کد خبر:۲۸۸۶۳۱

چهارمین نشست هم‌اندیشی بسیج مداحان با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد

چهارمین نشست هم‌اندیشی بسیج مداحان امروز با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد که در این بیانیه آمده است: هیئت‌های مذهبی به دلیل تأثیرگذاری فراوان در جامعه اسلامی همواره هدف اصلی جنود شیطان بوده‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سازمان بسیج مداحان طی بیانیه‌ای در اختتامیه چهارمین نشست هم‌اندیشی مداحان و شعرای نخبه کشور در مشهد مطرح کرده‌اند؛ نشست هم‌اندیشی نخبگان ستایشگری اهل بیت به میزبانی شورای هماهنگی تشکل‌های ستایشگران اهل بیت سوم تا پنجم بهمن‌ماه 92 در مشهد الرضا برگزار شد و حاضرین در این همایش مواضع خود را در خصوص مسائل ملی، بین‌المللی و موضوعاتی مبتلابه جامعه ستایشگرای اهل بیت اعلام کرده‌اند.


در این بیانیه آمده است: دستاوردهای عظیم جمهوری اسلامی ایران مرهون رهبری امام راحل و خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری و ثمره جانفشانی ده‌ها هزار شهید به خون خفته این مرز و بوم است.


این بیاینه ادامه می‌دهد: دولتمردان در اتخاذ کلیه سیاست‌های داخلی و خارجی به ویژه مذاکرات هسته‌ای «مبانی اعتقادی شیعه»، «آرمان‌های انقلاب و امام راحل»، «دغدغه‌های مقام معظم رهبری» و «پاسداری از خون شهدا» را مبنای عمل قرار دهند.


این بیانیه تأکیددارد: نوادگان سامری که تا امروز حریف پیکر واحد اسلامی نشده‌اند با استراتژی «تفرقه بینداز و حکومت کن» و با سوارنظامانی چون بابی، بهائی و وهابی و پیاده‌نظامانی همرنگ برداران دینی و مذهبی شاید ناآگاه اما  سطحی‌گر و افراطی قصد ضربه زدن به این پیکر واحد را کرده‌اند.


این بیانیه می‌افزاید: حفظ وحدت مسلمین دراین شرایط نه یک شعار بلکه یک هدف مقدس، عامل نجات جهان اسلام برای همگان به‌خصوص ستایشگران اهل بیت(ع) است.


این بیانیه خاطرنشان می‌کند: هیئت های مذهبی و ستایشگران اهل بیت (ع) خواسته نخبگان این عرصه به دلیل نفوذ و تأثیرگذاری فراوان در جامعه اسلامی همواره هدف اصلی جنود شیطان برای تخریب و تضعیف بوده‌اند و ابلیسیان از هر فرصتی برای ضربه‌زدن به تشکیلات سیدالشهدا (ع) استفاده کرده‌اند.


در این بیانیه بااشاره به اینکه توهین، تخریب، تحریف، دروغگویی و تفرقه‌افکنی زیرساخت‌های نظری و عملی اینان به‌ویژه رسانه‌هایشان را تشکیل داده‌اند آمده است: هر چند تا کنون نتوانسته‌اند در این امر موفق باشند اما موج‌های کوتاه و موقت رسانه‌ای راه‌اندازی کرده‌اند.


در این بیانیه با بیان اینکه در چنین شرایطی پیروی از ولایت، فروتنی با مردم،‌حفظ آرامش و همدلی، پرهیز از ایجاد سوءتفاهم، پرهیز از اظهارنظرهای غیرکارشناسانه و هوشیاری و بصیرت تمامی تلاش‌های لشکر دشمن را خنثی خواهد کرد یادآور شده اند: اعضای حاضر در این همایش در حوزه‌های برنامه‌ریزی فرهنگی فعالیت‌های علمی و آموزشی و شعر آیینی معتقد به اتحاد چند راهبرد هستند.


در این بیانیه در خصوص این راهبردها آمده است: تولید سند ملی و فرابخشی در حوزه عترت و ستایشگری اهل بیت (ع) براساس رهنمودهای امام و مقام معظم رهبری و اسناد بالادستی نظام و قرار دادن آن به‌عنوان مبانی مشترک در سیاست‌گذاری فرهنگی و پیگیری تصویب این سند از شواری عالی انقلاب فرهنگی، نگاه راهبردی برگرفته از شناخت حاصل از دیده‌بانی فرهنگی و مبتنی بر نظرات نخبگان‌ ستایشگری اهل بیت (ع) در تصمیم‌گیری فرهنگی و هماهنگی و هم‌افزایی در مدیریت فرهنگی به ویژه استفاده از تکنیک شبکه‌سازی تشکل‌های استانی و ملی از جمله این راهبردهای می‌باشد.


این بیانیه ادامه می‌دهد: به کارگیری منابع انسانی متخصص به ویژه در حوزه برنامه‌ریزی راهبردی، مدیریت فرهنگی و مدیریت رسانه، مخاطب‌پژوهی و سنجش میزان اثرگذاری فعالیت تشکل های فعال، تدوین استانداردهای ملی تولید متون و منابع، روش آموزش و سنجش، تربیت مربی و سازمان آموزشی، پژوهش و نظریه پردازی در حوزه شعر آیینی، شعر هیئت، روش و اخلاق نقد ادبی و پالایش اعتقادی، تدوین برنامه ملی آموزش ستایشگران براساس اسناد بالادستی نظام در حوزه آموزش و ... از دیگر راهبردهای این همایش بود.


همچنین در پایان این بیانیه مطرح شده است: موضوع فعالیت‌های موازی و بعضا ناهماهنگ تشکل‌های فعال ستایشگری اهل بیت را برآن داشت تا از بهمن سال 91 شورای هماهنگی تشکل های ستایشگران اهل بیت (ع) را با هدف ایجاد هماهنگی در برنامه ریزی و اجرا راه‌اندازی کند. بنابراین امید است به مدد اهل بیت این شورا تمام توان خود را در این کار انجام دهد تا درجهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه ستایشگری اهل بیت (ع) هیات مذهبی، راهبردهای فوق الذکر را در دستور کار خود قرار دهند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار