آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۶۱۱

«خوب، بد، زشت» رضایت حداکثری مخاطبان تلویزیون را جلب می‌کند

شهین تسلیمی بازیگر تلویزیون معتقد است سریال نوروزی «خوب، بد، زشت» به دلیل گروه خوب، شخصیت پردازی قوی و فیلمنامه اثرگذار رضایت حداکثری مخاطبان تلویزیون را جلب خواهد کرد.
«خوب، بد، زشت» رضایت حداکثری مخاطبان  تلویزیون را جلب می‌کند

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،تسلیمی درباره حضورش در سریال «خوب، بد، زشت» گفت: در این مجموعه نقش «شهین خانم» را بازی می‌کنم، زنی که به واسطه تعلیم رانندگی با پدر بهادر آشنا می شود و این آشنایی اتفاق تازه ای را رقم می زند. 
 

وی با بیان اینکه مردم همواره من را در نقش مادر، خاله و نقش های مشابه این دیده اند، افزود: در این سریال نقش دختر مجردی را بازی می کنم که قصد ازواج دارد، این شخصیت ویژگی های متفاوتی دارد و از این حیث تجربه تازه ای در کارنامه حرفه ای من به حساب می آید.


وی گفت: در اکثر سریال های منوچهر هادی بازی کردم و از کار کردن با این کارگردان خوش آتیه لذت می برم، روش منوچهر هادی این است که  بین تک تک عوامل صمیمیت و نزدیکی ایجاد می کند و این حس و حال خوب به خود اثر هم منتقل می شود.


این هنرمند افزود:  تا امروز در سریال های متفاوتی ایفای نقش کردم، اما تصور می کنم «خوب، بد، زشت» سریال دیگری است و می تواند رضایت حداکثری مخاطبان تلویزیون را جلب کند.


تسلیمی ادامه داد: فیلمنامه مجموعه «خوب، بد، زشت» بسیار شیرین است و عواملی که «منوچهر هادی» در این سریال دور هم جمع کرده همگی از هنرمندان خوب و شناخته شده کشور هستند، بنا بر این شک ندارم  که مردم با این سریال ارتباط بسیار خوبی برقرار خواهند کرد ، به نتیجه کار بسیار خوشبین هستم و امیدوارم «خوب، بد، زشت» رتبه یک سریال های نوروز را به دست بیاورد.
 

«خوب، بد، زشت» کاری از گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه دو سیماست. این سریال  که در 15 قسمت 45 دقیقه‌ای برای نوروز 93 شبکه دو در حال تولید است،  یک سریال اجتماعی و خانوادگی است و با نگاهی طنز به روابط میان انسان‌ها در خانواده و اجتماع نگاه می‌کند. در واقع نگاهی شیرین به رویدادهای روزمره انسان‌ها در جامعه دارد.


امین حیایی، حسین محب اهری، محمد کاسبی، مهدی سلوکی، بهاره رهنما، نیلوفر خوش خلق، بهنوش بختیاری در نقش بهنوش، شهین تسلیمی و سیروس همتی از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال بازی می‌کنند.


«خوب، بد، زشت» که فیلمنامه آن را بابک کایدان بر اساس طرحی از محسن کیایی نوشته، درباره جوانی به نام بهادر است که فقط یک ماه فرصت دارد که تا قبل از عید، رضایت خانواده اش را برای رفتن به خواستگاری جلب کند. او برای رسیدن به هدفش، ابتدا باید چند کار خیر و نوعدوستانه انجام دهد و دلهای شکسته را از خود راضی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار