سبقت دانشجو از استاد يك افتخار بزرگ است
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، فريدون علياري عصر ديروز در مراسم نكوداشت اصغر فرهادي در تالار شهيد آويني دانشكده هنرهاي زيبا در تمجيد از اين هنرمند برجسته، اظهار داشت: اصغر فرهادي و هم دوره اي هايش توانستند با امكانات بسيار كمي و با تمرين و ممارست به اين موفقيت برسند و توانستند كارهايي انجام دهند كه بدون هزينه گزاف با فكر و انديشه فراوان به سكوهاي موفقيت برسند.
وي همچنين با يادآوري مراسم داوري نمايش ماشين نشين ها ساخته اصغر فرهادي در سال هاي گذشته گفت: بعد از 25 سال معلمي، دانستم كه اين شكوه و عظمت از رشد سلول هاي خاكستري مغز جوانان ايراني نشات گرفته است.
وي در پايان با اشاره به سال هاي تحصيل اصغر فرهادي بيان داشت: امروز با ديدن كارهاي زيباي اصغر فرهادي از جمله چهارشنبه سوري و به ويژه درباره الي به اهميت كار هنرمندان در جامعه پي بردم./انتهاي پيام/