رحمانی فضلی: حق مردم است که از حقوق خود مطلع باشند/ مذاکره را مبارزه میدانیم
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رحمانی فضلی امروز در مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان رضوی در تالار صبای صدا و سیمای خراسان رضوی در مشهد بیان داشت: از روز اول نظر من بر این بود که فروزانمهر بر این سمت باقی بماند؛ زیرا وی از نیروهای توانمند و شایسته در استان و کشور است، حتی آیت الله واعظ طبسی و آیت الله علم الهدی با ماندن ایشان در این مسند موافقت کردند.
وی ادامه داد: زمانی که استانداران تغییر کردند تقاضا برای تغییر در این استان نیز به وجود آمد.
وزیر کشور با اشاره به اینکه به فروزانمهر گفتم که چنانچه تقدیر این گونه رقم خورد که استاندار تغییر کند، شما از گزینههای پیشنهادی خواهید بود، بیان داشت: تغییر استاندار در خراسان رضوی با فراز و نشیبهای بسیار همراه بود؛ به طوری که مدیران زیادی برای استان پیشنهاد شدند که در فضای مجازی تعداد این گزینهها بیشتر بود.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: گزینههای زیادی مطرح شدند که گزینه آخر «نجار» بود که از نظر من گزینه خوبی بود؛ چون در مسیر سیاستهای رئیس جمهور قرار داشت که در نهایت با کم لطفی مواجه شد و در نهایت تصمیم بر این شد رشیدیان که از گزینههای خوش فکر و فعال است انتخاب شود.
وی با اشاره به اینکه مظهر مقابله با آمریکا ایران است که وادی استقلال، عزت و مقاومت در برابر آمریکاست، بیان داشت: آنان آرزو دارند در ایران خشونت به وجود آید؛ اما به لطف خدا و هدایت رهبر معظم انقلاب در شرایط مناسب به سر میبریم.
وزیر کشور ادامه داد: امسال نسبت به سال قبل در آرامش و ثبات قرار داریم؛ زیرا سال قبل در این ایام در اوج تحریمها و فشارهای اقتصادی بودیم و ائتلاف جهانی علیه ایران تشکیل و در داخل نیز بین نیروهای سیاسی و سران قوا اختلاف وجود داشت.
رحمانی فضلی بیان داشت: مردم ما با بصیرت و هوشیاری خود وفاداری خود را به نظام و انقلاب ثابت کردند.
وی گفت: انتخاب معقول و مطلوب مردم و کسی که پیرو خط امام و رهبری است، باعث خوشحالی مردم و ایجاد وحدت و ثبات اقتصادی در کشور شد.
وزیر کشور با اشاره به اینکه با این انتخاب، چهره جدید از ایران به دنیا عرضه شد، گفت: روحانی شعار مبارزه با خشونت طلبی را عنوان و غربیها آن را قبول کردند، این به معنای این است که کشوری را که آن ها به عنوان حامی تروریست در دنیا میشناختند در واقعیت اینگونه نبود.
رحمانی فضلی با اشاره به حضور مردم در تمامی عرصهها خاطرنشان کرد: روزهایی در این کشور وجود داشت که ساعت به ساعت نرخ ارز در کشور تغییر میکرد، بخشنامههای اقتصادی تغییر میکردند؛ اما امروز این شرایط را پشت سر گذاشتهایم و با امید و تدبیر مسیر را به گونهای دیگر پی میگیریم.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه امروز مظهر ارتباطات و تحولات منطقه شدهایم، گفت: تمامی این آمد و شدها نشان قبولی کشور است.
رحمانی فضلی با اشاره به پذیرش توافقنامه بیان داشت: دشمنان هر چیز را حق خود میدانستند؛ اما ایران در این مسیر در جهت کسب حقوق خود سرسختانه کوشید.
وی گفت: روزی در این کشور وجود داشت که غربیها بر سر دو سانتیریفیوژ سخت گیری میکردند؛ اما امروز وجود 19 هزار سانترفیوژ را قبول کردهاند.
وزیر کشور با تاکید براینکه در تحلیلها نباید خود را کوچک گرفت، گفت: برخی با سادگی محض و با بیاطلاعی وارد این معرکه شدند آیا روحانی زمانی که دبیر شورای امنیت ملی ایران بود چطور میشود، آمریکا را نشناسد.
رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه در تحلیلهای سیاسی برخی قدرت را نادیده میگیرند و حق را به مسلخ میبرند، بیان داشت: چنانچه قرار باشد هدایت کننده تنها آمریکا باشد؛ بنابراین 35 سال مقاومت را باید کوچک شمرد.
وی ادامه داد: ما همه شیوهها را پیش رو داریم روزهایی از شورای امنیت ملی به ما خبر میرسید که در فلان روز و فلان ساعت به شما حمله خواهد شد وقتی این امر را به اطلاع رهبر میرساندیم ایشان عرض میکردند آنان هیچ غلطی نمیتوانند بکنند؛ اما شما احتیاط را رعایت کنید.
ما مذاکره را مبارزه میدانیم
وزیر کشور با تاکید بر اینکه ما مذاکره را مبارزه میدانیم، گفت: در هر لحظهای که احساس شود حقوق مردم ضایع میشود سرسختانه ایستادهایم.
رحمانی فضلی گفت: حق مردم است که از حقوق خود دفاع و از آن مطلع باشند؛ اما مردم به رهبر، رئیس جمهور و نهادهای امنیتی اعتماد و کار را به آن ها واگذار کردهاند.
وی با بیان اینکه آمریکا از درون دچار مشکل است، گفت: تا کنون آمریکا در کدام یک از موضوعات دخالت کرده و در نهایت موفق بوده؟ آیا آمریکا در افغانستان و مصر موفق بود؟
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: یکی از شعارهای روحانی اعتدال بود که اخیرا دیده میشود از این کلمه برداشتهای سیاسی زیادی شده و عدهای اعتدال را در برابر عدالت قرار میدهند؛ این در حالی است که چه موقع روحانی اعتدال را در برابر عدالت قرار داد؟