ارائه تبصره هدفمندی پیش از اصلاح قانون آن غیرقانونی است/ دولت تکلیف بنزین را مشخص کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۰۹۳۶
قاضی‌پور در اخطار قانون‌اساسی:

ارائه تبصره هدفمندی پیش از اصلاح قانون آن غیرقانونی است/ دولت تکلیف بنزین را مشخص کند

نماینده ارومیه در مجلس گفت: ارائه تبصره هدفمندی پیش از اصلاح قانون هدفمندی غیرقانونی است .
ارائه تبصره هدفمندی پیش از اصلاح قانون آن غیرقانونی است/ دولت تکلیف بنزین را مشخص کند
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در جلسه علنی صبح امروز پارلمان و در ادامه رسیدگی به لایحه بودجه سال 1393 پیش از ورود وکلای ملت به تبصره مربوط به هدفمندی یارانه‌ها در اخطار قانون‌اساسی، گفت: بنده اخطار اصل 3 قانون‌اساسی دارم.
 
وی ادامه داد: در لایحه بودجه افزایش قیمت نظیر آب،‌ برق و گاز داشتیم، اما در تبصره 21 از آنجا که کامل نیست و ناقص است و 3 ماه نیز برای اجرای آن اختیار گذاشته است،‌ از اول تیرماه قیمت بنزین، گازوئیل و مواد سوختنی و برق چند برابر می‌شود.
 
نماینده مردم ارومیه تصریح کرد: اخطار بنده این است وقتی که هنوز قانون هدفمندی یارانه‌ها اصلاح نشده و به مجلس نیامده و مطرح نشده، آوردن تبصره 21 غیرقانونی بوده و باید این را بعد از اصلاح قانون هدفمندی به مجلس ارائه دهند تا به مردم،‌ تولیدکنندگان و کشاورزان فشار نیاید.
 
قاضی‌پور خاطرنشان کرد: نماینده دولت توضیح دهد که بنزین را می‌خواهند چه کار کنند؟
 
لاریجانی در پاسخ به تذکر قاضی‌پور، گفت: اجازه دهید وارد بحث تبصره شویم و در آنجا مطرح کنید.

 

نظرات شما
مسعود
-
۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۹
قاضي پور فردي هيئتي و خدا ترس، ولايت مدار و مردمي
خدا قوت دلاور
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار