دبیرخانه اولین کنفرانس حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اعلام کرد دولت در رابطه با انتصاب مدیران به شعار رئیسجمهور مبنی بر انتخاب مدیران ...
به گزارش گروه سیاس «خبرگزاری دانشجو»، دبیرخانه اولین کنفرانس حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در بیانیه پایانی خود اعلام کرد: معتقدیم دولت در رابطه با انتصاب مدیران به شعار رئیس جمهور مبنی بر انتخاب مدیران کارآمد و توانمند فارغ از گرایشهای سیاسی آنها به درستی عمل نکردهاست.
در متن کامل این بیانیه آمده است:
" با نام خداوند تبارک و تعالی و استعانت از حضرت بقیه ا… الاعظم و با درود فراوان به روان تابناک بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (قدس سره) و شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی و با سلام و تقاضای عزت و سلامت روز افزون برای رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت آیتاله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی) اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی( با رویکردی بر تحولات خاورمیانه ) و حماسه اقتصادی ( با رویکردی بر مدیریت و حسابداری ) در حالی برگزار شد که نظام اسلامی در دهه چهارم انقلاب با سرافرازی و اقتدار راه خود را به پیش میبرد و استکبار جهانی و ایادی داخلی و خارجی آن همچنان برای پیشبرد اهداف نامقدس خود دست و پا میزنند.
بنابراین دانشمندان، اساتید، اندیشمندان، نخبگان و دانشجویان فرهیخته باید با بصیرت تمام و همت روز افزون مسئولیتهای خود را بازشناسی کرده و در زمان خود وارد عمل شده، وظایف خود را انجام دهند تا همچنان این انقلاب با طراوت و استوار باقی مانده و مسیر پر پیچ و خم خود را از میان موانع و سنگلاخها هموار کرده و از این پیچ تاریخی به سلامت گذر کند.
اکنون که با الطاف و عنایات الهی و راهنمایی و هدایت مقام عظمای ولایت (مدظله العالی) و به برکت همت و کار مضاعف مردان و زنان سختکوش ایران اسلامی، زمینههای تحقق اهداف والای انقلاب و اجرای سیاستها و برنامههای جمهوری اسلامی، علیرغم همه تهدیدها و تحریمها با ارادههای استوار و مجاهدتهای پایدار، بیش از پیش مهیا شده و با نفی صور مختلف سلطه بیگانه در تمام عرصههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میهن اسلامی افق نورانی تغییر و تحول همه جانبه بر مدار منافع ملی، گسترده تر از همیشه هویدا گشته، که تا کنون تمام این دستاوردها مدل موفق و انگیزهای برای بیداری اسلامی کشورهای منطقه شدهاست، راهبرد رهایی بخش "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" که در طلیعه سال جاری از سوی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اعلام شده میثاق ملی و سیاست و تدبیر مبتنی بر حکمت، عزت و مصلحت نظام مقدس و مقتدر اسلامی و شاخص خط مشی عموم مردم در فعالیت های فردی و اجتماعی است.
اینک عموم دانشگاهیان اعم از اساتید، نخبگان و دانشجویان بر مبنای این راهبرد ارزنده، همانند سایر اقشار ملت حقجو و تعالی خواه، همه ظرفیتها و فعالیتهای علمی و پژوهشی خود را در راستای تحقق اهداف عالیه آن، بسیج و با تأسی به فرموده "خیرالناس اَنفَّعهم لِلنّاس" نهایت سعی را در کاربردی کردن علوم و فناوریهای نوین در جهت تحقق شعار سال نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مبذول خواهند داشت.
بر این اساس تغییر دیدگاه و اصلاح نگرش ، ارتباط هدفمند دانشگاه و صنعت، نیازسنجی و تحول متناسب در نظام آموزشی و پژوهشی، جهتگیری رسالهها ، مقالات و پایان نامهها همسو با نیازهای بومی و ملی و سایر تغییرات فرآیند مبارکی است که بی گمان این تغییر رویکرد، تأییدات الهی را نیز در پی خواهد داشت و مشارکت همه فعالان عرصه دانش، پژوهش و فناوری در سطوح مختلف ستاد وصف و به ویژه فعالیتهای علمی و پژوهشی اساتید محترم و دانشجویان عزیز، آثار و برکات خود را در آینده نزدیک نشان خواهد داد.
لذا در این راستا بندهای زیر مورد تأکید و تأیید قرار می گیرند:
1.تلاش لازم در جهت پرورش و ارتقای روحیه خودباوری و تربیت نیروی انسانی با اعتماد به نفس و رواج این امر به عنوان یک فرهنگ غالب در بین دانش پژوهان و اندیشمندان
2. تلاش لازم در جهت تولید بیش از پیش علم و هدایت حداکثری پروژههای پژوهشی و مقالات علمی در جهت حل مشکلات علمی و تخصصی حوزههای کاربردی
3. تلاش در جهت فراهمسازی حداکثری شرایط لازم برای برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی و نظریهپردازی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و علمی کشور
4. تلاش برای کاربردی و عملیاتی شدن نقشه جامع علمی کشور به منظور تحقق سند چشمانداز جمهوری اسلامی ایران در افق 1404
5. تلاش لازم در جهت توسعه الگوهای آموزشی براساس ظرفیتهای فضای کسب و کار کشور و نیز ارائه آموزشهای شبیه سازی شده.
6. تلاش لازم در جهت برنامهریزی برای استفاده از تجارب کشورهای موفق در عرصه مسابقات مهارت جهانی و نیز برگزاری مسابقات بین المللی مهارت بین کشورهای اسلامی.
7. تلاش لازم در جهت آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیازهای بازارکار (فعلی و آتی) و ارتقاء توان کارآفرینی، و توام کردن آموزش و مهارت و جلب همکاری بنگاههای اقتصادی برای استفاده از ظرفیت آنها.
8. تلاش لازم در جهت ارتقای مشارکت زنان در فعالیتهای سیاسی ،اقتصادی و اجتماعی از طریق توانمندسازی آنان با بهرهگیری از آموزش های مهارتی.
9. پیشرفت اقتصادی کشور باید با مشارکت فعال همه مردم و به گونهای باشد که اقتصاد در دست عدهای محدود قرار نگیرد.
10. پیشرفت اقتصادی کشور باید با توجه به شرایط تحریم ها و تهدیدها طراحی شود.
11. پیشرفت اقتصادی کشور باید باعث افزایش توان نظام در عرصه سیاست خارجی و مقابله با سلطهگران شود.
12. پیشرفت اقتصادی کشور باید تضمین کننده پیشرفت کشور توامان با گسترش عدالت اجتماعی باشد.
13. پیشرفت اقتصادی کشور باید تضمین کننده شکوفا شدن مزیتهای بالقوه کشور در عرصههای مختلف باشد.
14. پیشرفت اقتصادی کشور باید حافظ ثروتهای ملی کشور از جمله منابع طبیعی و خدادادی باشد.
دراین زمینه نکاتی هست که بصورت خلاصه، به آن اشاره میشود.
1-حرکت بیداری اسلامی که مُلهَم از اندیشههای بلند حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری است بسیاری از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی را درنوردیده و در بسیاری از این کشورها پایگاه های مستحکمی را نیز بدست آورده است.
هم اکنون نبرد حق و باطل در کشورهایی همچون لبنان، سوریه، فلسطین و عراق بصورت روزانه در حال انجام است.
یک طرف صحنه این نبرد، نظام اسلامی ما و ارادتمندان به آن و از سوی دیگر آمریکا، اسرائیل و عربستان بهعنوان نماد اسلام آمریکایی قراردارد.
ایجاد و تقویت جریان تکفیری در کشورهای اسلامی توسط آمریکا و با پشتوانه دلارهای نفتی عربستان برای مقابله با تفکر انقلاب اسلامی و در جهت معرفی اسلام به عنوان دینی خشونت طلب و قرون وسطایی است و بخش تکمیلی آن دامن زدن به اختلاف شیعه و سنّی در بین شیعیان و تقویت جریان افراطی شیعه برای مقابله با شعار وحدت امت اسلامی از نقشههای پیچیده استکبار جهانی است که مانند دولبه یک قیچی کیان انقلاب اسلامی را هدف گرفته است که لازم است با آن برخوردی عاقلانه و هوشیارانه کرد تا این توطئه خطرناک با آگاهی امت اسلامی خنثی شود.
2- در داخل کشور ضمن اعلام حمایت از دولت جمهوری اسلامی ایران، نقد سازنده را از وظایف تشکلهای دانشگاهی، دانشجویی و اسلامی میدانیم و در این زمینه معتقدیم این دولت در بعد انتصاب مدیران به شعار رئیس جمهور محترم مبنی بر انتخاب مدیران کارآمد و توانمند فارغ از گرایشهای سیاسی آنها به درستی عمل نکرده است.
همچنین در زمینه ایجاد رونق اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم، بیشتر چشم به پیروزی در مذاکرات هستهای ژنو دوخته است تا تکیه بر اقتصاد مقاومتی و استفاده از توان داخلی فعالان اقتصادی و دانش و فناوری نخبگان علمی کشور که امیدواریم این جهت گیری ها اصلاح شود.
3- موضوع مهم درپیشرو، برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در سال94 میباشد بطور طبیعی احزاب و جریانهای سیاسی با دیدگاههای متفاوت از هم اکنون خود را برای حضور در آن آماده میکنند اما خطر اصلی در این زمینه حضور فتنهگران و عناصر افراطی از یکطرف و جریان انحرافی از طرف دیگر است که می تواند فضای سیاسی کشور را ملتهب کرده و کار انتخابات را از مسیر قانونی و منطقی خود خارج کند.
نظارت شورای محترم نگهبان و برنامهریزی و هوشیاری وزارت کشور میتواند تا حد زیادی از این خطر جلوگیری کند.
4- در این کنفرانس تأکید شد که حرکات اسلام سیاسی باید چشم اندازشان را در تعامل با پروژههای فعالخواه در سطح جهانی یا منطقهای همانند پروژههای ایرانی، ترکی و اسرائیلی ارائه دهند و باید منافع پروژه عربی اسلامی و توانمندی آنان را در ساخت و توسعه کشورهای منطقه و پایان دادن به اشغال فلسطین لحاظ کنند.
در نهایت با اتکال به درگاه خداوند متعال و توجهات حضرت آقا امام زمان(عجل ا... تعالی فرجه الشریف) و ائمه هدی(ع) عهد و پیمان میبندیم تا تمام عزم خود را جزم کرده و با دقت تمام، صحت و شفافیت و همت بالا اقدامات لازم را برای تحقق تمام مفاد این بیانیه به کار ببندیم."