملت پربیننده ترین های امروز بازار بودند. بیشترین افزایش قیمت ها به نمادهای خچرخش، سدشت و کحافظ رسید و بیشترین کاهش قیمت ها را وساخت، ورنا و شسینا متحمل شدند.
شب گذشته برخی از مسئولین سازمان بوری اورا بهادار مصاحبه کردند و ضمن رد شایعات موجود، کاهش شاخص بورس را طبیعی دانستند و اعلام کردند جای نگرانی وجو ندارد.
از جمله شایعاتی که در روزهای اخیر روی بازار تاثیر منفی گذاشته بود، خبر برکناری رئیس سازمان بورس و اختلافات درونی این سازمان بود که با اعلام موضع وزیر اقتصاد این شایعه منتفی شد.
رشد بالا از ابتدای سال، خروج سهامداران کم صبر، عرضه های اولیه، پایان ماه و تسویه های اعتباری ها، حباب برخی نمادها، خروج سهامداران قدیمی از سهم ها از دیگر عللی بودند که باعث نزولی شدن شاخص شده اند.