آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۸۳۴۸
کمیته صیانت از منافع ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد

چرا دولت واقعیت توافق ژنو را به مردم نمی‌گوید؟/ 20 سال از انرژی هسته‌ای محروم شدیم

کمیته صیانت از منافع ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد:‌ با توافق ژنو رسماً از حقوق مصرح خود در ان‌پی‌تی انصراف دادیم.
چرا دولت واقعیت توافق ژنو را به مردم نمی‌گوید؟/ 20 سال از انرژی هسته‌ای محروم شدیم

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کمیته صیانت از منافع ایران به مناسبت آغاز مرحله اجرایی توافقنامه ژنو بیانیه‌ای را صادر کرد و در آن آورده است: کشور اسلامی‌مان ایران با توافق اخیر رسماً از حقوق مصرح خود در ان‌پی‌تی انصراف داد و به عنوان یک استثناء میان تمام کشورهای جهان، تعریف نیاز و محدوده غنی‌سازی و حتی حق آن در داخل کشور را برای یک بازه 20 ساله به اجازه غربی‌ها در مذاکرات بعدی منوط کرد.

 

متن این بیانیه به این شرح است:
 
بسمه‌تعالی
 
متاسفانه در روزهایی به سر می‌بریم که با تعلیق رسمی بخش اعظمی از تاسیسات هسته‌ای کشور، چرخ صنعت هسته‌ای از حرکت بازمانده و تمام آنچه در چندین سال گذشته ملت ایران با تقدیم بهترین فرزندانش بدست آورده بود، فقط در ازای چند میلیارد دلار معاوضه شد و کسی پاسخگو نیست که آیا این روند یک رویه برای ترک برداشتن واقعی ساختار تحریم‌ها و حفظ منافع کشور است یا در حقیقت قماری بر روی منافع و استقلال ملت ایران و یک نوع ماجراجویی دیپلماتیک بدون توجه به واقعیات صحنه و دیدن دشمنی‌هاست؟
 
در شرایط کنونی مهمترین نکته، پنهان کاری نسبت به عقب‌نشینی‌های پی‌در‌پی در مذاکرات است که در یک مثلث سه ضلعی ایجاد خفقان در فضای رسانه‌ای برای منتقدین، بی‌‌اطلاع گذاشتن مجلس شورای اسلامی به عنوان نهاد نظارتی مردم و یک طرفه کردن فضای صداوسیما صورت پذیرفته است.
 
چند میلیارد دلار و مقداری امید برای برداشته‌‌ شدن تحریم‌ها در ازای محرومیت کشور از انرژی ارزشمند هسته‌ای حداقل برای 20 سال آینده خلاصه توافق‌نامه ژنو است که با روشن شدن گام اجرایی آن بیش از گذشته به ناعادلانه و زیان‌بار بودن این موافقت‌نامه برای کشورمان می‌توان پی‌ برد.
 
کشور اسلامی‌مان ایران با توافق اخیر رسماً از حقوق مصرح خود در ان‌پی‌تی انصراف داد و به عنوان یک استثناء میان تمام کشورهای جهان، تعریف نیاز و محدوده غنی‌سازی و حتی حق آن در داخل کشور را برای یک بازه 20 ساله به اجازه غربی‌ها در مذاکرات بعدی منوط کرد و با تعلیق و از بین بردن بخش مهمی از دستاوردها و برگ‌های برنده تنها موفق به دریافت حدود 4 میلیارد دلار از درآمد نفتی خود شد.
 
آیا جز این است که اقدام دولت در عدم آگاه‌سازی ملت است که فضا را فراهم کرده تا چنین توافقی در سفر استانی به عنوان فتح‌الفتوح و زانو زدن غربی‌ها در برابر ایرانیان بیان گردیده و به آن افتخار شود؟!
 
آیا بهتر نیست به جای حرکات شعاری، واقعیت توافقنامه را با مردم در میان بگذاریم؟ آیا دانستن مسائل مرتبط با سرنوشت کشور، مهم‌ترین«حق شهروندی» نیست -که دولت داعیه‌دار آن است؟
 
آیا بهتر نیست به جای زیر سؤال بردن متن منتشر شده توسط طرف آمریکایی، مسئولین خود اقدام به انتشار توافقات واقعی نمایند تا شک و شبهه‌ای در این زمینه باقی نماند؟ آیا این برای یک کشور فاجعه نیست که مذاکره‌کنندگان آن، مطلب منتشر شده توسط دشمن به عنوان مفاد توافق را در علن غیرواقعی و غیرقابل استناد معرفی کنند، ولی در محافل خصوصی حرف دیگری بزنند و مهم‌تر از همه در صحنه اجرا، دقیقاً مطابق همان مفاد توافق منتشر شده توسط دشمن عمل نمایند؟
 
فراموش نکرده‌ایم که رئیس‌جمهور محترم کشورمان و وزیر امور‌خارجه در موضوع Fact Sheet منتشر شده توسط طرف آمریکایی -به عنوان ضمیمه اجرایی توافقنامه ژنو- منتقدان را به خاطر باور کردن حرف آمریکایی‌ها در این سند مورد حمله قرار دادند، اما بعداً با تأیید اطلاعات منتشر شده در این سند توسط مذاکره‌کنندگان ایران، عملاً هم در مرحله اجرایی همان اعداد و ارقام و تعهدات به عنوان توافق طرفین اجرایی شد! نکته عجیب دیگر اینجاست که اگر قرار نیست طرفین از توافقنامه‌شان تفسیر مشترکی داشته باشند، پس چه«توافقی» صورت گرفته است؟!
 
متاسفانه مسیر اشتباهی که تیم مذاکره‌کننده در پیش گرفته است، درست مانند مسیر غلط مذاکرات سعدآباد، بیش از پیش عیان شده است و عدم آگاهی مجلس شورای اسلامی به عنوان تنها ابزار نظارتی مردم نسبت به مذاکرات و متاسفانه نقش منفعل آن در جهت دهی به آنچه در این شرایط تاریخی برای کشور به وجود آمده است، در مقایسه با نقش فعال و آگاهانه کنگره آمریکا، مسئله‌ای است که در آینده با مشخص شدن ضعیف بودن توافق صورت گرفته مورد سوال جدی مردم قرار خواهد گرفت و در واقع روند پیش‌گرفته شده توسط تیم سیاست‌خارجی دولت، قرار دادن کشور در کار انجام شده و بی‌استفاده گذاشتن عقل جمعی نظام جهت اتخاذ چنین تصمیمات مهمی است.
 
آیا تعطیل کردن نظارت مجلس بر جزئیات عملکرد مسئولینی که یک روز پیش از مذاکرات از خزانه خالی می‌گویند، یک روز از قدرت نظامی آمریکا در از کار انداختن تمام صنایع دفاعی کشور با هراس سخن می‌رانند و رها کردن کار در دست این افراد در پیشگاه عموم ملت پذیرفتنی خواهد بود؟
 
موافقت‌نامه صورت گرفته میان ایران با 5+1 با تغییر نام به عنوان «برنامه اقدام مشترک» از ابتدا برخلاف قانون اساسی و بدون تصویب مجلس یا تایید شورای عالی امنیت ملی و صرفا توسط دستگاه وزارت خارجه صورت پذیرفت و سکوت نمایندگان مجلس در برابر دادن تعهدات فراپادمانی در مذاکرات که در رسانه‌های دنیا با عبارت ”تعهدات شبه پروتکلی» جمهوری اسلامی قبل از پذیرفتن پروتکل الحاقی خطاب شد، محل سؤال و مطالبه جدی است.
 
علی‌الخصوص که این تعهدات تنها محدود به دولت کنونی نمی‌شوند و دولت‌های بعدی را نیز زمین‌گیر می‌کنند و عملاً دست ملت ایران جهت پیشرفت‌های بعدی را می‌بندند.
 
در رابطه با صداوسیما بعنوان فراگیر‌ترین رسانه کشور نیز باید متذکر شد بدون شک آنچه باعث آگاهی مردم خواهد شد، شنیدن روایت روی داده از ابعاد مختلف و آشنایی با جزئیات توافق است که به زعم بسیاری خداحافظی با صنعت هسته‌ای و حفظ تزئینی آن است.
 
اقدام کنونی صدا‌و‌سیما که علیرغم دعوت مکرر از مسئولین مذاکرات در بخش‌های مختلف خبری و برنامه‌های تحلیلی، اجازه حضور افراد منتقد نسبت به روند مذاکرات و طرح دیدگاه‌های انتقادی جدی موجود را نمی‌دهد، صرفا تلاشی است که -ولو از موضع خیرخواهی برای حفظ احترام مقامات دولت جدید صورت پذیرفته باشد- در این شرایط سرنوشت‌ساز نتیجه‌ای جز ایجاد توهم و آگاهی کاذب برای مردم درپی نخواهد داشت و عملاً این رویه به محروم شدن ملت عزیزمان از حق تعیین آگاهانه سرنوشت به دست خودشان منجر خواهد شد.
 
همه مسئولان کنونی کشور باید بدانند 30 دی در تاریخ انقلاب ثبت شد و تمام آنهایی که به مسئولیت‌هایی که در قبال این توافق بسیار ضعیف صورت گرفته داشتند، عمل نکرده و سکوت کردند، به خاطر هزینه‌هایی که در سال‌های آینده گریبان‌گیر کشور خواهد شد، در افکار عمومی نسل‌های آتی مواخذه خواهند گردید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ايران
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۰
برادر چرا الکي جو ميدي .هميشه يادتون باشه که سخنان مقام معظم رهبري رو سرلوحه ي کارتون قرار دهيد.
5
40
بي ادعا
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۰
از رهبري سوء استفاده نکنيد!
کامران
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۴
ياد دکتر احمدي نژاد بخير که حتي يک سند هم بر عليه منافع ملت ايران امضا نکرد.
للهم عجل لوليک الفرج والعافيه و النصر و اجعلنا من خير انصاره و اعوانه و شيعته و المستشهدين بين يديه
44
3
سعيد ـ بهبهان
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۰
حقمونه

واقعأ حقمونه

همه ي ما مقصريم

بايد سرمون به سنگ بخوره تا بفهميم

مردم ايرانيم ديگه، زود فراموش ميکنيم

چقد آقا گفتنن به يک فرد انقلابي رأي بدين...

