روایت رسانه های آلمانی از داستان ظریف این است که او از پاسخ دادن به سوال خبرنگار آلمانی مبنی بر اینکه «آیا حاضرید اعلام کنید که دولت اسرائیل را به رسمیت می شناسید؟» طفره رفته است.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»- روز دوشنبه منابع آلمانی گزارش کردند که محمدجواد ظریف در یک گفت و گوی اختصاصی با برنامه بامدادی مشترک تلویزیون یک و دو آلمان گفته است اگر این وظیفه مانیست که اسرائیل را به رسمیت بشماسیم یا نه ، بلکه فلسطینیان باید در این مورد تصمیم گیری کنندما از این منطقه دور هستیم. البته این موضع گیری ظریف ساعتی بعد از زبان حسن قشقاوی معاون وزیر خارجه تکذیب شد.
روایت رسانه های آلمانی
روایت رسانه های آلمانی از داستان ظریف این است که او یک مرتبه از پاسخ دادن به سوال خبرنگار آلمانی مبنی بر اینکه «آیا حاضرید اعلام کنید که دولت اسرائیل را به رسمیت می شناسید» طفره رفته و در نهایت پاسخ داده این وظیفه ما نیست که اسرائیل را به رسمیت بشناسیم یا نه.
این اخبار در حالی منتشر میشود که خود آقای ظریف موضعشان را در مورد این سوال مشخص نکردند و آقای قشقاوی به نیابت از ایشان این موضع گیری را تکذیب کرده اند و بهتر بود خود وی در این مورد به خبرنگاران توضیح میداد و به حواشی پیرامون آن پایان میداد. چراکه جعلی و نامشروع بودن رژیمی که 68 سال است به قبله مسلمین تجاوز کرده و با ریختن خون انسان های بی گناه و آواره کردن میلیون ها زن و کودک به حیات ننگین خود ادامه میدهد جزء خطوط قرمز سیاست خارجه ماست و در قانون اساسی ما هم بعنوان خط مقدم سیاست خارجی ما معرفی شده و امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری هم همواره بر این موضوع پافشاری کرده اند. در صورت صحت این خبر جای بسی تأمل و حیرت است که چرا شخص با تجربه و کار آزموده ای همچون آقای ظریف به خطوط قرمز بی توجه بوده اند آن هم در ظرایطی که صهیونیست ها از ابتدای انقلاب اسلامی با موجودیت انقلاب به مبارزه برخاسته و برای نابودی این نظام و نهضت اسلامی از هیچ تلاشی ، فروگذار نکردند و حتی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی امام عزیز در مورد موجودیت این رژیم تحمیلی و جعلی بارها موضع خود مبنی بر نامشروع بودن و جعلی و غیرقانونی بودن آن اعلام کردند و دفاع از همه ملت های ستم دیده علی الخصوص کشورهای اسلامی و در راس آنها فلسطین ، قبله ی اول مسلمین جزو اهداف و اصول و آرمان های انقلاب بوده.
چگونه ممکن است انقلابی که هدف خود را زمینه سازی برای ظهور و انقلاب جهانی حضرت مهدی (ارواحنا فدا) میداند ، به نسبت ظلم و تجاوز و کشتار میلیون ها مسلمان و انسان بیگناه بی تفاوت است. از همان روز های آغازین نهضت حضرت امام(ره) موضع خود مبنی بر نابودی صهیونیسم و نجات بیت المقدس بیان کردند و با استناد به آیات قرآن فرمودند: یهودیان صهیونیست دشمن ترین دشمنان مسلمانان هستند. در همین رابطه استاد رحیم پور ازغدی به بازخوانی مواضع حضرت امام خمینی(ره) پرداخته اند که در این مقاله به گوشه ای از آن اشاره میشود :
«امام خمینی(ره) تقسیم بندی رایج که دیپلماسی آری یا نه را به هم زد. تقسیم بندی ای که میگوید اگر دیپلماسی آری پس دیپلماسی انطباق و سازگاری با جهان. امام( ره) گفت: نخیر مشق سوی هم هست؛ ما نفی دیپلماسی و ترک رابطه با دولتها را قبول نداریم. امام صریحا طرفدار تز ارتباط توامان با دولت ها و ملتهاست البته به استثنای چند دولت از جمله رژیم صهیونیستی. همچنین ایشان در این مورد فرمودند: اسرائیل غده سرطانیست و باید از صفحه روزگار محو شود و فلسطین پاره تن اسلام است اهمیت دفاع از آرمان ازادی فلسطین و اعلام موضع رسمی جمهوری اسلامی مبنی بر نامشروع بودن رژیم صهیونیستی و دفاع از فلسطینیان تا نابودی اسرائیل تا آنجا بود که امام خمینی(ره) آخرین جمعه ماه رمضان را صرفا به این موضوع اختصاص دادند و این مسئله ای راهبردی و از اصول خدشه ناپذیر نظام است.»
اصل 154 قانون اساسی و همایت از فلسطین
اصل 154 قانون اساسی راجع به سیاست خارجی صریحا میگوید جمهوی اسلامی سعادت انسان را در کل جامعه بشری آرمان خود میداند. آرمان یعنی سرنوشت همه ملتها در دنیا، جز آرمان ماست .تلاش برای سعادت همه بشریت بعنوان یک آرمان برای سیاست خارجی است که برای ما هدف گذاری شده است و وظیفه دیپلماسی ماست و در این ادامه آمده:«جهموری اسلامی، استقلال آزادی و حکومت حق و عدل را حق همه مردم جهان میداند.از مبارزه حق طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه جهان حمایت میکند» این اصل 154 قانون اساسی ماست و مبنای مشروعیت وزارت خارجه و دیپلماسی است و ما بیطرف نیستیم. در قانون اساسی که مبنای قانونی و تئوریک سیاست خارجی جمهوری اسلامی است دعوای مستضعفین و مستکبرین را در عالم به رسمیت شناخته ایم و خیلی واضح در قانون اساسی آمده ما بیطذف نیسستیم و آرمان ماست و این را مبنای دیپلماسی معرفی میکند. ویژگی مکتب دیپلماسی امام خمینی(ره) تبدیل دیپلماسی بیطرف به دیپلماسی فعال و گفتمان ساز است. دیپلماسی.......به دیپلماسی ایدئولوژیک عاقلانه است. الان آدم ایدئولوژیک مترادف شده با آدم هتّاک،کسی که محاسبه نمیکند و شرایط را میفهمد نه اینگونه نیست عشق سومی هم هست و آن وظیفه ما نیست،وظیفه ما هست!
دیپلماسی ایدئولوژیک و عاقل است یعنی عقلانیت در خدمت ایدئولوژی.نه اینکه عقلانیت بهانه ای باشد برای ایدئولوژی زدایی از سیاست خارجی.
غربیها و سیاست ایدئولوژی زدایی
غربی ها که مدعی ایدئولوژی زدایی از سیاست خارجی هستند،سیاست صد در صد ایدئولوژیک دارند.در گرجستان و روسیه یک اتفاقی می افتد این ها صریحا اعلام می کنند که منافع ملی ما در خطر استایدئولوژی جهان آزاد در خطر افتاده!منافع ملی شما چه ربطی به گرجستان و مرزهای روسیه دارد!؟
این ها بخشی از مواضع حضرت امام(ره)و قانون اساسی در مورد حمایت از همه مظلومین جهان حتی با بعد مکانی است.و عدم مشروعیت رژیم صهیونیستیاز لسان و منطق امام خمینی با استناد به اصول دین است.البته ملت ما هم در طول همه سال های انقلاب هماهنگی فکری و ایدئولوژیک خود با نظام در دفاع از آرمان های فلسطین را نشان داده اند و این فقط فقط مربوط به ملت ما و ملت های عرب و مسلمان نیست،بلکه در بسیاری از کشورهای غربی هم در دفاع از مردم فلسطین تظاهرات برگزار می شود و نام گذاری روز قدس در جمعه آخر ماه مبارک رمضان ،توسط امام خمینی (ره) واختصاص یک روز از سال ،اهمیت دفاع از فلسطین و آرمان آزادی قدس و اعلام مواضع رسمی نظام در یک روز اختصاصی،همگی نشاندهنده این مطلب است که ما در قضیه فلسطین بیطرف نبوده و دفاع از فلسطین و ملت های آزاد جهان و تاختن بر رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و اعلام مواضع مبنی بر نامشروع بودن این رژیم وظیفه ماست و بلکه از اصول خدشه ناپذیر جمهوری اسلامی در همه دوره هاست.
بنی آدم اعضای یک دیگر است که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار
اقا جواد اون بالاها چيزي نميبيني!!مثلا خدا!!يه کم انصاف داشته باشيد و به خاطر تحريم به غيرت شعور اقتدار و عزت اين مردم که 35 سال با امام و رهبري موندن با طفره رفتن بي احترامي نکنيد و عين يه مرد ايراني بگيد نه و نخواهيم شتاخت
آقاي ظريف قبلا هم در خصوص هولوکاست فرموده بودند: آن مرد که معتقد به هولوکاست نبود(احمدي نژاد) رفت، جرم احمدي نزاد اين بود که فقط شجاعت نشان داد و فرمايش امام خميني(ره) راکه فرمودند اسرائيل بايد از صفحه روزگار محو شود. را درجهان مجددا اعلام کرد که متهم به تنش زايي و انزواي ايران!!!شد الان سياست دولت تدبير تعامل با همه جهان!!! است و حتي رئيس جمهور محترم هم در اجلاس داووس وقتي صحبت از تمايل ايران به توسعه روابط با تمام دولتهاي که به رسميت ميشناسيم را اعلام فرمودند، هنگاميکه رئيس اجلاس گفتند: (و دولتهايي که بعدا به رسميت ميشناسيد!) ( تلويحا منظورش رژيم صهيونيستي بود) آقاي روحاني تنها با لبخند عکس العمل نشان دادند و حاضر به موضعگيري نشدند.
مقام معظم رهبري در يکي از سخنراني هاي اخيرشان در مورد اسرائيل غاصب، تعبير: رژيم حرام زاده و سگ هار منطقه را به کار بردند که خود کلامي صريح و گوياي بر صحت جعلي و نامشروع بودن آن دولت کثيف است.
لذا ضروري است، صراحت و شجاعت رهبر عزيزمان، الگوي همه به خصوص دولتمردان نظام اسلامي باشد.
ديپلماسي امام خميني(ره) تبديل ديپلماسي بيطرف به ديپلماسي فعال و گفتمان ساز است. الان آدم ايدئولوژيک مترادف شده با آدم هتّاک. غيرت ندارد هرکس مواضع ملتش را صراحتا اعلام نکندسابقه اينا در اشعار فتنه 88 که چيزي غيرازاين نبوده و نيست.ترس از صفات يک مومن نيست خدابه ملت ايران رحم کندکه اين گروه تا ايران را نباخته اند به ديگران ،کلکشان کنده شود. انشااله( به اميد روي کار آمدن احمدي نژادها واصولگرايان با غيرت.)
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
لذا ضروري است، صراحت و شجاعت رهبر عزيزمان، الگوي همه به خصوص دولتمردان نظام اسلامي باشد.