از نام ائمه جمعه به نفع کانديداها استفاده نشود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، حجتالاسلام محمد ولدان صبح امروز، 12 خرداد ماه در مصاحبه مطبوعاتي با بيان اينكه انقلاب اسلامي ايران پس از گذشت 30 سال بايد دوباره واكاوي شود، اظهار داشت: انقلاب اسلامي داراي دو اصل محكمات و متشابهات است؛ روح استقلال، آزادي، ظلمستيزي، دفاع و حمايت از مظلومان و ستمديدگان جزو محكمات و مسائل گذرا و بحثهاي حاشيهاي و فرعي از متشابهات است.
وي خاطرنشان كرد: دشمن براي كمرنگ كردن انتخابات بهدنبال متشابهات و مسائل فرعي است و مردم هميشه در صحنه ايران بايد مراقب توطئههاي دشمنان قسمخورده انقلاب اسلامي بوده تا شاهد انقلابي آزاد و بدون تشنج باشيم.
رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه استان فارس حضور حداكثري مردم در انتخابات را امتحان الهي دانست و ابراز داشت: با فكر و تأمل به مسائل اجتماعي و سياسي ميتوان به وظيفه ديني و ملي خود عمل كرد.
ولدان درد شناسي و برنامه ريز بودن را از مهمترين ويژگي هاي يک رئيس جمهور برشمرد و تصريح كرد: نوع حضور مردم در انتخابات با شركت در صحنههاي اجتماعي و راهپيمايي متفاوت است.
وي افزود: آمار حضور مردم در صحنههاي راهپيمايي تخميني، ولي آراي انتخابات تحقيقي و قطعي است.
رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه استان فارس گفت: حضور ميليوني مردم پاي صندوقهاي راي اثرات مثبتي را در جوامع بينالمللي بهجاي خواهد گذاشت.
ولدان با اشاره به الگوگيري از زندگي بزرگ بانوي اسلام در دفاع از ولايت خاطرنشان كرد: همزمان با بيستمين سالگرد ارتحال امام (ره) و سالگرد ولايت رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران بايد با چشم باز و تبعيت از ايشان به رهنمودهاي مقام عظماي ولايت توجه كرد./انتهاي پيام/