بچشين مزه ديپلماسي سازش، ببخشيد تـ تـ تـ تـ تـــ ـ ـ ـ ـ ـ ـرس رو
52
2
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۶
شهدا شرمنده ايم!
34
2
B
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۵۲
اين است يکي ديگر از افتخارات دولت تدبير و اميد!!!
که با تدبيري آگاهانه اميدي ديگر در دل ما ايجاد کرد!
34
1
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۲۴
اين بيانيه زودتر ميدادين و همون موقع که توافقنامه ژنو امضا شد مردم را اگاه ميکردين چون همون موقع يه عده فهميدن چه کلاه گشادي سر خودمون گذاشتيم ولي چون حرف از پيروزي(!!!!!!!!!!!)بود نمي تونستن اطلاع رساني درستي بکنند و عده زيادي البته عده خيييلييي زيادي باورشون شد که واقعا فتح الفتوح شده و با هر انتقادي به طور جدي برخورد ميکردند.
کاش سريعتر اين بيانيه منتشر ميشد و مردم اگاه ميشدند تا يکبار ديگه حماسه هايي از جنس 9 دي خلق ميشد ،حماسه هايي از جنس هوشياري مردم با بصيرت
25
0
خواب زده
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۵۰
اگر توافقات پيروزمندانه ژنو آقايان اينطور باشد که کميته صيانت ميگويد صرفا به عنوان يک فرد ايراني که در اين موضوع به اندازه خودم اجازه مطالبه حقوقي را دارم خواهشمندم تمامي خسارات در هر وجهي که بدليل اين بي لياقتي اين افراد , بر هر فرد و کشور وارد ميشود را بگيريد . اگر اين مساله حقيقت داشته باشد خجالت بار است که بگوئيم شهيد داده ايم هزينه کرده ايم تاوان داده ايم در تحريم قرار گرفته ايم که نتيجه بگيريم ولي افرادي آنرا به باد داده اند و ما نميتوانيم نه جلوي ضرر را بگيريم و نه اينها رامحاکمه کنيم.
19
2
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۵۷
20 سال عقب افتادن را شما دقيقا از کجا آوردي. البته براي امثال شما جيره خوران بيت المال تاثير تحريم و گراني و ناتواني مردم در انجام زندگي روز مره معني ندارد. فقط برايتان متاسفم که در حمايت عده اي که در 8 سال مملکت را به ويرانه تبديل کردند بوق و کرنا راه انداخته ايد.
3
56
N I M A
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۰
::
نمرديم و معني ويرانه رو هم فهميديم !!!!!! لابد تا 84 گلستان بود (؟)!!!!!!!! ::
مهرداد
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۰
خب اگه اين طور نيست... با فکر و منطق بگو اين توافق نامه که صورت گرفت و اين چيزارو داديم... چي گرفتيم؟؟؟؟
پول؟؟؟؟ تحريم کجاش شکست؟؟؟؟
بابا به فکر خودشون هستن الکي احمدي نژاد خراب ميکنن و هر گندي که ميزنن به احمدي نژاد ناسزا ميگن ... هي ميگن اون خراب کرد.
شما بلد بودي تو مذاکرات ميگفتي ما که عضو ان پي تي هستيم پس چرا باز تحريم هستيم؟؟؟؟
زهيري
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵
ويرانه شدن مملكت رو ميتونيد توي اين چند ماه بعد انتخابات به خوبي ببينيد چرا با همه چي تعصبي برخورد ميكنيد بابا منم به روحاني راي دادم بدجورم طرفدارش بودم ولي الان ميبينم كه ..... هعيييييي خدااااااااااا!!!!!!!
محمد
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴
ديديم اينا چجوري واسمون آبادش کردن. تازه اولشه. خدا به داد برسه.
فرزند ايران
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۹
از 20 سال خوابيدن صنعت هسته اي. خيلي کم هوشي اگه فکرکني تمام مخالفين روحاني طرفدار احمدي نژادند. ما از هر چيز درستي دفاع ميکنيم و مقابل هيچ اشتباهي ساکت نميشينيم از هرکي ميخواد باشه.
از کي تاحالا دانشجوها جيره خوار بيت المال شدن؟
جيره خوار بيت المال آقازاده هاي مورد حمايت شمان که ميلياردي اختلاس ميکنن، اسناد محرمانه کشورو به امارات و عربستان ميفروشن، بازار و متشنج ميکنن و بعد هم راست راست راه ميرن در جامعه....
چشماتو بازکن و اگر ميخواي کور بموني،لااقل زبونتو کوتاه کن!!!!
SAM
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۴
دوست عزيز دقيقا ميشه اشاره کني کدوم ويراني؟
منظرت غني سازي 20% که هر سال نزديک به يه ميليون ايراني از داروهاش استفاده ميکنن؟!
پيشرفت توي پرتاب ماهواره؟
مسکن مهر؟
تکنولوژي نانو؟
کدومش ؟
من فک ميکنم اگه قرار به ويراني هم باشه با اين دولت داريم به سمتش ميريم. با شکستن عزت ملت بزرگ ايران. الان که هرچي تو چنته داشتيم داديم حالا اگه فردا امريکا گفت نبايد از حزب الله دفاع کنيد چي؟سوريه؟سيستم هاي موشکي؟خليج فارس؟جزاير سه گانه؟به نظر شما بايد همه اين ها رو به خاطر ترس از تحريم ها رها کنيم؟
***
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۶
اينجاست که مي فهميم احمدي نژاد کي بوده و ما قدرشو نميدونستيم!!!!!
55
12
سيد
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۰
سلام از فرياد بي صداي اين مقاله دارم منفجر ميشم نميدونم بايد چه کار کنم تورو خدا بيايد يه کاري کنيم دارن با اعتدال و مبارزه با افراط گري دهنمون را مي بندند
30
1
يک دوست
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۴
اينجاست که با يد گفت روحاني مچچچچچچچچچچچچچچکريييييييييييييييييييييم ؟؟؟!!!!
35
4
بي ادعا
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۸
نگو باورش ميشه !
فک ميکنه جدا مچکري
بهارين
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۵:۲۲
راست ميگه. کلا خصوصيت اصلاح طلبا اينه که راست رو دروغ و دروغ رو راست جلوه ميدن
محمد
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱
اين کميته کجاست؟ اعضاش کيا هستند؟ چه اندازه راست مي گه؟ تا حالا کجا بوده ؟ در چه مواردي نظر مي دهند؟
9
14
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶
ما که تمام زندگيمون پاي جنگ و موضوعات بعد جنگ رفت حالا هم اين موضوع ... خدا به داد بچه هاي ما برسه از ما گذشت ولي نگران آينده بچه ها بايد بود.
22
3
فرزند عاشورا
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۲
شهدا شرمنده ايم
واقعا خجالت اوره هم بهمون توهين ميكنن هم تحريم ميكنن هم حقمونو ميخورن شيعه مرد روزهاي سخته به امام بگوييد ديگر جانمان به لبمان رسيده اجازه جهاد بدهند تا با خاك يكسانشان كنيم ماشهيد ميشويم بهشت ميرويم پس پيروزيم اما حقمان را از شيطان زمان ميگيريم نگذاريم اين ننگ بر پيشاني شيعه بخورد
32
1
دانشجو
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۷
واقعا هرچي بيشتر ميگذره بيشتر قدر دولت احمدي نژاد رو با اينکه اين اواخر اصلا از عملکردش راضي نبودم، مي دونم.
کجان اون کسايي که تو 8 سال گذشته تو بوق و کرنا مي کردن که آزادي بيان نداريم؟
مگه اينا همون کسايي نيستن که ميگفتند زنده باد مخالف من؟
ظاهرا تعريف اين آقايون از آزادي بيان اينه: آزادي بيان ما نه آزادي بيان همه!
شماها همون کساني نبوديد که تا قبل از اينکه پستي بگيريد داد نبود دموکراسي مي زديد؟ شما که ته ديکتاتوري هستيد....
37
3
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
امريكا بداند حتي شده در زير خاك اين صنعت را ادامه ميدهيم ما مشعلداران راه احمدي روشن ها هستيم حالا هرچقد ميخواهند تحريم كنند مگر پيامبرمان 3 سال با دست خالي در شعب ابي طالب نبودند ما هم باشيم چه ميشود؟امريكا خودش ورشكست شده ميخواهد ما را تحريم كند واقعا خنده داره
41
3
نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
واقعا تا 20 سال ديگه انرژي هسته اي نخواهيم داشت ؟!!!!
باورم نميشه .... چه گند بزرگي!
45
5
بي ادعا
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۴
ننگ بر اين قرارداد ننگ بر اين دو.... که مردم شريف ايران را.... فرض کرده و قانون گريز خواند.
ما راضي نيستيم از اين مسئولين.
46
3
حميد
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۲
کجاست اون صدروزي که آقايون قول داده بودن مشکلات مملکتوحل کنند؟بجاي درست کردن مشکلات دارن مملکت اسلامي روبه بادميدن.براي مقام معظم رهبري وامام زمان دعاکنيم
44
3
سعيد
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۸
با سلام.برادران حواسمان باشد در چه موقعييتي هستيم!ما بايد همراه ولايت باشيم ، نه جلوتر از ايشان.فعلا"طرح اين مطالب به صلاح نيست.چاره کار فقط اطاعت از رهبري و به موقع به گوش بودن است.
0
0
mobtadi
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۹
آخجون ديگه نگران انرژي هسته اي نيستم به سلامتي دادن رفت چند وقت ديگه اين جزاير کوچولوي گوگوري مگوريريم ميدن به اين کشوراي عربي براي اعتماد سازيي منطقه اي اين خليج فارسم کثيف شده زشت اسمش خليج فارس باشه ميکنن خليج عربي همچي ميشه گولو بلبل ! روحاني مچکريم!
0
0
دلسوز
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰
مردم اگر ميدانستند که دولت تدبير واميدمنويات مقام معظم رهبري وخواست مردم رازيرپاميگذارد،هرگزبه آقاي روحاني راي نميدادند.(حضرت آقاوقتي ميفرمايند،من به مذاکره خوش بين نيستم لابدميدانند که عاقبت کارچيست)من جزبي عدالتي چيزديگري دراين دولت نمي بينم!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
رضا
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
اينا سختي هاي ملت و خون شهداي هسته ايمون رو ناديده گرفتن
فک ميکنن ملت ايران نميفهمه
هي ميان ميگن پيروزي تو مذاکرات ژنو آخه از کدوم پيروزي حرف ميزنين؟
تحريم هاي جديد؟؟؟؟؟؟؟پلمپ شدن سانتريفيوژ هامون؟؟؟؟کاهش درصد غني سازي؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم؟هان؟؟؟کدوم پيروزي؟؟؟؟؟؟
شايدم له شدن عزت و سربلندي ايران رو ميگن!!!!!!!!
40
3
مهدي
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۶
تازه رفتن يک کلمه مبهم رو قبول کردن بعد بهش مينازن که يک پيروزي بزرگ بود انتخاب اين کلمه. مردم رو ............ فرض کردن
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۵
برادر عزيز ماهم جبهه رفته وشهيد دادهايم اما مردم ايران علاوه بر حق هسته اي حق دارو ودرمان حق غذا وحق حيات وخيلي حق هاي ديگري دارد اگر از رئيس جمهورو...ناراحتيد چرا ايشان راانتخاب کرديد کشور رهبري فهيم وفرزانه دارد لطفا کاسه داغتر از آش نشويد ودل عزيز رهبرمان رابه درد نياوريد هرچه ايشان صلاح دانستند همان است .
22
47
sadegh
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۷
اولا ما به ايشون راي نداديم و ايشون با كمترين راي ممكن انتخاب شد دوم اگه مشكل ما غذا و دارو بود مگه مرض داشتيم انقلاب كنيم مگه شهداء از جونشون سير شده بودن مگه امام از سر بيكاري اينهمه سختي كشيد؟
رفيق
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۵
اگر چيزي داده بودن اونوقت انرژي هسته اي رو فداش مي کرديم حرف شما حق بود اما اومدن تاسيساتو تعطيل کردن و اخرش هيچي به دستمون نرسيد و وضع تغييري نکرد.. اين زور داره
بهارين
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۵:۱۹
روحاني پا شد اومد تلويزيون و گفت مشکلات اقتصادي رو 100 روزه حل ميکنم و شاخ غول ميشکنم و انرژي هسته اي تون رو هم ادامه ميدم و فلان ميکنم و بهمان! ملت جوگير هم بهش راي دادن. حالا بشينن 50 سال بعد و آينده بچه هاشونو نگاه کنن. وقتي که منابع نفت و گازمون ته کشيده و ما باز مثل هميشه 100 سال از کشور هاي غربي عقب تريم. منتهي ايندفعه تو صنعت انرژي هسته اي که 50 سال قبلش حق مسلم ما بود که يه روحاني اومد و از چنگمون درش آورد. يه چيزي تو مايه هاي ترکمن چاي
mmd
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲
اخه مشکل اينجاست که اين حقا رو داريم ولي در صورتي که کل هسته اي مونم قطع کنيم به حقمون نميرسيم
يني نميزارن که برسيم
يک نفر زورش به پنج نفر نميرسه
نام
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
سلام دوست عزيز
البته که ملت ما غير از حق هسته اي ، حقوق ديگري هم دارند اما آيا با اين توافق، مردم به آن حقوق خواهند رسيد؟
فعلا قضاوت نمي کنيم و همچنان منتظريم... انشالله هرچه که به صلاح است همان شود.
نام
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
سلام دوست عزيز
البته که ملت ما غير از حق هسته اي ، حقوق ديگري هم دارند اما آيا با اين توافق، مردم به آن حقوق خواهند رسيد؟
فعلا قضاوت نمي کنيم و همچنان منتظريم... انشالله هرچه که به صلاح است همان شود.
سيا
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲
برادر محترم. زير 20 درصد نه ميتونيم دارو توليد کنيم نه برق نه .... احتمالا شما مريض که احتياج به داروهاي خارجي گرون قيمت داره نداري و کلا نفست از جاي گرم در مياد و ميگي .. روحاني مچکريم
من
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۷
کاش به نون فروخته بودن . نون؟ کدوم نون؟ تحرمها که سر جاشه. مسکن مهر که پر قيمتها هم که دوبرابره اهان شايد چون دلار 100 تومن ارزون شده رو ميگي يا سبد کالارو؟
تات
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۵
چرا اين دولت رومحکوم ميکنيد؟چاره اي جزاين نداشتند.حالامگه چي شده؟ازشهداي هسته اي شرمنده مون کردن??؛حق غني سازي نداريم؛چندتابازرس آمريکايي ميخوان ازمراکزهسته اي بازديدکنن؛دل رهبري وامام زمان روخون کردن؛مردموبدبخت کردن و...................
حالابنظرشما اتفاقي افتاده؟
46
12
مسعود
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴
هيچي نشده فقط به خاطر مذدمي مثل شما که فقط به فکر شکمتون هستيد مملکت رو فروختن رفت و به مردم دروغ ميگن نميدونم مردو رو چي فرض کردن.
س.ج
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۳
کتاب تاريخ 1392:حقوق نفت ايران در سال 1305به 5ميليون فروخته شد.کتاب تاريخ1492:حقوق هسته اي ايران درسال1392به دول غربي فروخته شد. واکنش آيندگان مثل بالايي خاک بر سرشونخاک برسرشون
يه بنده خدا
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۱
نه عزيزم اتفاقي نيفتاده!!! تو خودتو اذيت نکن.
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۷
اقا ما نخوايم انرژي هسته اي داشته با شيم کي رو بايد ببينيم؟مردم زير بار تحريمها کمر خم کردن اونوقت شما دم از حقوق ملت ايران ميزني.به نظر من دولت اميد يک دولت واقع بين هست بايد بپذيريم که قدرتي در مقابل امريکا نداريم ودر برخورد با اين کشور بايدمنطقي عمل کرد نه احساسي
0
5
محمد صدرا
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۶
در غلتانو گذاشتيم تو کشي داديم بهشون دو ذار آب نبات انداختن کف دستمون.تو همين توافقم سنگ اندازي ميکنن.
و اينجاست که شاعر ميفرمايد روحاني موووچکراهه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
رضا
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۸
آقاي بدون نام آقاي تات
از بين رفتن انرژي هسته اي چيز کميه؟
چرا چاره اي جز اين نداشتيم
شمايي که دم از رهبر ميزنين خود رهبر گفت مشکل آمريکا انرژي هسته اي نيست که ما بگيم انرژي هسته اي نميخايم مشکلمون حل شه
گفت به مذاکرات خوش بين نيستم کسي گوش کرد؟؟؟
3
0
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۸
اين توافقات شده مثل قرار داد ترکمن چاي .باورم به عنوان يک جوان ايراني اينه که من عزتمو ميخوام .
2
0
بدون نام
-
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۵۲
چرا نمايندگان مجلس سستي مي کنند
چرا اينا رو در جلسات غيرعلني از دولت نمي پرسند تا ..........
3
1
بهارين
-
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۵:۲۵
دکتر احمدي نژاد برگرد که مملکت رو به باد دادن! نه نه! برنگرد! اين ملت لياقت داشتن تورو ندارن....
2
1
معتدل
-
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱
روحاني مچكريم
2
0
بدون نام
-
۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴
توجه كردين خارجيام به ماهيت روساي كنوني ما پي بردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از يه طرف جناب رئيس جمهور! و آقاي وزير امور خارجه! مصاحبه ميكنن كه ماهيچ چي رو تعليق نمي كنيم و از حقمون كوتاه نميايم و خيلي چيزاي ديگه ... از يه طرف جان كري مياد ميگه حرفاي اين آقايون فقط مصرف داخلي!!!! داره.
خب بابا بيا بگو آقايون ملتو گوش مخملي فرض كردن.
كاش قدر 8 سالي كه با افتخار سرمونو گرفتيم بالا و گفتيم ما ايراني هستيم رو چند ماه زودتر ميفهميديم.
3
0
بدون نام
-
۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۴
من از حقم نميگذرم حقم عزت ايرانه حقم گفتن مررررررررررررگ برآمريکاست حقم ادامه دادن راه اون آدماييه که براي تعالي اين مرزو بوم تلاش کردن.
هميشه بايد سرمون به سنگ بخوره تا حرف بزرگمونو گوش بديم مردم ما ميفهمن رهبر چي ميگه اين خواص چرا اينقد سطحي بينن؟چرا؟؟؟؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار