راهاندازي رشتههاي گرافيك و فرش در دانشگاه شيراز
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، علي سلطاني افزود: پذيرش دانشجو در اين رشتهها در راستاي توسعه كمي و كيفي دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز بوده و اميدوار هستيم به عنوان قطب آموزشي و پژوهشي هنر در جنوب كشور نيز فعاليت كنيم.
وي افزود: با توجه به اين كه فارس گهواره تمدن ايران زمين و سرشار از استعدادها و ظرفيتهاي بالقوه هنري است، دانشكده هنر و معماري رسالت دارد هنرمندان متعهدي را به صورت آكادميك تربيت كرده در خدمت جامعه قرار دهد.
سلطاني، رشته گرافيك را علم ارتباط بصري دانست كه هدف آن انتقال پيام به مخاطب با شيوههاي تأثيرگذار و متناسب با مقتضيات زمان است و هنر گرافيك ميتواند در خدمت ارتقاي كارايي فرهنگي و اقتصادي قرار گيرد.
رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز، هدف دانشگاه شيراز از پذيرش دانشجو در رشته فرش را نيز توسعه علمي و ايجاد بستر لازم براي تحقيق و احياي هنر ملي فرشبافي دانست.
وي يادآور شد: از آنجا كه استان فارس يكي از كانونهاي مهم توليد فرش دستباف در كشور بوده و دستبافتهاي مردم فارس به خصوص روستاييان و عشاير از ديرباز معرف فرهنگ ايراني بودهاند، حفاظت، نگهداري و اشاعه هنر فرشبافي با شيوههاي آكادميك ضروري بوده و جايگاه صادرات فرش در اقتصاد بدون نفت بسيار مهم ارزيابي ميشود.
سلطاني اظهار داشت: دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز اكنون بيش از 800 دانشجو دارد كه در رشتههاي معماري، شهرسازي و صنايع دستي در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد مشغول به تحصيل هستند./انتهاي پيام/