کد خبر:۲۹۶۸۴۲

الازهر خواستار واکنش صریح واتیکان به کشتار مسلمانان در آفریقای مرکزی شد

مجمع مطالعات اسلامی الازهر خواستار واکنش صریح واتیکان درباره کشتار مسلمانان در آفریقای مرکزی شد و اعلام کرد، این حوادث ...
الازهر خواستار واکنش صریح واتیکان به کشتار مسلمانان در آفریقای مرکزی شد

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از منابع خبری، در پی ادامه یافتن جنایت‌ها در آفریقای جنوبی، الازهر بار دیگر از نگرانی و ناراحتی خود از ادامه این جنایت‌ها سخن گفته است.

 

بنابر این گزارش، در حالی که فرانسوا اولاند صبح جمعه (دیروز) به بانگی، پایتخت آفریقای مرکزی رفته تا سری به سربازان فرانسوی در این کشور بزند، الازهر از سکوت واتیکان و جهانیان نسبت به کشتار مسلمانان توسط مسیحیان تندرو انتقاد کرد.

 

«مجمع مطالعات اسلامی الازهر» در جلسه خود که با حضور احمد الطیب، شیخ الازهر برگزار شد، ادامه حملات به مسلمانان در آفریقای مرکزی را بررسی کرد و هشدار داد که ممکن است این حوادث، روابط مسلمانان و مسیحیان را به دوران جنگ‌های صلیبی بازگرداند.

 

در این جلسه «مجمع مطالعات اسلامی الازهر» از رهبران دینی مسلمان و مسیحی و از جمله رهبران کلیسا در واتیکان و رم و دیگر کشورها خواست تا صریحاً نسبت به این کشتارها واکنش نشان دهند.

 

این مجمع در بیانیه پایانی جلسه خود عنوان کرده که این حوادث اعم از خونریزی و آواره کردن مردم بی‌گناه مورد پسند انسانیت و عقیده هیچ کس نیست و وجدان بشری آن را رد می‌کند.

 

«مجمع مطالعات اسلامی الازهر» با اشاره به ضرورت تطبیق عدالت برای همه اتباع دینی در هر جای کره زمین، خواستار تسریع اقدامات و قطعنامه‌های لازم برای جلوگیری از ادامه فجایع آفریقای مرکزی شد.

 

بنا بر این گزارش، در همین حال شوقی علام، مفتی اعظم مصر سکوت وحشتناک حاکم بر جهان را غیرقابل قبول خواند و گفت: این سکوت به گونه‌ای است که گویا تعدی به مسلمانان در آنگولا، میانمار و آفریقای مرکزی مورد قبول جهانیان واقع شده، در حالی که باید این حوادث احساسات مسلمانان جهان را برانگیزد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار