کد خبر:۲۸۸۲۰۹
اصغریان در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دعوت نکردن ایران نقشه رسانه‌ای و بازی سیاسی است/ دیپلماسی ما در سیاست خارجه جای تاسف دارد

دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان درباره پس گرفتن دعوت بان کی مون برای حضور ایران در ژنو 2 گفت: جای تأسف دارد که دیپلماسی ما در بحث سازمان ...

سعید اصغریان، دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره دعوت بان کی مون برای حضور ایران در ژنو 2 به منظور حل بحران سوریه و پس گرفتن این دعوت از سوی وی گفت: دو تحلیل کلی برای دعوت از ایران و پس گرفتن این دعوت مطرح است که هر کدام از این تحلیل ها صحیح باشد برای جامعه جهانی و سازمان ملل جای تأسف دارد؛ این موضوع لکه ننگی برای سازمان ملل و نقطه سیاهی برای دیپلماسی وزارت خارجه ماست.

 

وی در ادامه افزود: خوش بینانه این موضوع این است که بان کی مون به ضرورت حضور ایران در حل بحران سوریه پی برده و حضور ایران را حائز اهمیت دانسته، اما طی فشارهایی که از طرف عربستان، مخالفان سوری و آمریکا به بان کی مون وارد شده، باعث شده وی عقب نشینی کند؛ همچنین جای تأسف دارد که دیپلماسی ما در بحث سازمان ملل آن قدر قوی نیست که کشورهایی مانند عربستان و آمریکا می توانند نظر رئیس سازمان ملل را تغییر دهند.

 

اصغریان ادامه داد: این موضوع نشانه ضعف دیپلماسی ایران و رئیس سازمان ملل است؛ زیرا اگر دیپلماسی ایران قوی عمل می کرد و برخوردهای قاطعی قبل از این مشاهده می کردیم، آنها اکنون جرأت این برخورد را نداشتند؛ اینکه چرا بان کی مون جرأت می کند پس از دعوت ایران، این دعوت را پس بگیرد نشان دهنده این است که آنان از برخورد متقابل ایران ترسی ندارند؛ زیرا اگر ترسی وجود داشت با محافظه کاری بیشتری این دعوت را پس می گرفتند.

 

دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه حرکات و اتفاقات رخ داده یکسری بازی های سیاسی و پیش بینی شده برای ضربه زدن به ایران بود، خاطرنشان کرد: با توجه به معادلات سیاسی در وزارت خارجه بعید است دبیرکل سازمان ملل قبل از هماهنگی و تصمیم قاطع، اقدام رسمی انجام دهد، پس این موضوع این شبهه را ایجاد می کند که یک بازی رسانه ای و نقشه ای از قبل تعیین شده برای تضعیف دیپلماسی ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار