
با نمايش پيروزي نمي توان کار خود را در انتخابات پيش برد
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، وي ضمن تسليت سالگرد رحلت ملکوتي حضرت امام خميني(ره) وگراميداشت ياد شهدا بخصوص شهداي 15 خرداد سال 42 در باره فضاي انتخاباتي کشورمان گفت: فضاي عمومي انتخاباتي کشور يک فضاي کاملا دوقطبي شده است؛ بطوريکه از 4 نامزد تائيد شده توسط شوراي نگهبان ،آقاي دکتر احمدي نژاد در يکطرف و سه نامزد ديگر در طرف ديگر قرار گرفتا اند آنچه در حال حاضر مشخص است اينست که يک گروه غير هماهنگ در مواضع، اکنون بصورت ظاهري هماهنگ شده اند تا انتخابات را به نفع خود تمام کنند.البته بايد توجه داشت که شايد بعلت تاکتيکهاي انتخاباتي تغيراتي نيز در راه باشد.
وي افزود:امور اجرائي کشور در دستان رياست محترم جمهوري است. اين امور اجرائي شامل وزارتخانه ها؛سياستهاي داخلي و خارجي و بخشي از امنيت داخلي ميباشد.وقتي آقاي دکتر احمدي نژاد در آستانه ورود به رقابتهاي انتخاباتي دوره نهم بودند رويکرد جديدي در باره مسئله هسته اي ايران بوجود آمد. بطوريکه در دوره دوم دولت آقاي خاتمي در باره انرژي هسته اي سياست بنابراين گذارده شد که بايد مسئله را با مذاکره حل کرد که اين مذاکرات منجر به توافقنامه اي شد که سه وزير خارجه آلمان؛فرانسه و انگليس با ايران در سعدآباد امضا کردند و نتيجه اين توافقنامه توقف غني سازي حتي بصورت سمبوليک براي ايران بود؛حتي در خاطراتي که آقاي جک استراو وزير امور خارجه انگليس منتشر کرد عنوان نمود که وزير خارجه ايران بعد از توافقنامه تماس گرفت و خواهش کرد تا 20 سانتريفيوژرا فعال کنند که مورد موافقت ما قرار نگرفت با انتخاب آقاي احمدي نژاد نظام احساس قدرت کرد بطوريکه مقام معظم رهبري در روزهاي پاياني دولت آقاي خاتمي بعلت عدم اجراي تعهدات کشورهاي غربي در مورد مسئله هسته اي ايران؛دستور دادند که همان دولتي که اين توافقات را کرده است بايد نطنز را فعال و پلمبها را بشکند زيرا طرفهاي غربي حتي به توافقات خود پايبند نبودند.
وي در ادامه گفت:اين بدين خاطر بود که نظام احساس کرد فرد قدرتمندي را پيدا کرده است.مرعوبين داخلي تحليل کردند در صورت راه اندازي غني سازي حمله خارجي قطعي است ولي اين تحليل غلط بود اين مسئله تا بدانجا پيشرفت که باعث شد کشورهاي غربي علي رغم تمامي هياهوها سنگرهاي سياسي خود را در طول چهار سال اخير خالي کنند و اکنون انتظار دارند و تحليل ميکنند هرکسي غير از احمدي نژاد بيايد ما ميتوانيم سر جاي خود برميگرديم.
مجتبي اماني در بخش ديگري از سخنان خود گفت: البته کارهاي بزرگ داراي اشتباهاتي نيز ميباشد که نبايد با بزرگنمايي بعضي از مشکلات در کار دولت فعلي خللي ايجاد کرد.با توجه به خواست مردم کشور و همچنين توجه به اين موضوع که يک دوره 4 ساله ديگر براي ادامه اين پيشرفت لازم است و انشاالله با راي مردم و انتخاب آقاي احمدي نژاد باعث ادامه حرکت رو به جلوي کشورمان باشيم.نکته ديگري که بايد به آن توجه داشت مسئله هاي تورم؛گراني و اوضاع معيشتي مردم ميباشد.بايد توجه داشت که يک آمار را وقتي ميتوان مورد استناد قرار داد که در پشت آن تحليلها و ارزيابيهاي اقتصادي نيز وجود داشته باشد و رقباي احمدي نژاد از آمارها براي سياه نمايي استفاده ميکنند.
وي افزود: نکته ديگري که بايد به آن توجه داشت رشد زياد جمعيت از سال 1350 تا سال 1368 بود بطوريکه سرانه افزايش جمعيت 600 هزار نفري کشور به يک ميليون و چهارصد هزار نفر در اين سال ها رسيد اين جمعيت زياد ،بمرور با رشد سني خود باعث مطالباتي در مقاطع مختلف شدند. از کمبود شير خشک تا 2 يا 3 نوبته بودن مدارس و هم اکنون تامين شغل ،تسهيلات ازدواج و تامين مسکن بر عهده دولت نهم افتاده است.پس ميتوان به اين نتيجه رسيد مطالبات جوانان فعلي خواسته هاي پر هزينه اي مثل مسکن و شغل مي باشد و ميراث دار پر هزينه ترين مطالبات اين دولت است. متاسفانه هر سه نامزد مخالف آقاي احمدي نژاد ميايند و دست روي اين مسائل ميگذارند بدون اينکه تحليل درستي داشته باشند و اعتراف کنند که اين دولت در مقابله با اين مطالبات پر هزينه بسيار موفق بوده است.
مجتبي اماني در ادامه درباره فعاليتهاي مثبت دولت گفت: در فعاليتهاي دولت فعلي نزول برج عاج نشيني يکسري از مسئولان را شاهد بوديم وقتي که رئيس جمهور يک مملکت حداقل 60 بار به عمق جامعه ميايد و مشکلات مردم را تک به تک ميبيند و تا حد توان حل ميکند. مردم نيز احساس نزديکي ميکنند اين مسئله الگوي يک حاکم اسلامي است. ارتباط مستقيم با مردم بجز اينکه يک کار ارزشي و انقلابي است باعث ميشوداز مشکلات مردم يک فهم دقيق در نزد مسئولين بوجود آيد .مقام معظم رهبري سرآمد اينگونه ارتباطات هستند و دولت نيز بايد به اين شيوه عمل کند، مطلب ديگري که دولت آقاي احمدي نژاد به آن توجه داشت مسائل ارزشي و انقلابي بود ؛تقويت يک روحيه انقلابي و ارزشي در بطن جامعه در دستور کار اين دولت است در دولت قبلي مواجه بوديم با برخي از اظهار نظرات که با اساس انقلاب ما در تضاد بود.بحثهايي که ظاهري فريبنده داشت ولي با انقلاب ما هيچ نوع سنخيتي نداشت؛که اين موضوعات دستاوردي نداشت جز هرج و مرج و وقايع تاسف باري چون 18 تيرماه 1378.
وي افزود: ايجاد يک فضاي هتاکي بر اساس فضاي تساهل و تسامح که برخلاف اصول اسلامي و انقلابي است.کار بجايي رسيد که حزب مشارکت بطور علني جدايي دين از سياست را مطرح که اين مسئله کاملا با اساس جمهوري اسلامي در تضاد ميباشد.
وي در پايان گفت طرف مقابل ميخواهد با شيوه هاي غير معمول کار خود را پيش ببرد چه بصورت پر کردن نمادهاي تبليغاتي در سطح شهرها گويي ميخواهند رژه پيروزي در شهر اجرا کنند و چه سخنراني و مصاحبه با خبرنگاران داخلي و خارجي بصورتيکه آقاي موسوي در مقابل خبرنگاران خارجي نويد از پيروزي در دور اول را داده است که اين مسئله بسيار خطرناک ميباشد ومعني آن اينست که به طرفداران خود چراغ سبز ميدهد که در صورت عدم پيروزي اقدام نمايند.
وي با اشاره به استراتژي تبليغاتي مخالفان احمدي نژاد بخصوص مير حسين موسوي گفت آنها ميخواهند با رواج برخي نمادها رژه پيروزي بروند در حاليکه با نمايش پيروزي نميتوان کار خود را پيش برد. /انتهاي پيام/