به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار محمدرضا نقدی پیش از ظهر امروز در دومین اجلاسیه مجمع بسیج استان اصفهان در جمع صاحب نظران، نخبگان، فرهیختگان و مسئولان اقشار متعدد بسیج اظهار داشت: همواره مردم اصفهان در زمانهای متعدد دین خودشان را به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران ادا کردهاند.
وی با اشاره به اولین کودتای نظامی در شهر اصفهان و تقدیم کردن قریب به 23 هزار شهید در هشت سال دفاع مقدس بیان داشت: ملت ایران میراثدار و امانتداران کاروانهای عظیم شهدا هستند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور تصریح کرد: امروز استکبار جهانی بار دیگر با تجمیع همه قوایش در آخرین نفسها به جنگ اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالمللی آمده است.
وی بیان کرد: با رشادت شیرزنان و مردان ملت ایران و با پایداری و ایستادگی این مردم؛ به فضل پروردگار شاهد شکست مستکبران عالم خواهیم بود و پرچم این نظام را به دست امام زمان (عج) خواهیم داد.
نقدی با بیان اینکه اگر دیروز در دارخوین، طلائیه و سوسنگرد برای مقابله با دشمن جمع میشدیم امروز باید در این فضا و در دل جامعه دانشگاهی جمع شویم تا بتوانیم همان راه انقلاب و اسلام را بپیماییم.
وی ابراز کرد: اولین وظیفه ما تحقق تمدن اسلامی است و گام اول در این راستا تحقق جامعه اسلامی در کشور ایران است، اینجا میدان مبارزه جدیدی است که پیش روی ملت ایران و بسیجیان است.
نقدی تاکید کرد: ترسیم الگوی پیشرفت اسلام ایرانی از اولین گامها برای تحقق تمدن نظام اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور خاطرنشان کرد: برای رسیدن به تحقق تمدن اسلامی، نظام جمهوری اسلامی ایران نیازمند این است که نقاط ضعف خود را رفع و نقاط قوت این انقلاب و نظام را تقویت کند.
وی گفت: کارشکنی غربیها در انواع قراردادهای بینالمللی، تحریمها، وجود افراد مفسد اقتصادی در داخل و وجود دست دشمنان در عرصه نابسامانیهای اقتصادی کشور همه از اقدامات دشمنان این ملت برای نابودی نظام و انقلاب اسلامی است.
وی افزود: برای رفع و حل مشکلات اجتماعی،سیاسی، اقتصادی و تبیین سبک زندگی اسلامی ایرانی نیازمند یک الگوی بومی هستیم.
سردار نقدی اظهار کرد: در الگوی اسلامی ایرانی مردم در کنار حکومت و دولت هستند، حضور همیشگی مردم در صحنه از مهمترین اصول نظام اسلامی است و به عنوان یک امتیاز مهم استراتژیک برای انقلاب و حکومت تلقی میشود.
وی متذکر شد: الگوهای غربی آمریکایی به دنبال جدایی مردم از حکومت و دولت اسلامی و جایگزینی افراد سرمایهدار خاصی در صحنه جامعه هستند.
نقدی بیان کرد: عملکرد نهادهای محلی و ارزش دادن به نهادهای محلی و تمرکز زدایی جزو اولویتهای ما است و ظرفیتهای محلی باید شناخته و استفاده شود.
وی در پایان اظهار داشت: تشکیل مجامع و شورای بسیج باعث همگرایی در راستای انجام فعالیتها و وظایف است و یکی از آفاتی که این مجامع دارند تئوری بودن صرف و دوری از اقدامات عملی است.