احمدي نژاد روحيه محافظه كاري در بين مردم را شكست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۲۳
روح الله حسينيان:

احمدي نژاد روحيه محافظه كاري در بين مردم را شكست

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي، افشاگري‌هاي دكتر احمدي نژاد را شجاعانه توصيف كرد و گفت: احمدي نژاد در مناظره با ميرحسين موسوي حرف هايي را زد كه خيلي‌ها به دليل محافظه‌كاري از گفتن آنها واهمه دارند.

 به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اهواز، روح الله حسينيان 14 خرداد ماه در جمع مردم اهواز با اشاره به سياست خارجي مقتدرانه دولت نهم اظهار داشت: مدتي پيش براي انجام ماموريتي به يكي از شهرهاي آمريكايي لاتين رفته بودم، رئيس جمهور آن كشور به من گفت كه از احمدي نژاد خواهش كنيد به كشور ما بيايد، زيرا مردم ما بسيار او را دوست دارند و اين سفر او باعث راي آوردن من در انتخابات مي شود.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ادامه افزود: در دو دولت‌ قبلي اشرافي‌گري‌هاي بسياري وجود داشت، به عنوان مثال وزرا مي‌توانستند چنيدين نفر را به ايران خودرو معرفي كنند و ماشين‌هاي آخرين مدل دريافت كنند و آن هم از پول مردم و بيت المال! اما بعد از روي كار آمدن احمدي نژاد بسياري از اين اشرافي گري‌ها از دولت كنار گذاشته شد.

لازم به ذكر است، پيش از سخنان حسينيان، حجت الاسلام حاجتي، امام جمعه موقت شهر اهواز، دكتر احمدي نژاد را مناسب‌ترين گزينه براي احراز پست رياست جمهوري معرفي كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار