عده‌اي كوته فكر داخلي سعي در قطع دستان بسيج در انتخابات را دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۰۸۴
بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور تربيت حيدريه:

عده‌اي كوته فكر داخلي سعي در قطع دستان بسيج در انتخابات را دارند

در بيانيه‌اي انتخاباتي بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور تربت حيدريه آمده است؛ عده‌اي كوته فكر داخلي سعي دارند تا دستان بسيج را در انتخابات قطع كنند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، در اين بيانيه آمده است، هرچه جلوتر مي رويم وظيفه‌ ما در دفاع از آرمان‌هاي امام راحل و انقلاب اسلامي و حراست از خون شهدا سنگين‌تر مي‌شود.

اين بيانيه مي افزايد: از نظر شرعي حضور پررنگ در انتخابات،‌در وهله اول و انتخاب اصلح در مرحله دوم قرار دارد.

بيانيه مذكور براساس سخنان رهبر انقلاب تعهد به اسلام و نظام جمهوري اسلامي، اطاعت از ولي فقيه، پيمودن صراط مستقيم، مدافع اسلام ناب محمدي، ساده زيستي و مردمي و پركار بودن از صفات رئيس جمهور مي‌دانند.

اين بيانيه با اشاره به تشكيل ارتش بيست ميليوني بسيج به دستور امام خميني (ره) تصريح مي‌كند، بسيج دانشجويي نيز به عنوان يك قشر از اين ارتش بزرگ وظيفه خود مي‌داند كه در اين انتخابات ضمن روشن‌سازي افكار عمومي به خصوص دانشجويان پا به عرصه گذاشته و از دستاوردهاي انقلاب دفاع و در معرفي كانديداها تلاش كنند.

اين بيانيه با انتقاد از اقدامات خرابكارانه عده‌اي ناآگاه كه سعي در برخورد با اقدامات بسيج را دارند، مي افزايد: اين افراد با ترس از شكست كانديداي مورد نظر خود دست به اين كارها مي‌زنند و با كندن برگه هاي آگاه سازي بسيج سعي در جلوگيري از آگاه شدن دانشجويان را دارند.

در اين بيانيه آمده است، بسيج دانشجويي به عنوان بزرگترين و مهمترين تشكل دانشجويي در تمام زمينه ها از جمله زمينه سياسي در دانشگاه هاي كشور، حضور حداكثري در انتخابات و انتخاب اصلح را وظيفه شرعي هر ايراني و آگاه سازي را وظيفه‌اي مهم از جمله بسيج عنوان و تاكيد كرده است، ما بسيجيان در اين راه از هيچ كس و هيچ تهديدي نمي ترسم چرا كه پشتوانه‌ ما مقام معظم رهبري است و دست نشانده‌هاي ناآگاه بدانند ملت ايران و دانشجويان افرادي آگاه هستند كه خوب و بد را از هم تشخيص مي‌دهند.

در پايان اين بيانيه چنين آمده است، بسيج در عين عطوفت با چنين اقدامات برخورد جدي خواهد كرد و نخواهد گذاشت افرادي ترسو متمايل به غرب سكان هدايت مملكت را به دست گيرند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار