مشاركت حداكثري مردم حمايت از پيشرفت‌هاي علمي و هسته‌اي كشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۰۹
حماسه حضور- 62/استاندار چهارمحال و بختياري:

مشاركت حداكثري مردم حمايت از پيشرفت‌هاي علمي و هسته‌اي كشور است

استاندار چهارمحال و بختياري حضور و مشاركت حداكثري مردم در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري را حمايت مردم از پيشرفت‌هاي كشور، بويژه در ابعاد علمي و هسته‌اي دانست.

مهندس رجبعلي صادقي پس از انداختن راي خود به صندوق در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شهركرد، اظهار داشت: از نظر ماهيت انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران كه بر پايه مردم سالاري ديني استوار است، همه انتخابات ايران از اهميت بالايي برخوردار بوده و در هر مقطعي حساسيت خاص خود را دارد.

وي تصريح كرد: هر چه از انقلاب اسلامي مي گذرد حضور مردم در انتخابات بامعناتر شده و اين پيام را مي رساند كه هنوز ملت ايران حامي و پشتيبان انقلاب هستند و بر اساس منويات مقام معظم رهبري در صحنه حضور داشته و آرمان هاي امام راحل را دنبال مي كنند.

استاندار چهار محال و بختياري با اشاره به پيشرفت هاي كشور در ابعاد مختلف خاطرنشان كرد: با پيشرفت كشور ايران دنياي غرب در راستاي ترويج كاهش حمايت هاي مردمي از انقلاب اسلامي تلاش مي كنند كه با توجه به اين پيشرفت ها، بويژه در عرصه هاي علمي و فناوري هسته اي حساسيت اين انتخابات بسيار بالاتر از ساير انتخابات است.

صادقي شور و نشاط اين دوره از انتخابات را ناشي از ابتكار صدا و سيما در برگزاري مناظره ها دانست و گفت: پيش بيني مي شود مشاركت مردم در اين دوره بيشتر از دوره هاي گذشته و بالاي 70 درصد باشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار